ay o kolarını yerim ben maşallah hepsi birbirinden tatlı bu nisan ve mayıs (elif) bebişlerimiz
ne sevinmiştir o kolar açılınca ahsenin soyundurdugumda bir seviniyor bi kolarını bacaklarını inceliyor
yaz gelsede şöyle bir rahat etse çocuklar lahana gibi kat kat giydirmekten sıkılmışız senin kızı görünce anladım![]()
aynen cemre de bayılıyor çıplaklığa üstünü değiştirirken hemen kaçıyor, yaz gelsin bi tek bezle dolaşsınlar

Kızlar park yatak kullanan var mı? Bugün aşağı indirdim ama sanki hiç rahat değil zeminde ortada katlanmasına yarayan bir tutamaç var ve o ortada çıkıntı gibi sert kaldı acaba tüm markalarında mı öyle kraft kullanıyoruz sanki beli rahat etmez gibi ama artık üstte bırakamam vücudunu kaldırıyor ve böyle aşağıda çok derin oldu
ben de kraft kullanıyorum zeminin üzerine konan sert tahta gibi bişeyi varya onu koydum üzerine de sünger yatağı, iyi duruyo sertlik yok bizde, ama sen alta ince yolluk gibi bişey katlayıp koyabilirsin, ben daha önce çok derin oldu diye battaniye koymuştum ama çok yumuşak oldu yatak düz durmadı sert bişeyler iyi olur bence
Son düzenleme: