• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Eki Görüntüle 630596

kızlar bu da benim tırtıl oğluşum,her yere gidiyo artık,aynı anda 3 çekmece birden karıştırma kapasitesinde,o sarkan şeyler de eli sıkışmasın kapatırken diye,bazı çekmeceleri bamtladım da,içinde zarsr verecek bi şeyler olmayanları bıraktım çekmece karıştırma hevesini alsın biraz diye :1:
Ne tatlısın sen öyle ya,yanaklarını ısırasım geldi,maşallah sana:nazar::nazar::nazar:

Kızlar selam. .herkes iyidir inşallah. .bizde cok şükür iyiz..bugun iznim bitti gibi oldu kızlar. 1.5 saate düştü. Sabah 10dan akşam 5e kadar kızımı göremedim ve aşırı özledim. .cok zor kızlar çalışan anne olmak. .rabbim sabir versin bize..bu arada kızım beni şaşırttı. Bay bay, gel gel, alkış yapiyor ama isteyince kendi..
Kizlar bu arada DEMOS görünmüyor merak ettim. Durumuz kosturup annesini çok yoruyo galiba..

ben de Efe ye bay bay yapmayı öğretmeye çalışıyorum ama öğretemedim ve pes edeceğim galiba.

uzun bir ayrılıktan sonra herkese mrb 2 aydan beri giremiyorum forma herkes iyidir umarım tabi bebişlerde....
beni sorarsanız büyük bir çöküntü yaşıyorum şuan kayınvalidem ve kocası bizde idi 2 aydan beri ve ben sabrettim sabrettim ve gitmelerine 1 hafta kala annemelere kaçtım geldim ve tabi annemler başka ilde .. bu arada eşimle de küsüm bu işin sonu ayrılık sanırım . en çok üzüldüğüm şey ise bebeğimimn babasız büyümesi....moralim çok bozuk....

aslında basit sorunlar ama dola dola artık sabrım taştı bebekte hasta idi geceleri uymuyor yemek yemiyor hep eziyet gündüzleri ev işi yemek felan çok yıprandım çocuğumda çok bunaldı yarım kilo verdi çok anlayışsız davrandılar ben eşmle tartışınca hep araya girdiler hep eşimi savundular kötü olan hep ben oldum o kadar hizmet ettim iyi olmya çalıştım ama yaranamadım buraya kadarmış allah herşeyi görüyorr biliyor hayırlısı olur herşey inşalalah sizde dua edin ne olur........
Canım geçmiş olsun,birkaç ay önce ben de yaşamıştım böyle bir olay,sen ne kadar iyi niyetle yaklaşırsa eşinin ailesine onlar o kadar kötü ilan ediyorlar seni.barışmak için hep eşim atardı adımları çünkü ben sinirliyken hiçbirşey görmezdi gözüm.artık olaylar o kadar ilerlemiştiki (bu sefer önemli bir adımı ben attım)dedim bu gece bir karar alacağız ya bitecek bu iş ya da devam edeceğiz,konuştuk bütün sıkıntılarımı anlattım ailesiyle ilgili.O da konuştu bir gecede hallettik olayları o annesine bana karşı nasıl yaklaşması gerektiğini söyledi benimde özelimin olduğunu ve buna saygı göstermesi gerektiğini anlattı.ben de onlara eskisi gibi yaklaşmadım.Şimdi resmiyetten öteye gitmiyorum.hem de bugun de tartışcak mıyız diye düşünmüorum.Diyeceğim şu ki eşinle bir güzel enine boyuna konuş ve çözücü adımlar atmaya çalışın.Benim oğluma kaynanam bakıyor ve bizde kalıyor.evde yabancı birinin varlığı insanı çok fazla geriyor,olmayacak şeyler için tartışıyorsun.Sen de onlar varken benim yaşadıklarımı yaşamışsın.evinde çekirdek aile olarak kaldığın vakit her şeyin kendiliğinden düzene girdiğini göreceksin bence.sadece azalan sabrınla birazcık daha idare etmen gerekiyor

canım öksürük için odasını günde 2 kez iyice havalandır, yatağının altına yastık koy kafası biraz yükselsin, peteklerin üzerine büyük kaplarla su koy çok olsun, baş ucuna 2 damla cold-mix damlat, okaliptus yağı viks gibi kokuyor nefes açıcı gribi iyileştiriyor, tamamen zararsız eczanelerde satılıyor, burunda hırıltı varsa gün içinde ve gece yatarken burnuna bolca serum fizyolojik damlat, gündüzde ara ara ılık mandalina suyu, ılık limonlu su içir, limonu içemezse içine biraz reçel damlat, 2 saatte bir 1 tatlı kaşığı versen yeter, günde 2 mandalinanında suyunu sık ılıt ver, biz sadece bunlarla gece öksürüğünü atlattık, gündüz öksürmeye devam ediyor, ben de bu uygulamalara devam ediyorum, çok faydasını görürsün..

ooo bisürü sey varmıs yapılabilecek, ben bi yastıgı bi de odayı havalandırmayı akıl edebilmistim. bugun bi deniyim bakalım dediklerini. ins. bu geceyi daha rahat geciririz, sagol canım...

Yaaaaa teyzeleri duru biraz erkeğe benziyorr dimiii heleee tokalarıı olmayınca. :9:

masallah duru'ya meyve bahceleri gezer olmus canım benim saclarda ne guzel kıvırcık :) demos sıkma canını ben gorsem duru'nun kız oldugunu sıp diye anlarım yani erkege benzemiyo bence kız narinligini bilen goz anlayabiliyo. benim kızada hala kız mı diye soranlar yok muuuu :36: agzı burnu okka gibi masallah yavrumun kız guzelligi var gibime geliyo ama bilmiyorum ben annesiyim diye mi boyle dusunuyorum acaba... cunku saclarımız henuz daha cılız ya bi turlu kuvvetlenemedi sanırım ondan kızlıgı yakıstıramıyolar daha kızıma... napalım bizde tokasız cıkmıyoruz :9:

bu da uzun zamandır yükleyeyim deyipde yükleyemediğim oğluşum efe nin fotoları.biz biraz değil ama baya kepçeyiz.bizimde sıkıntımız bu:1::1::1::1: $2013-01-22-0236.webp$2013-02-02-0339.webp$2013-02-08-0380.webp

kızlar bu bebisler uykudan uyandıklarında daha bi sevimli oluyolar sanki dimi :) ya da uyurlarken ozluyoruz ondn mı oyle geliyo! az once uyandı bizim zilli gozler mahmur oyle yatakta civildiyo beni goruncede kikirdiyo ya iste o an o dakika bi taraflarını ısırmam gerekiyo! napiim kolunu bacagnı ısırmadan sakinlesemiyorum :1: zaten alıstırdım boyle vahsi sevmeye onunda hosuna gidiyo ama az once birazcık kacırdım galiba dudaklarını buzdu, ayı yavrusunu severken oldururmuse doncek bizim is :9::9:

pamukpres senı anlıyorum hazırandan eylule kadar aılemın yanındaydım avukata basvurdum esım ve aılesı sebebıyle neyse 3 ay sonra barıstık cok yıprandım uzuntuden sutum gıttı sozun ozu barısıldıama olan bana ve bebgıme oldu o ememedı ben bunun vıcdan azabını yasadım yakın arkadasım 9 ay sonunda evıne dondu ortada bebek vardı ben de bebek olmasa donmıcektım ama kızım vardı a soyle ama bebek var dıe bu omur ezıyete katlanılmaz ama hemen bıtırme derım nacızane yavrucak ıcın

teselli için teşekkür ederim canım herşeyi zamana bıraktım artık eşimin arayacağını da sanmıyorum zamana ihtiyacım var sadece .......hayırlısı

bu da uzun zamandır yükleyeyim deyipde yükleyemediğim oğluşum efe nin fotoları.biz biraz değil ama baya kepçeyiz.bizimde sıkıntımız bu:1::1::1::1:Eki Görüntüle 631185 Eki Görüntüle 631183 Eki Görüntüle 631184
maşallah sana :nazar::nazar::nazar::nazar: cnm kepçe olsun bence çok sempatık duruyor buyuduğunde bu yuzden şanslı bıle sayılır bırde kılo almış sankı son resımlerınden sonraa çok tatlı :16::16::16::16:

kızlar bu bebisler uykudan uyandıklarında daha bi sevimli oluyolar sanki dimi :) ya da uyurlarken ozluyoruz ondn mı oyle geliyo! az once uyandı bizim zilli gozler mahmur oyle yatakta civildiyo beni goruncede kikirdiyo ya iste o an o dakika bi taraflarını ısırmam gerekiyo! napiim kolunu bacagnı ısırmadan sakinlesemiyorum :1: zaten alıstırdım boyle vahsi sevmeye onunda hosuna gidiyo ama az once birazcık kacırdım galiba dudaklarını buzdu, ayı yavrusunu severken oldururmuse doncek bizim is :9::9:

aynen bende hırpalayarak sevıyorum kafası ayakları nerde belli değil severken eşimde şaşırıyo napıyosun çocuğa dıye ben öpüp sevdıkçe bızımki guluyorr yenı uyanınca bıde yanakları kıpkırımızı oluyo sıcacık öpmeye doyamıyo insan :54::54::54:

işte ailelerin bir yuvayı nasıl kökünden salladığı burada görülüyor, insan evladının mutsuzluğunu nasıl isterki, üstelik küçük bebekleri de var, büyük olarak yapıcı olacakları yerde, yıkıcı oluyorlar, böyle ailelerden nefret ediyorum, çok sabretmişsin keşke biraz daha sabredebilseydin eşin şu an onlarla birlikte olduğu için sürekli bir fitne fesat bombardımanında o yüzden seni aramıyor, kim olsa etkilenir Allah bilir neler söylüyolarlar, sen bekle artık eşin mutlaka arayacaktır, sakin bir şekilde konuşman lazım, bebeğinin rahatsız olduğunu da anlat onu ikna etmelisin ki bir daha aynı şeyleri yaşamayın, erkekler maalesef aileleriyle eşleri arasındaki dengeyi kuramadıkları için hep bu sorunlar büyüyor, geçmiş olsun canım, kafanı toparlamaya çalış..

desteğin için teşekkür ederim canım dediğin gibi yapıcı olacakları yerde hep olumsuz ve yıkıcı oldular oğullarıyla tartıştığım zamana hep oğullarının tarafında oldular sabredemedim işte bir hafta daha onlar yüzünden eşimde çok üzdü beni.... hepsini allaha havale ediyorum o herşeyi görüyor biliyor....

melampusefe
Canım geçmiş olsun,birkaç ay önce ben de yaşamıştım böyle bir olay,sen ne kadar iyi niyetle yaklaşırsa eşinin ailesine onlar o kadar kötü ilan ediyorlar seni.barışmak için hep eşim atardı adımları çünkü ben sinirliyken hiçbirşey görmezdi gözüm.artık olaylar o kadar ilerlemiştiki (bu sefer önemli bir adımı ben attım)dedim bu gece bir karar alacağız ya bitecek bu iş ya da devam edeceğiz,konuştuk bütün sıkıntılarımı anlattım ailesiyle ilgili.O da konuştu bir gecede hallettik olayları o annesine bana karşı nasıl yaklaşması gerektiğini söyledi benimde özelimin olduğunu ve buna saygı göstermesi gerektiğini anlattı.ben de onlara eskisi gibi yaklaşmadım.Şimdi resmiyetten öteye gitmiyorum.hem de bugun de tartışcak mıyız diye düşünmüorum.Diyeceğim şu ki eşinle bir güzel enine boyuna konuş ve çözücü adımlar atmaya çalışın.Benim oğluma kaynanam bakıyor ve bizde kalıyor.evde yabancı birinin varlığı insanı çok fazla geriyor,olmayacak şeyler için tartışıyorsun.Sen de onlar varken benim yaşadıklarımı yaşamışsın.evinde çekirdek aile olarak kaldığın vakit her şeyin kendiliğinden düzene girdiğini göreceksin bence.sadece azalan sabrınla birazcık daha idare etmen gerekiyor[/QUOTE]

senin durumun benimkinden de zormuş canım allah yardım etsin bakıcı konusunda başka birini bulamazmısın kayınvalide ile çok zor oluyordur dediğin gibi ........

maşallah sana :nazar::nazar::nazar::nazar: cnm kepçe olsun bence çok sempatık duruyor buyuduğunde bu yuzden şanslı bıle sayılır bırde kılo almış sankı son resımlerınden sonraa çok tatlı :16::16::16::16:

aynen bende hırpalayarak sevıyorum kafası ayakları nerde belli değil severken eşimde şaşırıyo napıyosun çocuğa dıye ben öpüp sevdıkçe bızımki guluyorr yenı uyanınca bıde yanakları kıpkırımızı oluyo sıcacık öpmeye doyamıyo insan :54::54::54:
Ben de dayananmıyorum bazen sıkıp sarıp sert öpüyorum şapur şupur tabi hemen karşılığında bir tokat tekme yiyorum ya da tırmalanıyorum oğlum sevmiyor okşanıp öpülmeyi nedense ya da bir iki defa öpmen yeterli böyle 5 dk sevince hemen sıkılıyor

bu da uzun zamandır yükleyeyim deyipde yükleyemediğim oğluşum efe nin fotoları.biz biraz değil ama baya kepçeyiz.bizimde sıkıntımız bu:1::1::1::1:Eki Görüntüle 631185 Eki Görüntüle 631183 Eki Görüntüle 631184
maşallah canım çok tatlı allah nazardan saklasın kepçeyse nolmuş tek kusuru bu olsun çok yakışıklı zaten onun gülüşü yeter:34::34:

duru kocaman olmuş maşallah :nazar::nazar:
benimkini direk erkek sanıyolar duru yine biraz daha saçlı:9:

3. şahıslar için yuvanı yıkma bebeğini düşün
eşinle konuş anne babasının gelip bu kadar uzun kalması hata bikere herkes evinde otursun hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden oğlumun evi diye saçma sapan bi anlayış var o zaman kız tarafınında annesi babası gelsin sülalacek yaşasınlar.
ne isterler bu gençleren bırakın herkes düzenini bilsin oturun evinizde ya misafirlik 1 hafta hadi 15 gün olur sonra herkes evineeeeee :27::27::27:
sabret canım eşin şimdi onlar var yüz buluyo bi gitsinler yalnızlık çöksün bak nasıl koşçak peşinden:23::23:

3. şahıslar için yuvanı yıkma bebeğini düşün
eşinle konuş anne babasının gelip bu kadar uzun kalması hata bikere herkes evinde otursun hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden oğlumun evi diye saçma sapan bi anlayış var o zaman kız tarafınında annesi babası gelsin sülalacek yaşasınlar.
ne isterler bu gençleren bırakın herkes düzenini bilsin oturun evinizde ya misafirlik 1 hafta hadi 15 gün olur sonra herkes evineeeeee :27::27::27:
sabret canım eşin şimdi onlar var yüz buluyo bi gitsinler yalnızlık çöksün bak nasıl koşçak peşinden:23::23:

sağol canım dediğin gibi olur umarım.....

melampusefe
Canım geçmiş olsun,birkaç ay önce ben de yaşamıştım böyle bir olay,sen ne kadar iyi niyetle yaklaşırsa eşinin ailesine onlar o kadar kötü ilan ediyorlar seni.barışmak için hep eşim atardı adımları çünkü ben sinirliyken hiçbirşey görmezdi gözüm.artık olaylar o kadar ilerlemiştiki (bu sefer önemli bir adımı ben attım)dedim bu gece bir karar alacağız ya bitecek bu iş ya da devam edeceğiz,konuştuk bütün sıkıntılarımı anlattım ailesiyle ilgili.O da konuştu bir gecede hallettik olayları o annesine bana karşı nasıl yaklaşması gerektiğini söyledi benimde özelimin olduğunu ve buna saygı göstermesi gerektiğini anlattı.ben de onlara eskisi gibi yaklaşmadım.Şimdi resmiyetten öteye gitmiyorum.hem de bugun de tartışcak mıyız diye düşünmüorum.Diyeceğim şu ki eşinle bir güzel enine boyuna konuş ve çözücü adımlar atmaya çalışın.Benim oğluma kaynanam bakıyor ve bizde kalıyor.evde yabancı birinin varlığı insanı çok fazla geriyor,olmayacak şeyler için tartışıyorsun.Sen de onlar varken benim yaşadıklarımı yaşamışsın.evinde çekirdek aile olarak kaldığın vakit her şeyin kendiliğinden düzene girdiğini göreceksin bence.sadece azalan sabrınla birazcık daha idare etmen gerekiyor

senin durumun benimkinden de zormuş canım allah yardım etsin bakıcı konusunda başka birini bulamazmısın kayınvalide ile çok zor oluyordur dediğin gibi ........[/QUOTE]
benim saflığım mı desem,salaklığım mı desem yoksa iyi niyet mi desem bilmiyorum.Eşimin kız kardeşi vefat etmişti kaynanam sıkıntılı günler geçirdi.efe onu mutlu ediyor diye bu yola çıktık. sıkıntılı günlerimizden sonra ben yine mallığa devam ettim annene ii geliyor istiyorsa baksın.neyse olaylardan sonra bakmaz dedim amma...böyle işte canım benimki salaklık işte

ne kadar tatlı bir oolişşş buuu maşallah:nazar: kulaklarını çok sıkıntı ederse okula başlayacağı zaman çok kolay bir ameliyatla düzeltiyorlarmış, benim kızda da biraz var araştırırken okumuştum:1:
birgün eşim işte arkadaşına efeyi göstermiş çok kepçe demiş o da.sonra eve geldi ameliyat mı ettirsek diyor.küçük bir ameliyatmış ama ben düşünmüyorum düşünmek istemiyorum bunu. onun psikolojisi bozulmasın diye saçını uzatmayı düşünüyoruz.hayırlısı olsun

Sağol canım işler yoğun bende sizleri özledim, ahsen tam olarak düzeldimi ? canım. Duru ya halaa antibyotik ve buhar veriyorum :(
canım hoşgeldin özlettin kendini
valla tam atlatmış sayılmaz ama çok şükür
ıhlamur bitki çaylarına devam inşallah tekrarlamaz
inşallah sizde çabucak atlatırsınız
ooo büyüdükte bahcelere çıktık sizin oralar sıcak heralde canım ne güzel
biz atkıyla bereyle çıkıyoruz halen dışarı
yok annesi kızımmız çok tatlı belli yanı kız oldugu lüle lüle saçlarınıdamı görmüyorlar :34:

ay yerim ben bunun kepce kulaklarını
maşallah canım kocaman olmuş yakışıklı :109:

merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl yürümeler başladımı??kızımla bizi de aranıza alırmısınız??

Back
X