• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım haklısın ne deyim bilmemki zor bir durum allah sabır versin dr ne demişti kusması için.... O aralar duru da rahatsızdı takip edememiştim..

Hiç birşey çıkmadı canım tahlileri temiz çıkınca zorlama dedi ama kilo alımı durdu hatta zayıflıyor sanki :50:

Canım gerçekten zor ben tedavi aşamasında çok ağladım ben hariç bütün arkadaşlarımın çocuğu vardı.. Dün doğum gününe gittik orada düşündüm ya olmasaydı allahım dileyen herkese nasip etsin. Uzun zamandır yoktun nasılsın..

Sağlık sıhhat versin Yaradan bebişlerimizi de bizlere de aslında her gün işteyken girip bakıyorum ama pek yazamıyorum evdede zaten kesinlikle internete giremiyorum vakit olmuyo çok şükür ev iş bebişler koşturmacadayız şu yaz gelseydi bebişleri alıp dışarıya çıkabilseydik evdeyiz iş haricinde hep artık sıkılmaya başladım depresyon belirtileri başladı bende de:)))))))

slm kızlar iştahsızlıktan bahsedilmiş yine mirayda yemiyor Allah reklamları çıkaranlardan razı olsun kanal kanal gezip reklam arıyorum çıkınca o reklama bakıyor bende tıkıyorum 1 kase çorbayı bitiriyor bu sayede içinede ekmek ufalıyorum anlamıyor ne yediğini reklam olmadan hiç bakmıyo çizgi film açıyorum etkilenmiyo kaşığı ittiriyor sizde bi deneyin belki yer reklamlar başlayınca yanında dakika ibaresi çıkıyor ya şu kadar kaldı diye allhım zamanla yarışıyorum resmen 3 dakika içinde kaç kaşık sokarsam kar:27::27::37::37:

iyi günler kızlar demin çok güldümyaa benım oğlan terlik delisi düşmesın dıye yere döşek serdım ordaoynuyor neyse doyurdum bıraz oynasın dıye oyuncakları döktüm önune kendımde tv izliyorum aaa bi baktım benım terlikleri almış evirip çeviyo elinde ahmet efe dıye bi seslendım terliği elinden odadan tee en uzak köşesine fırlattı :9::9::9::9::9:sanki hiç terliği eline almamış gıbı oyununa dvm etmeye çalışıyo hemen oyuncak aldı eline ona göstermeden güldüm sonuçta terlikle oynamanın yalnış bişi olduğunun farkına varmış o hali çok tatlıydıyaa uyuttum şimdi aklıma geldikçe hala gülümsüyorum :55::55::55::55:

slm kızlar iştahsızlıktan bahsedilmiş yine mirayda yemiyor Allah reklamları çıkaranlardan razı olsun kanal kanal gezip reklam arıyorum çıkınca o reklama bakıyor bende tıkıyorum 1 kase çorbayı bitiriyor bu sayede içinede ekmek ufalıyorum anlamıyor ne yediğini reklam olmadan hiç bakmıyo çizgi film açıyorum etkilenmiyo kaşığı ittiriyor sizde bi deneyin belki yer reklamlar başlayınca yanında dakika ibaresi çıkıyor ya şu kadar kaldı diye allhım zamanla yarışıyorum resmen 3 dakika içinde kaç kaşık sokarsam kar:27::27::37::37:

aynen cnm aynen bizim favori reklamlarımızdavar yalnız onlarçıkınca dünyayı unutuyoo ama reklamları bizde arıyoruz çok hiç reklam arıycam aklıma gelmezzdı :9::9:

biz de ek gıdaya geçtiğimizden beri reklamlarla yiyoruz aynen dakikalar geriye saydıkça ben de hızlanıyorum, eğer reklam bulamazsan pc den aç reklamları o da olur:1:

iyi günler kızlar demin çok güldümyaa benım oğlan terlik delisi düşmesın dıye yere döşek serdım ordaoynuyor neyse doyurdum bıraz oynasın dıye oyuncakları döktüm önune kendımde tv izliyorum aaa bi baktım benım terlikleri almış evirip çeviyo elinde ahmet efe dıye bi seslendım terliği elinden odadan tee en uzak köşesine fırlattı :9::9::9::9::9:sanki hiç terliği eline almamış gıbı oyununa dvm etmeye çalışıyo hemen oyuncak aldı eline ona göstermeden güldüm sonuçta terlikle oynamanın yalnış bişi olduğunun farkına varmış o hali çok tatlıydıyaa uyuttum şimdi aklıma geldikçe hala gülümsüyorum :55::55::55::55:

ayy benim kız da tv ünitesine yaklaştımı hep hayır diyorum geçen tam elini attı sehpaya cemreee diye bi bağırdım ödü koptu hemen döndü emekleyerek kaçıyo yavrum sesim biraz yüksek çıktı üzüldüm sonra yazık kız bebelere kıyamam :26:

kızlar bu altta evleneli şu kadar yıl oldu şeyi var ya onu naıl yaptınız bende bendeee:17::17:

canım kulanıcı profilinde
hitap şekli
özel gün
ve tarihini yazıp
sonrada sayılar var seciyorsun
inşallah anlata bilmişimdir:17:

slm kızlar iştahsızlıktan bahsedilmiş yine mirayda yemiyor Allah reklamları çıkaranlardan razı olsun kanal kanal gezip reklam arıyorum çıkınca o reklama bakıyor bende tıkıyorum 1 kase çorbayı bitiriyor bu sayede içinede ekmek ufalıyorum anlamıyor ne yediğini reklam olmadan hiç bakmıyo çizgi film açıyorum etkilenmiyo kaşığı ittiriyor sizde bi deneyin belki yer reklamlar başlayınca yanında dakika ibaresi çıkıyor ya şu kadar kaldı diye allhım zamanla yarışıyorum resmen 3 dakika içinde kaç kaşık sokarsam kar
:27::37::37:

pek televızyon ızlemezdı emırhanda ama 4 gundur reklemlarda kendını kaybeder oldu..algılarını kapatıyor tum dıkkatı tv ye verıyor bıde kaslarını catarak bakması cokk hoş oluyo..zaten boyle tatlı olmasalar cekılırmı bu mızmızlıkları.allah acılarını gostermesın..bu arda hayırlı cumalar kızlar

hayy maşşallahh.....bugun 9 aylık oldukk kızlarrr.....oyy ıyıkı doğurmusum ben bu şişkoyu yaa:52::52::52:

$15012013045.webp

bımde uyku tulumu var bu gun gene..ihtıyacı olanlar kacırmasın kızlarrr.....:10:

hayy maşşallahh.....bugun 9 aylık oldukk kızlarrr.....oyy ıyıkı doğurmusum ben bu şişkoyu yaa:52::52::52:

Eki Görüntüle 609212

maşallah sana yaramazz :nazar::nazar::nazar:

ben uyku tulumu almadım kaçkere denk geldi aldım elime bıraktım hep gecelrı üzerinide hep açıyor alsammı bılemedım terletmesın sankı içinde elyaf var gıbı

canımm inşallahh:emir_bebek:1 haftadır emeklemeye basladı yaa bugunlerı gorecegım hıc aklıma gelmıyordu nede cabuk buyuduler kız gecen gun dogurmadıkmıydı bız bunları:52:..akıp gıtmıs zaman...

evet canım ya ne ara büyüdüler valla kucagımdan indirmiyorum kendiside inmek istemiyor o ayrı:9:valla bidaha bu hallerini hiç görmiyecez oy yer annesi bizimki çok ileerliyemiyor çok az ama koltukların dibinden topluyorum küçük hanımı ters ters idare ediyor :34:

kızlar merhaba..5-6 gündür giremiyorum nete.geçmişi de okuyamadım daha inş akşam okurum..zeynep ishal oldu.tüm gün onun altını değişmekle yıkamakla acaba yine yaptı mı diye kontrol etmekle geciyo.en kötüsü de gece kakasını yapması.bütün uykumuz mahvoldu..gündüz sersem gibi geziyorum..3 gündür falan aile hekimine götürüyorum sıra gelmiyo zeynep huysuzlanıyo geri dönüyorum..nihayet bugün aile hekimi gördü.diş çıkarırken herşeyi ağızlarına aldıkları için olur dedi.ilaç verdi.inş geçer artık uykusuzluktan başım ağrıyo..gün içinde sürekli kaka yapmıyo ama 4 vaya 5 defa yapıyo.öyle sümüksü de değil.gaz çıkaarırken kaçıyo bazen tamamen sıvı şekilde ya da hafifkatı oluyo..doktor da sordu sümüksü mü diye ama değil..sizin de oldu mu böyle.
bir de kızımla uğraşırken annemden kötü haber aldım.kızartma yaparken yüzü yanmış..fotosunu gördüm bildiğin yüzünün her yeri yanmış.bütün yağ yüzüne gelmiş.onu duydum iyice sinirlerim bozıldu..aynı şehirde değiliz kızla yanına da gidemedim tabi moralim bozuldu tam ev taşiyorlardı elleri falan yanmış iş yapamıyo ben yardımına koşamıyorum..yüzüm asılınca eşim bana dedi ki "ne trip yapıyon ben mi yaktım anneninin yüzünü"..kendi annesi olsa kim bilir ne yapardı..yani iyice moral falan gitti..size anlatayım açılaayım dedim biraz.başka kimseye anlatamıyorum:(

Kızlar size birşey sorayım, oğlum sabahları 7-8 arası uyanır gün içinde zorlayarak 2 defa 1saat uyur yani toplam 2 saat kadar akşamları kaçta yatırmam gerekiyor, akşamları hiç uyku belirtisi vermiyor gündüz verdiği uyku belirtilerini takip ediyorum ama yine de her bir uyutma seansımız en az 1saat oluyor sıkıldım bu uyutma durumlarından, hayatım böyle geçiyor gibi. Keşke ilk aylardan her yerde uyutmaya alıştırsaydım ama çok dışarı çıkamadık, çok huysuzdu her yarım saat ağlayarak emizirme durumlarından genelde evdeydik

Back
X