Kızlar, dün aşı için gitmiştik. Dönüşte babaanneye geçtik yağmura yakalanınca. Akşam 6-7 gibi Ada bir kusmaya başladı ki içinde ne var ne yoksa o gün bütün yediklerini kustu. Üstünü değiştirdik, gene kustu. Art arda 8-9 kere kustu bir saat içerisinde. 1 su bardağından fazla yani çıkarttığı, zorlana zorlana çıkardı yavrum. Bir yandan öğürüyor bir yandan ağlıyor bilmiyor ki ne olduğunu korkuyor canım. Sonrasına ne yese içse gene kustu. Saat 9 gibi eve geldik mecburen hiç giyecek bir şeyimiz kalmamıştı yanımda artık orada olan minicik şeyleri giydirip de geldim. Gelir gelmez uyudu ve ateşi vardı. Neyse uyandı dedim emzireyim, tam emdi kafasını kaldırdı, kalkacak yataktan hadiiii bütün emdiğini kustu. Artık öğürmekten fenalık geldi çocuğa saatlerce. Canım ne kadar sıkıldı anlatamam inanın. Hiç kusmazdı bu şekilde. Eskiden sadece emdiği zamanlarda fazlasını çıkarırdı ya da bazen gazını çıkaramadığında kusardı ama 6. aydan önce yani. Aşıdan oldu herhalde diyorum. Ihlamur verdim içsin diye de şeker attım içine, içti 80-90 cc kadar. Sonra Calpol verdim. Ateşi düştü, midesi de biraz daha rahatladı. Gece sorunsuz uyudu, bir kere falan kalktı ama ne yaşadığımı bir de bana sorun. Erken yattı ama ben gece 4'te zar zor uyudum içim rahat etmedi, ya kusarsa uykusunda ya bir şey olursa. Kurdum da kurdum kafamda. Neyse ki şimdi daha iyi uyuyor meleğim.