• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın demos nasılsın :3:

Günaydın canım pek iyi sayılmam ama çok şükür. Duru yine bronşit oldu buhar vermeye başladık çocuk nefes alırken sanki ciğerlerinde düdük varmış gibi ses çıkıyor :43: her grıbin ardından bronşit :( bende sevinmiştim gripi hafif atlattık ve bronşit olmadı diye ama malesefff.

Ahseni ne zaman kontrole götüreceksin???

Son düzenleme:
Günaydın canım pek iyi sayılmam ama çok şükür. Duru yine bronşit oldu buhar vermeye başladık çocuk nefes alırken sanki ciğerlerinde düdük varmış gibi ses çıkıyor :43: her grıbin ardından bronşit :( bende sevinmiştim gripi hafif atlattık ve bronşit olmadı diye ama malesefff.

gecmiş olsun canım nerden alıyorlar anlamıyorum sıcacık evde milet dışarda atkısız beresiz gezdirir hiç birşey olmaz
canım ahsende tam kurtulamadı nasıl bir hastalık anlamadım bitki çayı filan vermeye çalışın ahsen hiç sevmiyor belki duru sever:50:

geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınız:26:

çok geçmiş olsun cnm ya zor şu hastalık umarım kısa sürer çünkü bi başladımı bitmek bilmiyor malesef bence ilaç kullansan bile bitkisel şeyde dene derim annem elif e yaptı baya.mesela ayva çekirdeği öksürüğe iyi geliyormuş sırtına göğsüne ballı hardal da iyi geiyormuş onlarıda bi dene derim

teşekkür ederim canım ilk defa grip oldu, ayvamda yokki onu biliyorum, balı da deniyorum limonlu su veriyorum kendi çapımda yapıyorum birşeyler..

Geçmiş olsun canım. benim oğlum da hastalanmıştı daha başında götürdüm dr soğuk. algınlığı. dedi peditus ve burun spreyi verdi. ben de peditusu kullanmak. istemedim ama birkaç gün. içinde. ateşi. yükseldi. sonra da antibiyotik kullanmak. zorunda. kaldım moralim de çok bozuldu drlara niye güvenemiyoruz ,kim doğru söylüyor. kim yanlış ? Çok. acayip. bilgi kirliliği. var nasil. yapıcaz hiç. bilmiyorum . Allah. yardımcmız. olsun . netten hangi dr.u takip ediyorsun?

peditus hastalığı tedavi etmiyormuş canım sadece şikayetleri önlüyormuş, öksürük burun akıntısı gibi.. ama hastalık maskelense de gizliden gizliye devam edip bir süre sonra tekrar patlak veriyormuş, o yüzden moralini bozma içirseydinde farketmeyecekti demekki virüsü atamamış vücudu, ama gripte burun açmak çok önemli sürekli serumfizyolojik sıkıyorum.. nette dr. kadir tuğcuyu takip ediyorum mail olarak doktorun verdiği ilçları ve durumumuzu yazdım sakın o ilaçları kullanma dedi, sadece serum fizyolojik, cold-mix (yastığa damlatılıyor okaliptus yağı), ve limonlu bal dedi bal ver diyor ama ben sadece limon veriyorum, ama aynı zamanda içim de hiç rahat değil kötüye gitmesinden de korkuyorum, inşallah iyileşir..

geçmiş olsun canım, burnuna bol serum fizyolojik sıkın canım yaa, doktor ne diyor bu kadar sık geçirmesine..

7 buçukta ayaktayız ya gece 1 di yattım ben yıkılıyorum çocuk gayet enerjik benim içim mi geçti ki:27::27::27:

gece ben diyorum eşime bu kadar enerjiyi nerden buluyor bu kız resmen bende pertim gece kaçkez uyandı bilmiyorum sabahta erkenden uyandı şimdi sürekli bi huzursuz gene dişmi geliyor anlamadım kaç gündür edepsizligi üstünde sürekli bagırıp aglıyor :50:

gece ben diyorum eşime bu kadar enerjiyi nerden buluyor bu kız resmen bende pertim gece kaçkez uyandı bilmiyorum sabahta erkenden uyandı şimdi sürekli bi huzursuz gene dişmi geliyor anlamadım kaç gündür edepsizligi üstünde sürekli bagırıp aglıyor :50:

aynen ya valla yorgunluktan hasta olucam artık yatıp saatlerce uyuyan çocuklara hastayım:53::53:

günaydınlar...slmlar...
şööööyle bi geçmişe bakim dedim...
hızlıca baktım geldim..
dün akşam aklıma düştü buraya uzun süredir girmediğim..
hiç fırsatım olmuo, iş ev çocuk
şehir değiştirdik, ev değiştirdik, iş değiştirdik, çocuklu hayata alışma vs vs hiç fırsatım olmuo malesef:(

ahsen bir kaç gündür sürekli bagırıyor ama öyleböyle degil herşeye sinirlenim sacını filan çekiyor zaten edepsizdi iyice çıldırdı
mesela sürünerek ilerliyor koltuga geliyor neden ilerliyemiyorum diye koltukla dögüşüyor
dün eşimin yüzügüyle oynuyor düşürüyor uzansa alacak eşime nasıl bagırıyor verdiye herşeyi aglıyarak yaptırıyor ama mızırdanma şeklinde degil çıglık çıglıga
dişmi uykusuzlukmu acmı bende anlamıyorum resmen başım agrıyor aglamasından bagırmasından susundiye ne istese yapıyoruz oda iyice alıştı bu yönteme :50:

ahsen bir kaç gündür sürekli bagırıyor ama öyleböyle degil herşeye sinirlenim sacını filan çekiyor zaten edepsizdi iyice çıldırdı
mesela sürünerek ilerliyor koltuga geliyor neden ilerliyemiyorum diye koltukla dögüşüyor
dün eşimin yüzügüyle oynuyor düşürüyor uzansa alacak eşime nasıl bagırıyor verdiye herşeyi aglıyarak yaptırıyor ama mızırdanma şeklinde degil çıglık çıglıga
dişmi uykusuzlukmu acmı bende anlamıyorum resmen başım agrıyor aglamasından bagırmasından susundiye ne istese yapıyoruz oda iyice alıştı bu yönteme :50:

bu anlattıkların dönemselmiş.
10. ay kontrolünde dr bu dönemin özelliklerini sayarken bunları saydı
elindeki şeyi sürekli atıp geri almak ister çünkü derinlik duygusunu öğrenir dedi
annelerde bebeğim agresif der dedi
geceleri sürekli dönerek uyur yrm saat durmadan uyumaz bağırır uyku arasında ağlar hatta dedi
bunun nedenide diş sanılır ama diş değil artık bebekler rüya görmeye başlar dedi
rüyalar uyandırır sürekli dedi

bu anlattıkların dönemselmiş.
10. ay kontrolünde dr bu dönemin özelliklerini sayarken bunları saydı
elindeki şeyi sürekli atıp geri almak ister çünkü derinlik duygusunu öğrenir dedi
annelerde bebeğim agresif der dedi
geceleri sürekli dönerek uyur yrm saat durmadan uyumaz bağırır uyku arasında ağlar hatta dedi
bunun nedenide diş sanılır ama diş değil artık bebekler rüya görmeye başlar dedi
rüyalar uyandırır sürekli dedi

inşallah canım dönemsel olur canım yoksa çekilecek gibi degil şimdi aygımda sallıyorum görsen nasıl bagırıyor güya nini söylüyor kendine :1:
bu arda hoşgeldin canım uzunsüredir yoksunuz bi göründün sonra gene kayboldunuz :34:

inşallah canım dönemsel olur canım yoksa çekilecek gibi degil şimdi aygımda sallıyorum görsen nasıl bagırıyor güya nini söylüyor kendine :1:
bu arda hoşgeldin canım uzunsüredir yoksunuz bi göründün sonra gene kayboldunuz :34:

hoşbulduk cnm.
ya benim işler çok karışık ahsenim
bi düzen tutturamadım:) yağmur zaten 3 aylık olana kadar gaz pok sıkıntısı bitmedi
2 aylıkken ist dan izmire taşındık
geldik burda 3-4 ay işsizdim
iş bulana kadar çok sıcak olunca izmir k. validemin yanında kaldım
sonra çalışmaya başladım...tam tmm düzeni kurdum artık girerim diyorum bişi çıkıo verdiğine şükür:)
sbh 7 akşam 7 işteyim, iş yerinde çok girilmiyo internete...akşamda 7 de eve gidiyorum yağmurlamı oynim ertesi güne hazırlıkmı yapim dinlenimmi...herşey bitio oluo saat 11, anne kendinden geçio o saatede internet falan hak getire:)

hoşbulduk cnm.
ya benim işler çok karışık ahsenim
bi düzen tutturamadım:) yağmur zaten 3 aylık olana kadar gaz pok sıkıntısı bitmedi
2 aylıkken ist dan izmire taşındık
geldik burda 3-4 ay işsizdim
iş bulana kadar çok sıcak olunca izmir k. validemin yanında kaldım
sonra çalışmaya başladım...tam tmm düzeni kurdum artık girerim diyorum bişi çıkıo verdiğine şükür:)
sbh 7 akşam 7 işteyim, iş yerinde çok girilmiyo internete...akşamda 7 de eve gidiyorum yağmurlamı oynim ertesi güne hazırlıkmı yapim dinlenimmi...herşey bitio oluo saat 11, anne kendinden geçio o saatede internet falan hak getire:)

allah yardımcınız olsun ben evde tek ahsenle ilgilenemiyorum zor geliyor hem çalış hem ev hem çocuk çok zor
benmi tembelim benim kuzumu çok ilgi istiyor bilmiyorum

8 aylıkken dr gelsin kan testi yapalım demişti henüz gidemedik:(
iş güçten senayla tam ilgilenemiyorum.
bu aralar çok hareketli yerinde hiç durmuyor.
makarna yemeye başladı:)
ayrıca kendi çatal tutup batırıp ağzına atıyor

allah yardımcınız olsun ben evde tek ahsenle ilgilenemiyorum zor geliyor hem çalış hem ev hem çocuk çok zor
benmi tembelim benim kuzumu çok ilgi istiyor bilmiyorum

aslında evden biraz uzak olmak ii gelio
evde olunca gün boyu insan stres yapıo, stres oluncada hepsi birbirine karışıo
çalışırken özlüyosun daha sabırlı oluyosun, daha organize oluyosun
vakit az olunca daha değerli olyo, bazı şeylere fırsat kalmıo gerçekten ama az kaldı inş. 1-1,5 yaşından sonra hayat biraz daha kolaylaşacak diye umuyorum:)

Back
X