oy maşşalah keçi gibi tırmanmıs fıstık..emırhanda cok mutluydu abısı ablası gerı sayım yaparken cok sevındı 2 gundur el şaplatıyor..hala etkısınde kaldıEki Görüntüle 593731 Eki Görüntüle 593732
kIZIM YENİ YILI KARŞILARKEN ÇOK HEYCANLIYDI TEYZELERİ YA SİZİNKİLERR.. :)

üşütmüş olma ıhtımalını sende goz onunde tutmustun canım..bu ara sıcak tutmaya ozen goster..bırde mıdesını tutacak seyler yedır patates pirinç falan faydasını gorursun umarım..reflü olsaydı sımdıye kadar bellı ederdı bence canım tanıdıgım bebekler oyleydı kucucukten bellı etmıslerdı rahatsızlıklarını..gecmıs olsun ahsenıme.. guzel botlarını ayagından hıc cıkarmaselam kızlar doktora gittik bir kaç gün sıcak tut çay filan verdedi doktorumuz gecmezse ilac veririz dişten olabilir yazık küçük ilaç için dedi ekşimiş diyince üşütmüştür midesini dedi ve döndük gece vikis filan sürdüm ayagının dibine sabah gene aynıydı şimdi çorba kalkıp yapacam bakalım ne yapacak küçük hanım![]()

Benim oğlum da aynı dediğin gibi uyumakta çok zorlanıyor, yatağına koyduğunda ağlayıp çığlık atıyor çıkartmazsam susmuyor uyutmak için 1 saat uğraşıyordum gündüzleri de bunu yapmaya başladı yatak odasına geçtiğimizde huzursuzlanıyor, uyumak istemiyor daha bu güne kadar hiç oturduğu yerde başka oda da yatmıyor alıştı sakin ve karanlıkta uyumaya ama bugünlerde neden huysuz oluyor yatmak istemiyor ben de anlamadım. Elimden geldiğince ilgileniyorum hiçbirşey için onu zorlamıyorum. İnşallah geçici bir süreçtir
serenaycım gecen uzunca bır cevap yazmısıtım sana.okudunmu canım..yatagını da sevmıyor olabılır dıye dusunuyorum ben fikir olsun sanada belkı baska yerde yatar dene ıstersen canım..