- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
Iyi geceler hanmlar .mrb.dün geceden beri oğlum çok huzursuzdu.çığlıkla uyanıyordu.sabah kalktığımda ilk dişinin tek 1 tanesini patlattığını gördüm.ama huzursuzluk devam ediyor.hatta bugün daha da kötü.uykudan çığlık atarak uyanıyor.fitil verdim jel sürdüm banamısın demedi.ayrıca burun akıntısı ve hafif öksürüğümüz var .bunun dişle bi alakası olabilir mi ki?acaba 2.dişide patlamak üzerede zorluyor mu oğlumu?ve bugün patlayan dişimiz nezaman belli olmaya başlar.yani nezaman dokunduğumda hissedebilirim dişini?
valla canım bizde de ikinci diş patlamadan hafif burun akıntısı oldu ve çok arada da bir iki öksürdü falan ama öyle grip gibi değil,hatta ben hasta mı oldu diş mi çıkarcak emin olamadım çünkü ağzını peçeteyle falan silince de ağlamaya başlıyodu sanırım diş eti acıyodu,1 hafta içinde dişin çıkacağı yer çizgi gibi oldu,şimdi de ucu hafif görünüyo dişin,bir kaç güne de elini değince hissetmeye başlarsın keskin ucunu,şimid sen yazınca burun akıntısı diye,dişten olabilir mi acaba dedim?:44: