• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyi aksamlar kızlarr.facebookta yapılan ufak bır yarısmamız var..attıgım lınkten once sayfayı sonra emırhanın resmını begenebılırmısınız...mıllet arkadaslarını davet edıyormusda benım arkadaslarımda sızsınız napım...tesekkrler

http://www.facebook.com/#!/photo.ph...33779493.79668.301846353247665&type=1&theater
beğendim cnm umarım faydası olur :)
Kızlar, dün aşı için gitmiştik. Dönüşte babaanneye geçtik yağmura yakalanınca. Akşam 6-7 gibi Ada bir kusmaya başladı ki içinde ne var ne yoksa o gün bütün yediklerini kustu. Üstünü değiştirdik, gene kustu. Art arda 8-9 kere kustu bir saat içerisinde. 1 su bardağından fazla yani çıkarttığı, zorlana zorlana çıkardı yavrum. Bir yandan öğürüyor bir yandan ağlıyor bilmiyor ki ne olduğunu korkuyor canım. Sonrasına ne yese içse gene kustu. Saat 9 gibi eve geldik mecburen hiç giyecek bir şeyimiz kalmamıştı yanımda artık orada olan minicik şeyleri giydirip de geldim. Gelir gelmez uyudu ve ateşi vardı. Neyse uyandı dedim emzireyim, tam emdi kafasını kaldırdı, kalkacak yataktan hadiiii bütün emdiğini kustu. Artık öğürmekten fenalık geldi çocuğa saatlerce. Canım ne kadar sıkıldı anlatamam inanın. Hiç kusmazdı bu şekilde. Eskiden sadece emdiği zamanlarda fazlasını çıkarırdı ya da bazen gazını çıkaramadığında kusardı ama 6. aydan önce yani. Aşıdan oldu herhalde diyorum. Ihlamur verdim içsin diye de şeker attım içine, içti 80-90 cc kadar. Sonra Calpol verdim. Ateşi düştü, midesi de biraz daha rahatladı. Gece sorunsuz uyudu, bir kere falan kalktı ama ne yaşadığımı bir de bana sorun. Erken yattı ama ben gece 4'te zar zor uyudum içim rahat etmedi, ya kusarsa uykusunda ya bir şey olursa. Kurdum da kurdum kafamda. Neyse ki şimdi daha iyi uyuyor meleğim.
kıyamam ada ya yavrum nasılda kötü olmuştur kendimiz olunca nasıl kötü oluyoruz bide Ada nasıl olmuştur yavrumm çok geçmiş olsunn
iyi günler anneler bugun eşim evde hafta sıonları çalışmıyor çocuğu onun yanında uyuttum diğer odada onlar hemen gözünü açınca kaldırmış çocuğu diğer odaya gıtmedım ama seslerı geliyo takur tukur oynuyolar ayy gıdıp kızcam şimdi ikisinede ama bıraz daha şans verıyorum :27::27::27::27:

bende hep babası kucağına alıp gelidğinde aynısını diyorum salladında uyumadıdamı aldın getirdin çocuğu :9:

Canım yukarıdan profilime tıklayacaksın. Çıkan sayfada Etkinliklerim yazan yerin yanında Hakkımda yazan yer var. Oradan yapıyorsun. Kişisel bilgilerinin altında evlilik panosu diye bir bölüm var. Altında Hitap Şekliniz yazıyor, yanındaki kaleme tıklıyorsun yazdıktan sonra kaydet diyorsun. Sonra özel gün türü, tarihi, görseli sırayla seçtikçe kaydet diyorsun. Umarım yapabilirsin canım.

oldu cnm teşekkür ederim :)

mrhb arkadaşlar bebeklerinize balık yediriyormusunuz.ben henüz yediremedim.burda taze balık bulmam sanırım çok zor.belli yerlerde var oralarda bize çok uzak.ton balığı verebiliyormuyuz acaba?

bıcıbıcı yaptık geldik teyzeleri babamız 15 günde yıka diyor diye bizde evde yokken cuma akşamları yıkanıyoruz :21:ona kalsa koku düşecek çocuga :9:

ya sen bakma babasına,olur mu öyle 15 gün yıkamadan,yazık yavruya,onlar da terliyorlar,ben her gün yıkıyodum şimdi kış diye 3 günde bir yıkıyorum bazen 4 gün olduğu oluyo ama hiç 5 gün olmadı,hasta falan da olmadı,banyoyu ne kadar sık yaptırırsan bünyesi o kadar alışık olur,hastalanmaz,eğer çok ara verirsen asıl o zaman vücut alışmadığı için üşür,havalar biraz ısınsın yine her gün banyoya devam edicem

ohh mıs gibi sıhhatler olsun koklaya koklaya uyursun annesı bızım yıkanma gecemiz cumartesi koca bı naylon bulmuş babası odanın ortasına serıyoruz suları çırptıra çırptıra yıkanıyor sudan alamıyorum en son çıkarırken artık ayaklarıylanasıl vurmayaçalışıyorr suyaa yaz gelsede her gun yıkasam bayılıyor suyaa

ben de banyoda duşun içine oturtup akan suyka yıkıyorum,bayılıyo resmen,çıkarırken de ağlıyo çıkarmayın diye,keşke yaz gelse de her gün yıkasak valla

Kızlar, dün aşı için gitmiştik. Dönüşte babaanneye geçtik yağmura yakalanınca. Akşam 6-7 gibi Ada bir kusmaya başladı ki içinde ne var ne yoksa o gün bütün yediklerini kustu. Üstünü değiştirdik, gene kustu. Art arda 8-9 kere kustu bir saat içerisinde. 1 su bardağından fazla yani çıkarttığı, zorlana zorlana çıkardı yavrum. Bir yandan öğürüyor bir yandan ağlıyor bilmiyor ki ne olduğunu korkuyor canım. Sonrasına ne yese içse gene kustu. Saat 9 gibi eve geldik mecburen hiç giyecek bir şeyimiz kalmamıştı yanımda artık orada olan minicik şeyleri giydirip de geldim. Gelir gelmez uyudu ve ateşi vardı. Neyse uyandı dedim emzireyim, tam emdi kafasını kaldırdı, kalkacak yataktan hadiiii bütün emdiğini kustu. Artık öğürmekten fenalık geldi çocuğa saatlerce. Canım ne kadar sıkıldı anlatamam inanın. Hiç kusmazdı bu şekilde. Eskiden sadece emdiği zamanlarda fazlasını çıkarırdı ya da bazen gazını çıkaramadığında kusardı ama 6. aydan önce yani. Aşıdan oldu herhalde diyorum. Ihlamur verdim içsin diye de şeker attım içine, içti 80-90 cc kadar. Sonra Calpol verdim. Ateşi düştü, midesi de biraz daha rahatladı. Gece sorunsuz uyudu, bir kere falan kalktı ama ne yaşadığımı bir de bana sorun. Erken yattı ama ben gece 4'te zar zor uyudum içim rahat etmedi, ya kusarsa uykusunda ya bir şey olursa. Kurdum da kurdum kafamda. Neyse ki şimdi daha iyi uyuyor meleğim.

ay yavrum geçmiş olsun kıyamam,ağır gelmiş yavruya aşı demek ki,1 yaşına kadar yaptırmasaydın keşke,içim gitti okurken :2:

çok geçmiş olsun inşallah hemencık ıyıleşir ada

bugun kendıme çok kızdım saat 4te karnını doyurdum efenın babasıda alt kata ındırcem dedı tmm dedım gittiler bıde uyuyakalmışım 4 saat uyumuşum akşam olmuş çocuk 2 buçuk saatte acıkıyor ama hiç dememişler bu çocuk acıkmıştır dıye saat 8de geldiler eşim saatte bakkaç olmuş dedı öyle uyandım sonra hemen gıttım mama yaptım oğluma bıberonu görür görmez ağlamaya başladı yavrum nasıl acıkmış nasıl hiç akıllarına gelmıyor anlamıyorum 4 saat ya uyuduğumamamı kızsam dıkatsızlıklerıne bilmiyorum artık

cnm beğendim bende maşallah çok tatlı çıkmış

canım sagol..yarısmada face arkadasları cok olan cok begenı alıyo halıylee.ondan bız baya gerılerde kaldık..oylesıne bı yarısma zaten orada da baya guzel bılgıler vardı..takıp edıyorum sayfayı dıye bende katılmıstım yarısmaya..buarada guzel boncuk kızın nasıl..maşşallah pek guzel ....

beğendim cnm umarım faydası olur :)

kıyamam ada ya yavrum nasılda kötü olmuştur kendimiz olunca nasıl kötü oluyoruz bide Ada nasıl olmuştur yavrumm çok geçmiş olsunn

bende hep babası kucağına alıp gelidğinde aynısını diyorum salladında uyumadıdamı aldın getirdin çocuğu :9:
tesekkurler canım :)
dilekcan bende beğendim canm
tesekkurlerrr :)
ya sen bakma babasına,olur mu öyle 15 gün yıkamadan,yazık yavruya,onlar da terliyorlar,ben her gün yıkıyodum şimdi kış diye 3 günde bir yıkıyorum bazen 4 gün olduğu oluyo ama hiç 5 gün olmadı,hasta falan da olmadı,banyoyu ne kadar sık yaptırırsan bünyesi o kadar alışık olur,hastalanmaz,eğer çok ara verirsen asıl o zaman vücut alışmadığı için üşür,havalar biraz ısınsın yine her gün banyoya devam edicem
dogru soyluyosun..ben evımız soguk oldugu ıcın haftada bıre düşürdüm ama keske sıcak olsa 3 gune yıkasam..cok sevıyor suyu..ama olmuyo ıste..

Son düzenleme:

cok gecmıs olsun yasadıgınız besın zehırlenmesı gıbı bır seyı dusunduruyor...umarım gecmıstır..kıyamam fıstıga.. aşıdan hıc oyle bıseyı ben cocuklarımda yasamadım aşı yaparmı hıc bılmıyorum...cok gecmıs olsun ccanım

canım sagol..yarısmada face arkadasları cok olan cok begenı alıyo halıylee.ondan bız baya gerılerde kaldık..oylesıne bı yarısma zaten orada da baya guzel bılgıler vardı..takıp edıyorum sayfayı dıye bende katılmıstım yarısmaya..buarada guzel boncuk kızın nasıl..maşşallah pek guzel ....

valla kızım yerinde duramıyo ya devamlı ayakta durucak yürücek hiperaktif oldu resmen yürümeye başlayınca hiç oturmucak galiba:))

valla kızım yerinde duramıyo ya devamlı ayakta durucak yürücek hiperaktif oldu resmen yürümeye başlayınca hiç oturmucak galiba:))

aynı dert bızdede var kollarımız kopuyor hıc ıstegı bıtmıyor durmadan bıseylere saldırıyor tutunup kalkıyor apalayıp karıstırmayada basladı.abı ve ablasına emırhana bı bakıverın dıyınce anneee hayır bakamıyoruz bız dıyerek kacısmaya basladılar valla...baş olmuyor :52:allah kolaylık versın senın ılk bebegınse ılgılenırsın bol bol..bende 3 var iş cok illa yardım lazım bana :))

aynı dert bızdede var kollarımız kopuyor hıc ıstegı bıtmıyor durmadan bıseylere saldırıyor tutunup kalkıyor apalayıp karıstırmayada basladı.abı ve ablasına emırhana bı bakıverın dıyınce anneee hayır bakamıyoruz bız dıyerek kacısmaya basladılar valla...baş olmuyor :52:allah kolaylık versın senın ılk bebegınse ılgılenırsın bol bol..bende 3 var iş cok illa yardım lazım bana :))

evet cnm ilk bebeğim ilgileniyorum ama yoruluyo insan 3 tane zor gerçekten ALLAH kolaylık versin ama evlat başka bişeymiş insan yorulduğunu unutuyor aybaşı işe başlıycam işte dinlenicem gibime geliyo :))

Çok geçmiş olsun canım. Yanık kötüdür, seneler önce 2 lt.'ye yakın kızgın yağla yanmıştım ben de patates kızartırken. Tam da 1 nisana gelmişti, kimse inanmamıştı gerçek olduğuna. 1 aydan fazla yattım evde, annem de kaza geçirmişti ayakları ameliyatlıydı. Çok zor oldu, bakan kimse yoktu. Acısı çok zor atlatılıyor, sağ bacak dizden üstü ve sol ayağım derisini yüzdüler resmen. Kimsenin başına gelmesin, istemem yani çok acı bir tecrübe.

Canim sana da çok geçmiş olsun. .

ne güzel pazar olunca herkes gezmelere gidiyo heralde....yine forum bomboşşş...biz yine zeynebimle evde baş başayız:14::14::14:
zeynebe doktorun verdiği ilaç iyi geldi ishal geçti ama şimdi de ateşlenmeye başladı.geceden beri ateşleniyo ilaç veriyorum..galiba 3. dişimiz geliyo ama bu öbürlerinden çok zor oldu..
kızım artık alkış yapmayı öğrendi:46: bir günlük cabalarım sonucunda artık alkış yapıyoruz..bişeyleri öğrenip yaptıklarında daha tatlı oluyo bunlar..

canım gecen ay 8 kiloydu sonra hastalanınca götürdüm 8400 olmuştu sabah tartım 8300 geldi takmıyacam desemde üzülüyor insan yemiyor canım tam düzeldi diyorum hemen kusuyor korkuyorum yedirmeye her kaşıgı korka korka veriyorum şimdi kusacak diye :50:

canım ahsen zeynepten iyi üzülme:45: zeynep 7800dü enson..ishali için doktora götürdüğümde dedim çok zayıf vitamin kullanıyım mı..adam 5 dakka gördü düşün diyo ki gerek yok bu çok hareketli hiç durmuyo onun için zayıftır..yani adam 5 dakkada anladı bizim kızı..ama zeynep de ahsen gibi hiç bişey yemiyo.biraz kahvaltı yapar sonra gün boyu arkasından koşuyorum 2-3 tatlı kaşığı çorba yerse bugün iyi diyorum düşün..ahsene vitamin falan veriyo musun sen

canım ahsen zeynepten iyi üzülme:45: zeynep 7800dü enson..ishali için doktora götürdüğümde dedim çok zayıf vitamin kullanıyım mı..adam 5 dakka gördü düşün diyo ki gerek yok bu çok hareketli hiç durmuyo onun için zayıftır..yani adam 5 dakkada anladı bizim kızı..ama zeynep de ahsen gibi hiç bişey yemiyo.biraz kahvaltı yapar sonra gün boyu arkasından koşuyorum 2-3 tatlı kaşığı çorba yerse bugün iyi diyorum düşün..ahsene vitamin falan veriyo musun sen

veriyorum canım kan damlası birde polivit diye bir vitamin
canım gene zeynep hareketliymiş de yakıyor diyorsun birde bizim dogum kilomuz size göre fazlaydı aradaki farkta ondan ahsen öyle aman aman hareketli degil daha emeklemeye yeni calışıyor kucagımda oda oda geziyoruz ablam gecen diyor bu kucaktayken böyle bir yürümeye başlarsa kökten zayıflayacak canım saglıklı olsunlarda kilo çok dert etmiyelimde ahsende kansızlık var düzenli kan yapıcı besinler alması lazım birde bizde kusma var en zoruda o :50:

Son düzenleme:
Back
X