Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar miray tutunup ayağa kalkmaya başladıııı![]()
kızlar miray tutunup ayağa kalkmaya başladıııı![]()
hadi hayırlı olsun canım basmıyor diye korkuyordun degilmi yanlış hatırlamıyorsan çok sevindim![]()
ahsen henüz tutunarak kalkamıyor ben destek verirsem anca birde koltugun kenarını tutunsa yada benım dizlerimi tutup kalksada ayakta oldugunu unutuyor ve ellerini bırakıp düşüyor hemen yakalıyorum yoksa kafa üstü yere çakılacak sizde durumlar nasıl
kızlar tavuksuyuna çorba yaptım miray yemek için elimi çekti ağzım açık kaldı
sizde deneyin yerler belki önce soğanı kavurdum sonra kırmızı biber ve havuç ekleyip onlarıda kavurdum biraz kavrulunca haşladığım tavuğun suyunu döktüm pişince blendırdan geçirdim tel şehriye attım bieaz karabiber attım sonra nane kızdırıp döktüm pek bi sevdi hanımefendi damak tadı var şimdiden![]()
Ay maşallah yanımda olupta ısırasım geldiBugün yoğurtlu pirinçli ıspanak yedik kızlar, çok sevdik. Hatta o kadar güzel yedik ki ortalığı yoğurt ıspanak dünyasına çevirdik Bir ara mama sandalyesinden kalkıp, yemek masasına gidiyorduk son anda baba gücü tarafından ele geçirildik. :)))
Ada son günlerde koltuktan yastıksız inmeyi öğrendi. Çıkarken de zorlanmıyor. Tutunarak yürüyor. Baybay yapıyoruz bir yere giderken, biri giderken. Acıkınca mammammammam diyoruz. Birşey isteyip de olmazsa ,alamazsa nannannnannnan, dadedeydeydey diye saydırıyor. Elimizle obbobobo diye ses çıkarıyoruz ağzımızdan. Şimdi de içeriden anne nereye gitti gene diye nanannannennenen diye saydırarak yanıma gelmiş bulunuyor. :)))
canım elifte koltuk kenarında yada yatakta başlığa tutunmaya bayılıyor ama hafif destek istiyor kalkmak için ama ben illa tutuyorum çünkü kendisini bırakıveriyorahsen henüz tutunarak kalkamıyor ben destek verirsem anca birde koltugun kenarını tutunsa yada benım dizlerimi tutup kalksada ayakta oldugunu unutuyor ve ellerini bırakıp düşüyor hemen yakalıyorum yoksa kafa üstü yere çakılacak sizde durumlar nasıl
elif te kahvaltısını yapmıyor peynir yiyor sadece ama yumurtayı pek yemiyor bende hep yapıyoum ama yemeyince mecbur mama yapıyorum başka nasıl vercem bilmemcanım bugün tarifini denedim et de ilave ederek beğendi bebeğim, teşekkür ederim.
ben de bir tarif paylaşmak istiyorum arkadaşlar eğer bebeğiniz yoğurt çorba seviyorsa ki çoğu bebek sever mutlaka deneyin derim.
ben bu çorbayı kereviz yaprağı çorbasından uyarladım .
Tarifim: Evde bulunan sebzeleri örneğin:havuç, soğan, patates, kırmızı biber, brokoli veya soğan, ıspanak vb. aşırı minik doğranıp, 10 dk falan kısık ateşte az yağla sotelenir. içine bir tatlı kaşığı kadar un karıştırıp et suyu veya su eklenir, yoğurt ve az limon suyu da eklenip bir kaç dakika kaynatılır. kıvamı yoğurt çorbası gibi olmalı, ben kıvamı tutturamazsam tarhana ekliyorum biraz daha kaynatıyorum, bebiş de cup cup içiyor.
ama benim kahvaltı aşırı sorunum kızlar sadece yumurta sarısı ile kahvaltı yapıyrouz ıhlamurla. peynir ekmak bisküvi falan asla yemiyor, meyve suyu bile içmiyor sabahları.
Alp Safa da yerinden hiç kalkmıyor, kollarını kaldırıyo kaldırın beni diye, çok tembel benim oğlum hiç bir şey için gayret göstermiyo, ya da ben çocuğa bunu nasıl öğretmeliyim bilmiyorum.
2 gecedir gecede 3 kez kalkıyo, çok mutluyum....
Alp Safa da yerinden hiç kalkmıyor, kollarını kaldırıyo kaldırın beni diye, çok tembel benim oğlum hiç bir şey için gayret göstermiyo, ya da ben çocuğa bunu nasıl öğretmeliyim bilmiyorum.
2 gecedir gecede 3 kez kalkıyo, çok mutluyum....