Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında çok severim çok iyi bir insan sağolsun ama bazı konularda beni çileden çıkarıyor..
Mesela duru dizanteri olduğunda çocuk nerdeyse 40 derece ateşli kakası kanlı hala bana kızm dişlerindendir dişlerindendir deyip duruyor başına taş düşşe dişlerinden dicek..
Dünde gelmiş anneme duru için bu kız konuşmicak heralde bilmem ne tavuğu yedirelim demiş çıldırdım ya el insaf yaa çocuk daha 9 aylıkkk![]()
![]()
![]()
Ben de ondan kullanıyorum zaten oğlum su içmeyi sevmiyor tükürüyor oyun yapıyor daha çok şişesiyle oynamayı seviyorhayat marka 6 lı pet şişe üzerinde bebek resmi var pembe kapaklı,bana da kaynatmaktan gına geldiği için alıyorum bundan, 15 gün gidiyo,rahat oluyo, marketlerde var..
Ben de ondan kullanıyorum zaten oğlum su içmeyi sevmiyor tükürüyor oyun yapıyor daha çok şişesiyle oynamayı seviyor
geçmiş olsun canım bişey çıkmamasına sevindim inşallah ateşide düşer biran önce benim bronşit hakkında bir bilgim yok canım:26:oğlumun kan tahlili sonuçları çıktı.sonuçları ben almaya gitmedim.tahlil sonucu temiz çıktı çok şükür ama doktor tahlilde bişey olmadığına göre bebeğin bronşit demiş.iğne yazmış.ateşi de tekrar ederse mecburen yatış yaparız demiş.off allahım.ağlıcam valla yaa.yalnız kafama takılan tek konu oğlum daha öncede 2 defa bronşit geçirdi hiçbir şekilde ateşi yükselmedi.bronşitte bukadar ateş yükselmesi olur mu ki yaa.kızlar nolur bişey deyin
canım hatırlarsan mirayda oturamıyordu hatta sağlık ocağındaki hemşireler 9 ay kontrolünde normal olmadığını doktora götürmem gerektiğini söyledi acayip canım sıkıldı miray şurda 10 gündür desteksiz oturuyor ve tutunup ayağa kalkmaya bile başladı hiiiiiç sıkma canını zamanını bekliyor meleklerimizSelam kızlar, kaç gündür nete giremiyordum ablam gelmişti ama daha çok yoruldum, aksi gibi zaten zor uyuyan oğlum ablamı görünce daha da zor uyumaya başladı 1 saatten fazla uyutma çabalarımın üzerine 1 saat dolmadan uyandı bugün saat 1 de 1 saat uyudu bu saate kadar hiç uyumadı sabahın 7.30 da uyanıyor gece boyunca da kaç defa kalktığını ben bile hatırlamıyorum Tamam Allaha şükürler olsun çok huysuz bir bebek değil ama bıraksam hiç uyumayacak nasıl olacak anlamadım ben çok yoruluyorum tek kalmak istemez, mama sandalyesine bıraksam 15 dk kalmaz sıkılır yere bıraksam henüz tam oturamıyor yuvarlanıyor, arabasında da pek kalamaz çok yoruldum yüklemekten. Ablamla çok iyi anlaştı aslında yabancıları önce yadırgardı bu kadar sıcak davranmazdı ama demek ki hissediyorlar ya da bana mı benzetti hatta bir ara beni umuru bile duymadı seslendiğimde bakmadı bile kıskandım1:Bir an önce yaz gelsin istiyorum aslında hava 2 gündür fena değil ama hasta olan bebekleri duyunca korkuyorum çıkartmaya bir de oğlum mont giymeyi şapka takmayı sevmiyor sıkılıyor çıkartmaya çalışıyor o yüzden çıkamıyoruz arabayı merdivenlerden indirmek zaten ayrı bir sorun
Bu arada geçmiş olsun hasta olan bebeklerimize acil şifalar dilerim.
Kızlar bu arada canım sıkan konu oğlum hala desteksiz oturamıyor koltukta yine daha iyi oturuyor ama yerde hemen bırakıyor kendini 8,5 aylık sizce normal mi zaten ayaklarına daha yeni basıyor burada çoğu arkadaşın bebekleri tutunup kalkmaya başladı benim ki ancak çılgınlar gibi sağ sol 360 derece dönüyor
Evet hatırlıyorum canım, inşallah kısa bir süre sonra oturmaya başlar aslında hareketlendikçe hiç yalnız bırakamıyoruz yatakta uyuyamıyor bile dönmekten ayağa kalkınca da herhalde yatakta kalkıp duracak nasıl uyutacağız bakalımgeçmiş olsun canım bişey çıkmamasına sevindim inşallah ateşide düşer biran önce benim bronşit hakkında bir bilgim yok canım:26:
canım hatırlarsan mirayda oturamıyordu hatta sağlık ocağındaki hemşireler 9 ay kontrolünde normal olmadığını doktora götürmem gerektiğini söyledi acayip canım sıkıldı miray şurda 10 gündür desteksiz oturuyor ve tutunup ayağa kalkmaya bile başladı hiiiiiç sıkma canını zamanını bekliyor meleklerimiz![]()
kızlar miray tutunup ayağa kalkmaya başladıııı![]()
bizimkide öyle üzerimize tırmanıyo bır tek yürümuyo yoksa her istedini boyu yetişebıldığı kadar alıyo camdan bakıyoruz bırakıyorum ellleri camda tutunup öyleceduruyo dışarıy abakmaktan onu bıraktımı fark etmiyo öyle baya kalıyo tabı arkasında oluyorum bakalım ne zaman yürüyeceklerkızlar miray tutunup ayağa kalkmaya başladıııı![]()
ayy canım çok sevindim darısı bize olsun, bizde daha tutunup kalkma ve emekleme falan yok, oturuyor şimdilik, otursun bakalım :))
kızlar bizde 3 gündür gece uyumuyoruz, yine rahatsız sanırım, düzeliyor tekrar başlıyor yabu seferde sesi kısıldı, gece uyumuyor, acaba üşütüyormu anlamadım, o kadarda dikkat ediyorum ama oluyor işte..bende arada calpol ve dolven veriyorum, dahada ilerlemesin diye, bu sefer götürmedim doktora öncekine nazaran iyi ama sabaha kadar ayağımda sallıyorum
dün gece 2 de başladım yemin ederim, 6:30 da uyudu, 8de geri kalktık, bende izin aldım işten bakıcıya verip azıcık uyudum, kaç gündür bittim çünkü..eşiminde sınavları var il dışına gitti, çalışıyor vs diye bana kaldı herşey
gerçekten çalışırken çocuk yetiştirmek çok ama çok zormuş..
hasta bebişlerimize Rabbim şifa versin, yaz gelsin artık bende bunaldım soğuk diye hep kanapede çocuk, ne emekliyor, ne kalkma çabası var..Rabbim sağlık versinde napim..
hayat marka 6 lı pet şişe üzerinde bebek resmi var pembe kapaklı,bana da kaynatmaktan gına geldiği için alıyorum bundan, 15 gün gidiyo,rahat oluyo, marketlerde var..
bizimkide öyle üzerimize tırmanıyo bır tek yürümuyo yoksa her istedini boyu yetişebıldığı kadar alıyo camdan bakıyoruz bırakıyorum ellleri camda tutunup öyleceduruyo dışarıy abakmaktan onu bıraktımı fark etmiyo öyle baya kalıyo tabı arkasında oluyorum bakalım ne zaman yürüyecekler
oğlumun kan tahlili sonuçları çıktı.sonuçları ben almaya gitmedim.tahlil sonucu temiz çıktı çok şükür ama doktor tahlilde bişey olmadığına göre bebeğin bronşit demiş.iğne yazmış.ateşi de tekrar ederse mecburen yatış yaparız demiş.off allahım.ağlıcam valla yaa.yalnız kafama takılan tek konu oğlum daha öncede 2 defa bronşit geçirdi hiçbir şekilde ateşi yükselmedi.bronşitte bukadar ateş yükselmesi olur mu ki yaa.kızlar nolur bişey deyin
Kızlar sanırsam ben kafayı sıyırıyorum.
Annem rüyasında kendini gelinlikle görmüş illa tutturdu netten bak ne demek diye hatta kefenmi acaba dedi baktımda diyorkii giyen yaşlı ise vefatına delalet eder..
Biliyorum rüya bu ama 2 saattir ağlıyorum ve kendime hakim olamıyorum bi piskiyatriyemi gitsem babamdan dolayı zaten bozuk 4 senedir düzelemedim.. hep kaybetme korkusu var duru aklıma geldiğinde durup dururken ağlama krizim tutar sanki allah korusun heran ölecekmiş gibi onsuz kalacam gibi ne yapyım nerye gideyim bıktım bu piskopat hallerimden. Ben bunu bir ay kafama takarım artık..
Kusura bakmayın sizleride özel konularımla rahatsız ediyorum bazen ama ruhum daralıyor nefes alamıyorum sankii. :18:
Kızlar
Mama ve içme suyunu kaynatıyormusunuz.ben pınar yada erikli alıyorum diyorum artık kaynatmasammı
Ne zamandır yoktun şekerim.. Valla gerçekten zor sabahları yataktan zor kalkıyorum bizimki uyusa bile rahat durmuyor bi yerlere tırmanıp duruyorallah yardımcımız olsun..
Ben hiç görmedimm dediğim gibi burası küçük bir yer belki grtirmiyorlardır ama yinede soryum..
kızlare oğlum beni günde 5 kere emiyo bunun 3 ü uzun yani memeyi boşaltana kjadarikisi de gün içinde ama kısa ,yani çabuk sıkılıyo bırakıyo,şu son bi kaç güündür gündüz uyanıkken emmeyi istemiyor,inatlaşıyor,kaşıkla bi şeyler yemeye bayıldığından emmek sıkıcı geliyo sanırımsorum şu:anne sütü sizce oğluma yetiyore mudur?ya da ne kadar emmesi gerek?kilomuz boyumuz iyiama yine de miktarı ölçemediğimden yetiyo mu süt bilmiyorum.şu hergünyarımlitre.com a baktım ama bana biraz devam sütü kullanalım diye test sonucu sağlıklı gelmedi sanki,bakanlığın sştesi değil anladığım kadarıyla,sizler ne kadar emziriyosunuz ya da devam sütü kullanıyo musunuz?[/QU
bız devam sutu kullanıyoruz dedıgın gıbı gunde yarım lıtreye tamamlamaya calısıyorum daha cok yemek yemeyı tercıh ettıgı ıcın bıraz zor oluyor ama gece muhakkak vermeye calısıyorum..bende arastırdım 500 ml anne sutu yada devam sutu almazsa bagısıklıgı dusuyormus bebıslerın..daha cabuk hastalanırlar bu durumda bu nedenle bende dıkkat edıyorum