- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
Merhaba canım, Ahsenin kusması geçti mi yiyor mu artık biraz biraz?
merabalar canım eskiye nazaran daha iyi çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım, Ahsenin kusması geçti mi yiyor mu artık biraz biraz?
Geçmiş olsun canım. Ateş düşürücü Calpol en iyisi diye biliyorum bebekler için. Ama sizin ateşiniz daha yüksek fitille bile düşmüyorsa acile git derim canım ne kadar istemesen de. Belki başka bir hastaneye gidersen daha iyi yardımcı olabilirler.
Şoktayim inanamiyorum. Sabah idrar testi yaptim 1 hafta gecikince ve cift cybugu gordum. Napicam ben? Dun de kemik olcumu yaptirdim. Hamileler giremez yaziyodu.
merabalar canım eskiye nazaran daha iyi çok şükürhiç zorlamıyorum canım sevdigi şeyleri bulmaya çalışıyorum çok secici olacak galiba küçük hanı çekecegim var galiba
Kemik ölçümü röntgen ya da tomografiyle mi yapılıyor? Ben de daha adet gecikmesi olmadan boyun rontgeni çektirmiştim o zamanlar kafama çok takmıştım Allaha şükür bir sorunla karşılaşmadım hemen panik olma ama doktoruna gidip danış canımŞoktayim inanamiyorum. Sabah idrar testi yaptim 1 hafta gecikince ve cift cybugu gordum. Napicam ben? Dun de kemik olcumu yaptirdim. Hamileler giremez yaziyodu.
deneyim bakalım, ama beni sinir ediyor yaa..Bakıcı nasıl yediriyor anlamadım, 1 kase çorba içti diyor, kahvaltısını yaptı diyor..Daha ben 1 kase bişey yediremedim..acaba benmi beceremiyorum yaaaof çok geçmiş olsun canım ya tamda kış günü olana bak çok üzüldüm allah yadımcın olsun
canım her bebek farklı benim yeğenim 1 yaşına kadar yiyemedi ama miray yiyiyor yayla çorbasında pirinçleri yutabiliyor rahat onu bir dene bakalım.ben kahaltısını bulamaç yapıyorum başka türlü yemez onu bile reklamlarla yiyoruz
saol canım,naneyide vereyim ozzaman bende . mandalinayı sade yemeyi seviyor suyunu içmiyor canım kahvaltısınada katıyordum bi kaç gündür kahvaltıda yapmıyor mecbur mama veriyorum
off çok zor işin Allah kolaylık versin
ben bulamaç yapıyordum ama sevmiyor ayrı ayrı versem diye düşünüyorum ama önce şu hastalığı bir atlatalım
ben bulamaç şeklinde veriyorum,1 yumurta sarısı biraz peynir,pekmez,1 ceviz içi (ya da 1 çay kaşığı tahin bazen cevizle yer değiştiryorum),1-2 çay kaşığı pekmez,3-4 bebe bisküvisini normal sütle ya da ıhlamurla ıslatıp veriyoum yiyor,geçen gün sadece yumurta sarısını 2 bisküviyle ıslattım peyniri ve pekmezi ayrı verdim,öyle de yedi,pekmeze ekmek içi batırdım falan,aslında ayrı ayrı başlamak gerek
canım ben giydiriyorum ve çokda rahat ediyorum valla, sıcacık oluyor, evimiz gece çok soğuk oluyor çünkü..birde durmadan üstünü açıyor..benim kızımı nasıl yatırıyorsam sabaha kadar öyle kalıyor, çünkü hiç dönmedi bu güne kadar :)) halada dönme yok, emekleme yok, yürüme yok, bir yerden tutup kalkma çabası yok, sadece oturan boğa gibi oturuyor :))) velhasıl tulumu tavsiye ederim, hatta gelecek cuma Bime yine geliyormuş, yetişebilirsem ben 2 tane daha alcam büyüklerinden..ucuzda..kızlar uyku tulumu kullanan varmı oğluşum sürekli üstünü açıyor gece .kullanışlımı sizce.rahat hareket edebilir mi acaba.bizimki gece çok dönüyor..:44: bir de nasıl pekmez veriyorsunuz marketten mi alıyotrsunuz yoksa özel birerde yaptırıyormusunuz.
canımmm hayırlı olsun ve Allah kolaylık versin, gerçekten zor bir durum küçük bebekle ama ne güzel beraber büyürler, benim doktora vs olmasa bende istiyorum tabii tedavisiz olursa yoksa beklicem..Şoktayim inanamiyorum. Sabah idrar testi yaptim 1 hafta gecikince ve cift cybugu gordum. Napicam ben? Dun de kemik olcumu yaptirdim. Hamileler giremez yaziyodu.
kızlar uyku tulumu kullanan varmı oğluşum sürekli üstünü açıyor gece .kullanışlımı sizce.rahat hareket edebilir mi acaba.bizimki gece çok dönüyor..:44: bir de nasıl pekmez veriyorsunuz marketten mi alıyotrsunuz yoksa özel birerde yaptırıyormusunuz.
Dogumdan sonra reglim hic duzenli degildi. Hep gwcikmeli oluhordu. Gene oyledir dedim ama ne olur ne olmaz diye test yapayim yine dedim. Allahim hayatimin şoku oldu. Telden baglandigim icin kemik olcumu zarar vermiş midir bakamadim. Kizim dsha cok kucuk. Napicam ben? Kendimi cok caresiz hissediyorum
Hayırlı olsun dişiniz canım.kızlar dişimiz patladı kaşığa değiyo çıt çıt.peki ne zaman tamame,n çıkar,ne kadar sürüyo ortalama?
Sağol canım, kilimler kurudu ama içime sinmedi herşeyi yıkıyorum gene, bu havada artık haftaya anca kururlar.Iyi akşamlar kızlar hasta bebeklere çoook geçmiş olsun, insAllah çabucak atlatırsınız bebeklerin hastalığı çok zor oluyo... Fundela sana da geçmiş olsun, iyi toparlanmışsın yine de... Ben de anneme geldim kızlar, özlemişler torunlarını, haftasonunu burda geçiriyoruz... Kızamık aşısını ben de merak ettim pazartesi sağlık ocağına gideyim diyorum zaten ne zamandır kontrole de gitmedik...
Tekrar geçmiş olsun canım. Bazı doktorlar gerçekten de baştan savıyorlar. İnsan canı bu ya sadece iş değil, makine tamircisi sanıyorlar kendilerini sanki.canm istemeye istemeye acile gittim.başka hastanenin aciline. gitmez olaydım dktr umursamadı bile.dinlemedi yaa dövecektim adamı.doğrudürüst bakmadan üşütmüş faranjit olmuş dedi geçiştirdi.bi iğne yazım yaptır içerde dedi.içeri girdim baktım hemşire ateşini bile ölçmeden iğne yapacaktı.napıyosun sen ya dedim ateşliği çocuğa ateşini bile ölçmeden iğne mi yapıcan dedim.soyun iyce ateşi düşsün öle yapım dedi salak yaa.iyce sinirlerim bozuldu oturdum ağladım resmen hastanede.neyse allahtan yaptığı iğne işe yaradı rahatladı oğlum.tekrar dktrun yanına gittim başka bişi var mı diye yok git dedi.ilaç yazmıcan mı dedim yazım mı dedi böle saçma bi soru olabilir mi yaa.evde antibiyotiğin var mı dedi bana evet günlük antibiyotik alıyorum ben eczaneden ekmek alır gibi dedim hayır antibiyotik bu sadece süresi 1 hafta. sinirlendim iyce.vehasıl ilaç yazdı ama antibiyotik hariç hepsi evimde olan ilaçlardı.benim çocuğumun balgamı var ve adam bana öksürük şurubu yazmış.gerizekalı.ayy çok sinirlendim ksrabakmayın lütfen.ve şurubun içeriğini okuyorum 2 yaşından küçük çocuklar kesinlikle kullanmasın yazıo.ve şurup yetişkinler için.rabbim çocuklarımızı hastalıktan korusun hastada oluyorlarsa böle doktorlardan korusun.ateşi düşmeseydi çocuk hastanesine götürecektimde çok şükür iyi şimdi oğlum.calpol benim oğlumda hiç mi hiç işe yaramıyor neden bilmiyorum...
Kemik ölçümünün zararı olmayacagını sanıyorum canım çünkü en fazla bir aylıktır bir hafta geciktigine gore. Merak ettiğim dogumun normal mi sezaryen miydi? Sezaryense 2 sene yasagı var biliyorsun. Aldırmak zorunda kalabilirsin bu yüzden. Dikişler henüz tam oturmadıgı için içeride yırtılmalar olabileceginden hayati tehlikesi var. Bu yüzden dogum sonrası spiral teklif etmişti doktorum ama ben istememiştim henüz ne zaman ikinciye karar vereceğimi bilmediğimden...Şoktayim inanamiyorum. Sabah idrar testi yaptim 1 hafta gecikince ve cift cybugu gordum. Napicam ben? Dun de kemik olcumu yaptirdim. Hamileler giremez yaziyodu.
Dogumdan sonra reglim hic duzenli degildi. Hep gwcikmeli oluhordu. Gene oyledir dedim ama ne olur ne olmaz diye test yapayim yine dedim. Allahim hayatimin şoku oldu. Telden baglandigim icin kemik olcumu zarar vermiş midir bakamadim. Kizim dsha cok kucuk. Napicam ben? Kendimi cok caresiz hissediyorum
kızlar dişimiz patladı kaşığa değiyo çıt çıt.peki ne zaman tamame,n çıkar,ne kadar sürüyo ortalama?
canm istemeye istemeye acile gittim.başka hastanenin aciline. gitmez olaydım dktr umursamadı bile.dinlemedi yaa dövecektim adamı.doğrudürüst bakmadan üşütmüş faranjit olmuş dedi geçiştirdi.bi iğne yazım yaptır içerde dedi.içeri girdim baktım hemşire ateşini bile ölçmeden iğne yapacaktı.napıyosun sen ya dedim ateşliği çocuğa ateşini bile ölçmeden iğne mi yapıcan dedim.soyun iyce ateşi düşsün öle yapım dedi salak yaa.iyce sinirlerim bozuldu oturdum ağladım resmen hastanede.neyse allahtan yaptığı iğne işe yaradı rahatladı oğlum.tekrar dktrun yanına gittim başka bişi var mı diye yok git dedi.ilaç yazmıcan mı dedim yazım mı dedi böle saçma bi soru olabilir mi yaa.evde antibiyotiğin var mı dedi bana evet günlük antibiyotik alıyorum ben eczaneden ekmek alır gibi dedim hayır antibiyotik bu sadece süresi 1 hafta. sinirlendim iyce.vehasıl ilaç yazdı ama antibiyotik hariç hepsi evimde olan ilaçlardı.benim çocuğumun balgamı var ve adam bana öksürük şurubu yazmış.gerizekalı.ayy çok sinirlendim ksrabakmayın lütfen.ve şurubun içeriğini okuyorum 2 yaşından küçük çocuklar kesinlikle kullanmasın yazıo.ve şurup yetişkinler için.rabbim çocuklarımızı hastalıktan korusun hastada oluyorlarsa böle doktorlardan korusun.ateşi düşmeseydi çocuk hastanesine götürecektimde çok şükür iyi şimdi oğlum.calpol benim oğlumda hiç mi hiç işe yaramıyor neden bilmiyorum...
kızlar uyku tulumu kullanan varmı oğluşum sürekli üstünü açıyor gece .kullanışlımı sizce.rahat hareket edebilir mi acaba.bizimki gece çok dönüyor..:44: bir de nasıl pekmez veriyorsunuz marketten mi alıyotrsunuz yoksa özel birerde yaptırıyormusunuz.
kızlar tavuksuyuna çorba yaptım miray yemek için elimi çekti ağzım açık kaldı
sizde deneyin yerler belki önce soğanı kavurdum sonra kırmızı biber ve havuç ekleyip onlarıda kavurdum biraz kavrulunca haşladığım tavuğun suyunu döktüm pişince blendırdan geçirdim tel şehriye attım bieaz karabiber attım sonra nane kızdırıp döktüm pek bi sevdi hanımefendi damak tadı var şimdiden![]()