Ne tatlısın sen öyle ya,yanaklarını ısırasım geldi,maşallah sanaEki Görüntüle 630596
kızlar bu da benim tırtıl oğluşum,her yere gidiyo artık,aynı anda 3 çekmece birden karıştırma kapasitesinde,o sarkan şeyler de eli sıkışmasın kapatırken diye,bazı çekmeceleri bamtladım da,içinde zarsr verecek bi şeyler olmayanları bıraktım çekmece karıştırma hevesini alsın biraz diye![]()

Kızlar selam. .herkes iyidir inşallah. .bizde cok şükür iyiz..bugun iznim bitti gibi oldu kızlar. 1.5 saate düştü. Sabah 10dan akşam 5e kadar kızımı göremedim ve aşırı özledim. .cok zor kızlar çalışan anne olmak. .rabbim sabir versin bize..bu arada kızım beni şaşırttı. Bay bay, gel gel, alkış yapiyor ama isteyince kendi..
Kizlar bu arada DEMOS görünmüyor merak ettim. Durumuz kosturup annesini çok yoruyo galiba..
ben de Efe ye bay bay yapmayı öğretmeye çalışıyorum ama öğretemedim ve pes edeceğim galiba.
uzun bir ayrılıktan sonra herkese mrb 2 aydan beri giremiyorum forma herkes iyidir umarım tabi bebişlerde....
beni sorarsanız büyük bir çöküntü yaşıyorum şuan kayınvalidem ve kocası bizde idi 2 aydan beri ve ben sabrettim sabrettim ve gitmelerine 1 hafta kala annemelere kaçtım geldim ve tabi annemler başka ilde .. bu arada eşimle de küsüm bu işin sonu ayrılık sanırım . en çok üzüldüğüm şey ise bebeğimimn babasız büyümesi....moralim çok bozuk....
Canım geçmiş olsun,birkaç ay önce ben de yaşamıştım böyle bir olay,sen ne kadar iyi niyetle yaklaşırsa eşinin ailesine onlar o kadar kötü ilan ediyorlar seni.barışmak için hep eşim atardı adımları çünkü ben sinirliyken hiçbirşey görmezdi gözüm.artık olaylar o kadar ilerlemiştiki (bu sefer önemli bir adımı ben attım)dedim bu gece bir karar alacağız ya bitecek bu iş ya da devam edeceğiz,konuştuk bütün sıkıntılarımı anlattım ailesiyle ilgili.O da konuştu bir gecede hallettik olayları o annesine bana karşı nasıl yaklaşması gerektiğini söyledi benimde özelimin olduğunu ve buna saygı göstermesi gerektiğini anlattı.ben de onlara eskisi gibi yaklaşmadım.Şimdi resmiyetten öteye gitmiyorum.hem de bugun de tartışcak mıyız diye düşünmüorum.Diyeceğim şu ki eşinle bir güzel enine boyuna konuş ve çözücü adımlar atmaya çalışın.Benim oğluma kaynanam bakıyor ve bizde kalıyor.evde yabancı birinin varlığı insanı çok fazla geriyor,olmayacak şeyler için tartışıyorsun.Sen de onlar varken benim yaşadıklarımı yaşamışsın.evinde çekirdek aile olarak kaldığın vakit her şeyin kendiliğinden düzene girdiğini göreceksin bence.sadece azalan sabrınla birazcık daha idare etmen gerekiyoraslında basit sorunlar ama dola dola artık sabrım taştı bebekte hasta idi geceleri uymuyor yemek yemiyor hep eziyet gündüzleri ev işi yemek felan çok yıprandım çocuğumda çok bunaldı yarım kilo verdi çok anlayışsız davrandılar ben eşmle tartışınca hep araya girdiler hep eşimi savundular kötü olan hep ben oldum o kadar hizmet ettim iyi olmya çalıştım ama yaranamadım buraya kadarmış allah herşeyi görüyorr biliyor hayırlısı olur herşey inşalalah sizde dua edin ne olur........