2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Eki Görüntüle 593731 Eki Görüntüle 593732

kIZIM YENİ YILI KARŞILARKEN ÇOK HEYCANLIYDI TEYZELERİ YA SİZİNKİLERR.. :)
oy maşşalah keçi gibi tırmanmıs fıstık..emırhanda cok mutluydu abısı ablası gerı sayım yaparken cok sevındı 2 gundur el şaplatıyor..hala etkısınde kaldı :9:
selam kızlar doktora gittik bir kaç gün sıcak tut çay filan verdedi doktorumuz gecmezse ilac veririz dişten olabilir yazık küçük ilaç için dedi ekşimiş diyince üşütmüştür midesini dedi ve döndük gece vikis filan sürdüm ayagının dibine sabah gene aynıydı şimdi çorba kalkıp yapacam bakalım ne yapacak küçük hanım :34:
üşütmüş olma ıhtımalını sende goz onunde tutmustun canım..bu ara sıcak tutmaya ozen goster..bırde mıdesını tutacak seyler yedır patates pirinç falan faydasını gorursun umarım..reflü olsaydı sımdıye kadar bellı ederdı bence canım tanıdıgım bebekler oyleydı kucucukten bellı etmıslerdı rahatsızlıklarını..gecmıs olsun ahsenıme.. guzel botlarını ayagından hıc cıkarma:34:ısınsın da cabukca ıyılessın inş
Benim oğlum da aynı dediğin gibi uyumakta çok zorlanıyor, yatağına koyduğunda ağlayıp çığlık atıyor çıkartmazsam susmuyor uyutmak için 1 saat uğraşıyordum gündüzleri de bunu yapmaya başladı yatak odasına geçtiğimizde huzursuzlanıyor, uyumak istemiyor daha bu güne kadar hiç oturduğu yerde başka oda da yatmıyor alıştı sakin ve karanlıkta uyumaya ama bugünlerde neden huysuz oluyor yatmak istemiyor ben de anlamadım. Elimden geldiğince ilgileniyorum hiçbirşey için onu zorlamıyorum. İnşallah geçici bir süreçtir

serenaycım gecen uzunca bır cevap yazmısıtım sana.okudunmu canım..yatagını da sevmıyor olabılır dıye dusunuyorum ben fikir olsun sanada belkı baska yerde yatar dene ıstersen canım..

$181220123111.webp$Görüntü0055.webp$29122012208.webp$29122012210.webp$031220123033.webp

emırhandan kareler :)) :nazar::nazar::nazar:

slm kızlar şimdi sağlık ocağından geldik 9 ay kontrolüne çağırdılar miray 8750 olmuş boyuda 68.5 herşey yolunda çok şükür:16:

geçmiş olsun canım çabuk geçer inşallah:26:

Yeni yıl bize iyi geldi eşim dün işe başladı umarım sorun çıkmaz..

HASTA OLAN BÜTÜNN BEBİŞLERE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM VE YANAKLARINDAN ÖPÜYORUMM..

Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda ahsen düzelir

oy maşşalah keçi gibi tırmanmıs fıstık..emırhanda cok mutluydu abısı ablası gerı sayım yaparken cok sevındı 2 gundur el şaplatıyor..hala etkısınde kaldı :9:

üşütmüş olma ıhtımalını sende goz onunde tutmustun canım..bu ara sıcak tutmaya ozen goster..bırde mıdesını tutacak seyler yedır patates pirinç falan faydasını gorursun umarım..reflü olsaydı sımdıye kadar bellı ederdı bence canım tanıdıgım bebekler oyleydı kucucukten bellı etmıslerdı rahatsızlıklarını..gecmıs olsun ahsenıme.. guzel botlarını ayagından hıc cıkarma:34:ısınsın da cabukca ıyılessın inş

serenaycım gecen uzunca bır cevap yazmısıtım sana.okudunmu canım..yatagını da sevmıyor olabılır dıye dusunuyorum ben fikir olsun sanada belkı baska yerde yatar dene ıstersen canım..

gecmiş olsun dilekleriniz için çok teşekür ederim
demos84 canım çok şeker duru allah sana bagışlasın:nazar: eşinede gercekten çok sevindim duru nasibiyle gelmiştir de hayırlı olur inşallah
pancem canım maşallah mirayya :nazar:

selam kızlar doktora gittik bir kaç gün sıcak tut çay filan verdedi doktorumuz gecmezse ilac veririz dişten olabilir yazık küçük ilaç için dedi ekşimiş diyince üşütmüştür midesini dedi ve döndük gece vikis filan sürdüm ayagının dibine sabah gene aynıydı şimdi çorba kalkıp yapacam bakalım ne yapacak küçük hanım :34:

geçmiş olsun canım inş iyileşir hemencik kıyamam hastalıkları çok zor oluyor yavruların

slm kızlar şimdi sağlık ocağından geldik 9 ay kontrolüne çağırdılar miray 8750 olmuş boyuda 68.5 herşey yolunda çok şükür:16:

maşallah miray'a izim kontrolümüzde cuma günü bakalım ne kadar olmuş beril hanım

Yeni yıl bize iyi geldi eşim dün işe başladı umarım sorun çıkmaz..

HASTA OLAN BÜTÜNN BEBİŞLERE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM VE YANAKLARINDAN ÖPÜYORUMM..

hayırlı olsun canım..Allah hayırlı kazançlar nasip etsin

maşallah ne güzel duruyor öyle aferin fıstığa

maşallah emirhana ne kadar yakışıklı...:nazar:

bizim oralarda sonradan olanlara tekne kazıntısı denir en tatlı da onlar olur, en şımarık da tabikii:1:

Tek değilmişim demek ki. Ben de zeynep le bişey yapamıyorum. Dışarı çıkamıyor um.surekli ağlar vaziyette bekliyor sanki. Ilk zaman lar zaten hep ağlıyordu.herkes altıncı ayında biter dedi. Tamam azaldı ama hala aynı mız mız zeynep.baskalarinin fotoğrafları nı görüyorum. Gezmelere çıkmış lar.suslenmis puslenmisler.valla diyorum birbiz bböyle yiz heralde.butun gun kulagimin dibinde zir zir oten bir çocuk. Allah eksik ligini vermesin canı Sağolsun tabi ama gerçekten artık sabrim kalmadı. Kendimi bitmiş tükenmiş hissediyorum. Kafayı yemek üzere yim gsliba.yemesi ayri dert zaten.kirk takla atiyorum bir kaşık yedirmek için. Off çok dert yandım ama gerçekten çok kötü durumda yim

canım yaaa valla bende bunaldım bu durumdan, en kısa zamanda atlatırlar inşAllah..

kız bu ne :))) bin kere maşallahhh..

DİLEKCAN canım emirhanada maşallah, Rabbim nazarlardan korusun sizi, Anneside ayrı bir güzelmiş..

bende bugün elayı tekrar götürdüm doktora doktor ağzına baktı ve mikostatin verdi, inşAllah çare olur..yavrum 3 gündür doğru dürüst bişey yiyemiyor yaa :(

kızlar bebişlerinizde dişi hiç çıkmayan var mı aranızda?bizde daha diş miş yok,bekliyoz bakalım

kızlar ahsene patik örüyorum az kaldı bitsin sabah resmini okayım çok şeker :6::6::6:

kızlar bebişlerinizde dişi hiç çıkmayan var mı aranızda?bizde daha diş miş yok,bekliyoz bakalım

bende çıkmıyor dıye endişelenıyordum doktora sordum 15.aya kadar yolu var dedı ıkı hafta önce çıktıda rahat ettım bende biraz daha uzasa çekip resmını koycam az beklemedım o dişi çıkar sizinkide yakında

Canim geçmiş olsun. Bikaç kasik da olsa nane limon vermeye calis.gercekten midesini rahat latir.ben zeynep e yapmıştim

slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım oğlum 3 gün önce ateşlenmişti pazar günü acile götürdüğümüzde boğazı enfeksiyon kapmış demişti.2 gün yüksek ateş çektik.dün de 38e düştü ateşi.en yüksek 38de seyrediyor.yalnız benim kafama takılan oğlum sürekli uyku halinde sürekli uyumak istiyor.uykudan uyanır uyanmaz bile hemen uyumak istiyor.uykuları uzun değil 30 dk yada 1 saat ama uyandığında 20 dk sonra tekrar uyumak istiyor.dün gece nerseyse deliksiz uyudu 2 günden sonra.sabah 9 da kalktı 3 saat felan oyalandı şimdide yine 2 saattir felan uyuyor.neden böyle ki.çok korkmaya başladım.aldığı ilaçlardan mı ki?kullandığı ilaçlar largopen 125 ml antibiyotik.vermidon,ve supravit vitamin şurubu.bu ilaçları daha önce kullanan oldumu?ya artık uyumaktan gözleri şişti.daha öncede antibiyotik felan kullandık ama böyle olmadı.ateş mi yoruyor boğazdaki enfeksiyon mu neden böyle çocuğum.uyanıkken de çok hareketli değil.ortalığı birbirine katan oğlum şimdi gülmeye bile nerdeyse takati yok.yarın bi olsa doktoruna götürücemde yarını nasıl edicem lütfen cvp yazın yoksa kafayı yicem ben?

Antibiyotikten dolayıdır canım. Normal insanlara bile ağır gelebiliyor kaldı ki onun bünyesi çok hassas ve henüz küçücük.

cnmm git kuaföre iyi geliyo şahsen ben dun gıttım bi röfle attırdım ne stres kaldı ne bişii :9::9:bıkaç zaman ıdare eder benı dun bende babasına bırakıp gıttım bi geldim ıkısıde hayatından bezmiş :27::27::27:

Ben de gittim geçenlerde kuaföre. Bir iki gün ilgi odağını dağıtmak iyi geliyor insana ama sonrasında gene aynı :D Bu arada uzun zamandır beklediğim bir film geldi ama sinemaya gitmek mesele. Kesin kudurur bizimki . Eşim gidelim diyor ama bende o cesaret yok. Yarısını bile göremem o filmin. Dün 5 dk. bakkala gideyim dedim. Gelince ne göreyim bizim kız ağlıyor. Neymiş mutfağa bakmış anneyi bulamamış, anne nereye gitmiş. Kaynanam dedi bu kızdan çekeceğin var, tuvalete bile zor girersin sen. Haklı da, ben nereye o oraya zıplıyor. Yandım ki ne yandım :))))

Ada'nın da çıkmadı daha. Huzursuzluk, kafada ateş, bulduğunu ağzına sokup diş kaşıma vs. sürüyor. Meyve, ekmek ne bulsa koparıyor damaklarıyla cadı. Geçen kanat verdim, sen kalk onun kemiğinden kıkırdağını kopar hayret ettim, ben dişlerim olduğu halde yapamam onu. :)

kızlar ahsene patik örüyorum az kaldı bitsin sabah resmini okayım çok şeker :6::6::6:

Ben de ördüm de dikimi babaannesi yapacak. Ben örüyorum o dikiyor. Geçen sene pembe, beyaz bere örmüştüm çilek şeklinde. Onun kırmızı yeşilini öreceğim şimdi de. Nasıl yaptığımı unuttum ama diğerine baka baka hatırlarım herhalde.

Kızım bugün babasıyla parka gitti, salıncağını adını öğrenmiş. Bilbilbilbil diyormuş. Bir de bugün bir iki kere ellerinden destek alarak ayağa kalktı. Biraz durdu 5-6 saniye kadar sonra oturdu tekrar. Bir aya kalmaz yürür diyoruz bakalım. Babası da ben de 8-9 aylıkken yürümüşüz. 10 gün sonra kontrolümüz var, ama taşındığımız yerde sağlık ocağı tadilatta. Sevkettiği yer de dolu. Galiba eski yere gideceğiz gene. Orası da uzak bize. Bilmiyorum nasıl yapacağız.

Ben de ördüm de dikimi babaannesi yapacak. Ben örüyorum o dikiyor. Geçen sene pembe, beyaz bere örmüştüm çilek şeklinde. Onun kırmızı yeşilini öreceğim şimdi de. Nasıl yaptığımı unuttum ama diğerine baka baka hatırlarım herhalde.

kafamı dagıtır dedim zaten ahsen ayagımda uyuyor yarım saat o aralarda öreyim dedim biri bitti diger tekine başladım sabah ahsene giydirip cekip koyayım bendede model yoktu interneten buldum sayıda vermemişler resimden saya saya yaptım tam ayagına göre olmuş birazdaha büyük olsaydı iyiyidi bunda acemiligim çıktı sırada şevval var çok begendi oda istiyor:9:

Kızım bugün babasıyla parka gitti, salıncağını adını öğrenmiş. Bilbilbilbil diyormuş. Bir de bugün bir iki kere ellerinden destek alarak ayağa kalktı. Biraz durdu 5-6 saniye kadar sonra oturdu tekrar. Bir aya kalmaz yürür diyoruz bakalım. Babası da ben de 8-9 aylıkken yürümüşüz. 10 gün sonra kontrolümüz var, ama taşındığımız yerde sağlık ocağı tadilatta. Sevkettiği yer de dolu. Galiba eski yere gideceğiz gene. Orası da uzak bize. Bilmiyorum nasıl yapacağız.

oy yesinler senin bililbili diyen dilerini
bu arada hava soguk degilmi sizin bulundugunuz yerde ben bugün dışarı çıktım ahseni arbaya kadar üzerine battaniye aşırdım hava almasın diye :17:

Back
X