uzun bir aradan sonra merhaba kızlar..
Ben kızımla izmire gittim kardeşlerimin yanına orada fırsat bulamadım girmeye geçmişi okudum genelde hastalıkla geçmiş, geçmiş olsun yavrucaklara, dişi çıkanlara yürüyenlere ve emekleyenlere de maşallah
Kızım da 5 gündür feci şekilde hasta ilk defa böyle oluyor, burun akıntısıyla başladı şu an her yeri hırıldıyor, nefes alamıyor, burnu akıyor ama sürekli tıkalı, yemek yemiyor, zorlayınca balgamlı kusuyor, gece nefes alamadığı için sürekli ağlıyor, bir tek ateşi olmadı, serum fizyolojik sıkıyorum sürekli otri bebeyle çekiyorum bana mısın demiyor, bu gün doktora götürdüm bronşiyolit dedi, bir sürü ilaç yazdı, hastanede de ventolinli buhar verdiler ağlaya ağlaya mahvoldu çocuğum, yalnız ben ilaçları şimdilik kullanmayacağım.. Virütik rahatsızlık dedi antibiyotik yazdı çok saçma değil mi, astım ve alerji ilaçları yazdı ve tabiki ünlü pedi... Da yazdı, bir tahlil bile yapmadı, genel durumu daha kötüye giderse başka bir doktora götüreceğim....offf hiç bir doktora güvenememk çok kötü.. Nette araştırıyorum bronşiyolitin belirli bir tedavisi bile yok bu kadar ilacı nasıl verir anlamıyorum, nette bir doktor yazmış, pedi... Ve soğuk algınlığı ilaçlarını kullanırsanız 3-4 hafta sonra hastalık ciğeri tamamen kaplar bu sefer de astım alerji testleri yaparlar artık doktordan çıkamazsınız sürekli hastalık yeniler burun akıntısını ve öksürüğü sakın kesmeye çalışmayın diye, bizim doktor da demesin mi burun akıntısını ve öksürüğü kesmemiz lazım bunları kullan 3-4 hafta sonra yeniliyor genelde o zaman astım alerjiye bakarız

Ben nasıl kullanayım şimdi bu ilaçları offf
ayy ne çok yazmışım çok doldum yaa