2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar kızım cıldırdı sanırım bı mızmız bı huysuz yarın dr.una goturucem cocuk sankı karakter degıstırdı nerdeyse gece uykusu tam olan kızım tam 15 gunde belkı 10 kere cıglık atat ata aglayarak uyanıyor gunduz de ne dısarda ne ıcede kucakta yerde durmuyo sureklı aglama halı tam aglamada degıl mızmız gıbı valla delırcem noldu dıe dr.a gıdıyoruz ıste

canım diştir ya canı acıyınca mirayda öyle yapıyor doktor çok ağlarsa calpol ver ağrı keser dedi arada veriyorum bende rahatlıyor yavrum

eyidas, sezensezen ,gamzeli24,bebişleriniz iyidir umarım onlar hasta olmasınlarda herşeye insan katlanıyor
eyidas elife ıhlamur nane rahatlatımı canım akıntı halen devam ediyormu merak etim sizi
canım biraz daha ii gibi ama ne iyi geldid bilmiyorum annem geldi sırtına önüne ballı mndil koydu,ozon yağıyla falan yağlıyor,akıntı bi daha olmadı ya yada ben göremiyorum
yavrumda hala hırıltı var boğazında bazen burnunda ama tam nefes alması düzelmdi çoğunlukta ağzından alıyor nefesi. ne şurup içmek istiyor nede burnuna bişey sıktırıyor hep ağlaya ağlaya zorla şurupların yarısı dışarı tabi burnunu bile sildirmiyor :50:
canm istemeye istemeye acile gittim.başka hastanenin aciline. gitmez olaydım dktr umursamadı bile.dinlemedi yaa dövecektim adamı.doğrudürüst bakmadan üşütmüş faranjit olmuş dedi geçiştirdi.bi iğne yazım yaptır içerde dedi.içeri girdim baktım hemşire ateşini bile ölçmeden iğne yapacaktı.napıyosun sen ya dedim ateşliği çocuğa ateşini bile ölçmeden iğne mi yapıcan dedim.soyun iyce ateşi düşsün öle yapım dedi salak yaa.iyce sinirlerim bozuldu oturdum ağladım resmen hastanede.neyse allahtan yaptığı iğne işe yaradı rahatladı oğlum.tekrar dktrun yanına gittim başka bişi var mı diye yok git dedi.ilaç yazmıcan mı dedim yazım mı dedi böle saçma bi soru olabilir mi yaa.evde antibiyotiğin var mı dedi bana evet günlük antibiyotik alıyorum ben eczaneden ekmek alır gibi dedim hayır antibiyotik bu sadece süresi 1 hafta. sinirlendim iyce.vehasıl ilaç yazdı ama antibiyotik hariç hepsi evimde olan ilaçlardı.benim çocuğumun balgamı var ve adam bana öksürük şurubu yazmış.gerizekalı.ayy çok sinirlendim ksrabakmayın lütfen.ve şurubun içeriğini okuyorum 2 yaşından küçük çocuklar kesinlikle kullanmasın yazıo.ve şurup yetişkinler için.rabbim çocuklarımızı hastalıktan korusun hastada oluyorlarsa böle doktorlardan korusun.ateşi düşmeseydi çocuk hastanesine götürecektimde çok şükür iyi şimdi oğlum.calpol benim oğlumda hiç mi hiç işe yaramıyor neden bilmiyorum...
cnm ben prospan diye şurup kullanıyorum istersen bi dene derim.
Dogumdan sonra reglim hic duzenli degildi. Hep gwcikmeli oluhordu. Gene oyledir dedim ama ne olur ne olmaz diye test yapayim yine dedim. Allahim hayatimin şoku oldu. Telden baglandigim icin kemik olcumu zarar vermiş midir bakamadim. Kizim dsha cok kucuk. Napicam ben? Kendimi cok caresiz hissediyorum
Çok zor bir durum ama demekki kısmet böyleymiş veren Rabbim
ya valla kendi nazarım degiyor sanırım 2 3 gündür azda olsa yiyordu bu mesaj yazdım ve yarım saat sonra ahsen hanım kustu gene:14::14::14::14::14::14:
ah canım ya umarım denk gelmiştir bi daha olmamıştırr çok zor oluyo kusmaları
kızlar dişimiz patladı kaşığa değiyo çıt çıt. :46: peki ne zaman tamame,n çıkar,ne kadar sürüyo ortalama?
hayırlısı olsun dişinizz :)
kızlar kızım cıldırdı sanırım bı mızmız bı huysuz yarın dr.una goturucem cocuk sankı karakter degıstırdı nerdeyse gece uykusu tam olan kızım tam 15 gunde belkı 10 kere cıglık atat ata aglayarak uyanıyor gunduz de ne dısarda ne ıcede kucakta yerde durmuyo sureklı aglama halı tam aglamada degıl mızmız gıbı valla delırcem noldu dıe dr.a gıdıyoruz ıste

biizim elif hanımda öyle ama haasta olduğu içinmi yoksa diştwnmi bizde hala hiç diş yok çünkü :)

$Fotoğraf0596.webp$Fotoğraf0589.webp günaydın sizi bizim miniminicik dişimizle tanıştırayım :)))))))) diğer fotografta dişi çekmeye çalışırkenki halller :)

kızlar uyku tulumu kullanan varmı oğluşum sürekli üstünü açıyor gece .kullanışlımı sizce.rahat hareket edebilir mi acaba.bizimki gece çok dönüyor..:44: bir de nasıl pekmez veriyorsunuz marketten mi alıyotrsunuz yoksa özel birerde yaptırıyormusunuz.

bizim de var uyku tulumumuz ama terletiyo oğlumu o nedenle çok kullanamıyorum, pekmezimizi de annem yapıyo onu kullanıyorum.

haftasonu oğlum resmen çıldırttı beni, o kadar huysuzlandı ki, çocuğu yatıramıdım bir türlü, uyumayı bırak, yatıramadım bile. ama babası gelince bir güzel yatıp uyudu. Bütün huysuzluğu bana yaaa.

haftasonu oğlum resmen çıldırttı beni, o kadar huysuzlandı ki, çocuğu yatıramıdım bir türlü, uyumayı bırak, yatıramadım bile. ama babası gelince bir güzel yatıp uyudu. Bütün huysuzluğu bana yaaa.

benımkidebaba düşkünü birbilerine sarılıyolar bana havaatıyolar sinir oluyorum başlıyorum saymaya altını ben değişiyorum yemeğini ben yediriyorum şu yaptığına bakk hiçç sallamıyolar şimdiden dırdırccı bi anne oldumm :)

kızlar brokoli aldım ahsene çorba yapacam sizler tekmi yapıyorsunuz yoksa diger sebzelerle karıştırıyormusunuz
birde dün1 tatlı kaşıgı dövme yeşilmercimek kırmızı mercimek pirinç kıyma nane salça sogan ve sarmısak azda yağ katım düdüklüde pişirdim çorba öyle lezetli olmuştiki çogunu şevval yedi :9:sizlerede fikir olur
birde kusukusu denedim onuda kemik suyum vardı onla birde ince bir dilim patatesi cam rendede rendeledim haşladım ama suyunu çektirttim 1 yemek kaşıgı kuskus yeterli oluyor yogurda katım ben azıcıkta sarmısak koydum yogurduna zorlada olsa 2 3 kaşık ta olsa ahsen yuttu
kızlar ahsen 3 ögün yiyiyor dördüncü övünü verdigim an kusuyor onu halen çözemedik :50:

kızlar ahsen azıçıkta olsa sürünerek ilerlemeye başladı ama çok sinirleniyor ilerleyemeyince çok çabuk sıkılıyor zaten sıkıntıya hiç gelemiyor :19:

selam kızlar:3:

öcelikle hasta yavrularımıza geçmiş olsun..

diş çıkaran bebiklerimizin incileri hayırlı olsun güldüğü zaman görünmesi 20-25 günü buluyor,

benim kız da günlerdir iştahsız, daha kaşığı görünce öğürüyor nasıl bir psikolojiyse, 3 öğün zorla yediriyorum, yatarken de biberon o kadar, niye böyle anlamıyorum, ağzına çiğnemesi için ekmek meyve falan vermeye çalışıyorum kesinlikle açmıyor ağzını kafasını çeviriyor inşallah geçicidir yoksa sinir krizi geçirebilirim,:26:

kızlar ahsen azıçıkta olsa sürünerek ilerlemeye başladı ama çok sinirleniyor ilerleyemeyince çok çabuk sıkılıyor zaten sıkıntıya hiç gelemiyor :19:

benim ki hiç kımıldamıyo bile yerinden, yürüteci de kullanmıyo, bizi kullanıyo yürümek için, belim kopuyo.

kızlar brokoli aldım ahsene çorba yapacam sizler tekmi yapıyorsunuz yoksa diger sebzelerle karıştırıyormusunuz
birde dün1 tatlı kaşıgı dövme yeşilmercimek kırmızı mercimek pirinç kıyma nane salça sogan ve sarmısak azda yağ katım düdüklüde pişirdim çorba öyle lezetli olmuştiki çogunu şevval yedi :9:sizlerede fikir olur
birde kusukusu denedim onuda kemik suyum vardı onla birde ince bir dilim patatesi cam rendede rendeledim haşladım ama suyunu çektirttim 1 yemek kaşıgı kuskus yeterli oluyor yogurda katım ben azıcıkta sarmısak koydum yogurduna zorlada olsa 2 3 kaşık ta olsa ahsen yuttu
kızlar ahsen 3 ögün yiyiyor dördüncü övünü verdigim an kusuyor onu halen çözemedik :50:

brokoliyi tek yemek olarak yaptım tadı güzel olmadı yemedi zaten, diğer sebzelerle karıştırabilirsin, mercimekle de yapabilirsin, ben tarhana çorbasına bile koyuyorum önce 2-3 baş brokoliyi haşlıyorum suyuna da 1 tatlı kaşığı tarhanayı katıyorum..

benim ki hiç kımıldamıyo bile yerinden, yürüteci de kullanmıyo, bizi kullanıyo yürümek için, belim kopuyo.

yürüteci ahsende hiç sevmedi canım ama tersters 15 gündür ilerliyor ama yeni öne dogru ilerlemeye çalışıyor :1:

brokoliyi tek yemek olarak yaptım tadı güzel olmadı yemedi zaten, diğer sebzelerle karıştırabilirsin, mercimekle de yapabilirsin, ben tarhana çorbasına bile koyuyorum önce 2-3 baş brokoliyi haşlıyorum suyuna da 1 tatlı kaşığı tarhanayı katıyorum..

tarhanayla bir deneyeyim canım sagol:56:

Eki Görüntüle 603987 Eki Görüntüle 603988 günaydın sizi bizim miniminicik dişimizle tanıştırayım :)))))))) diğer fotografta dişi çekmeye çalışırkenki halller :)
hayırlı olsun dişiniz :)

canım ben sebze çorbasına ekliyorum gayet güzelde yiyor ama ahsen severmi bilmem inşallah sever
senin tarifi bende aldım deneyeceğim ama dolapta sorun vardı fişini çektik yarın yapacaklar herşeyim dışarda önce bi hallolsun sonra kıyma aldırayım elife özel :)
desene yakında ahsen evi dağıtmaya başlayacak :9:

herkese iyi akşamlar kızlar bi baktım çıkıyorum, oğlum çok mızmız bugün, uykuya dalmakta zorlanıyo, onu uyutmuşken gidip çorba yapayım, ne zaman kalkacağı hiç belli olmaz... herkese kolay gelsinn...

herkese iyi akşamlar kızlar bi baktım çıkıyorum, oğlum çok mızmız bugün, uykuya dalmakta zorlanıyo, onu uyutmuşken gidip çorba yapayım, ne zaman kalkacağı hiç belli olmaz... herkese kolay gelsinn...

iyi akşamlar canım allah yardımcımız olsun hareketlediler iyice ondanmı bilmem ama ahsende uykuya dalmada çok zorlanıyor aklı oyunlardamı kalıyor acaba bir yandanda uykusu geliyor o zamanda iyice huzursuz oluyor

Nasılsınız güzell hatunlar.

Geçmişi okuyamadım bi göz attım , Hasta olan bebeklere acil şifalar diliyorum , Dişi çıkanlarada hayırlı olsun, işler yoğun du bugün yoruldum ve başım ağrıyor
biran önce eve gitmek istiyorum...

Benim kızımda uykusunda sürekli bişeyler yapmaya çalışıyor 10 defa uyanıyorum hanımı düzeltmek için. Allahım ne zaman düzene girecekk bu veletlerin uykusu..

Muhammed Beşir de öyle canım yaa yüzüstü dönünce başlıyor geri geri sürünmeye ama aynı zamanda basıyor çığlığı beni kaldırın diye... bu şekilde nasıl ilerleme gösterecek bu çocuk bilmiyorum, bi tek elimden tutup adım atmayı seviyor, o zaman da ayaklarını içe doğru yumuyor, ayaklarının altı çok gıdıklanıyor acaba ondan mı yapıyor öyle bilemedim yaa....

Back
X