kızlar oğlum 1 haftadır falan geceleri sık uyanıyodu,yani tam uyanmasa da hafif uyanır gibi oluyo,beşğini hafif sallayınca tekrar dalıyodu falan,gündüzleri de ara ara ağlıyodu,sanırım 2. dişimiz geliyo,çünkü diş etinde hafif bi yarık oluşuyo gibi,bakalım 1 hafta 10 güne patlar heralde
bir de oğlum benim geri geri gidiyo,sizde de var mı böyle bi durum,geri gidip en son ya kanepeye ya da koltuğa sıkışıp kalıyo,sinirleniyo

uzaktaki bi şeye ulaşmak istiyo ama tersine gittiği için ona da ulaşamıyo .Ama bi kaç gündür ileriye bir iki deneme yapmaya başladı,sanırım emeklicek,ben emeklemez artık diyodum ama sanırım beni yanıltacak,bir de ayağa kalkmaya çalışıyo ama henüz başaramadı.Burda bebklerin sinirli olduklarından bahsedenler var,benim oğlum da şu 1-2 haftadır istediği olmadı mı hemen ağlama modunda,diyelim eline bi şey aldı ama ona uygun değil,elinden alınca sinirlenip ağlıyo,ya da ben odadan çıkayım benim peşimden ağlıyo,abzen hiç bi şey yokken birden sinirleniyo yada mzımızlanıyo ağlama moduna geçiyo,neden böyle oldular acaba yaa?1-2 ay öncsine kadar gayet sakin bi bebekti oğlum,bir de bunların 2 yaş sendromu var ki evlerden ırak bi durummuş,ingilizcede "terrible two" =felaket 2 diyolar,düşünün artık