- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
çok güzel yerlere gidiyorsun canım allah kabul etsin bizleri ve bebişlerimizi unutma hepimiz dualarını bekliyoruz elayada bol bol dua etkızlar merhaba..bugün canım çok sıkkın..Dün akşam elayı düşürdük, kafasının arkası küt diye yere geldi ama allahtan haliya geldi..baya bir ağladı kusma falan olmayınca bizde götürmedik..sonra eşimle ilk dafa büyük çapta tartıştık ve şuan konuşmuyoruz..benden nefret ediyormuş..bende ben sanki çok seviyorum dedim ve öylece kaldıkiyice gerildik artık evde..kız zaten ne uyuyor ne bişi yiyor..dün 10 da içirdiğim mamayla bugün sabah 10'a kadar durdu gece uyandı mama yaptım ama ağzına bile sürmedi..sabahta güzelce kahvaltı hazırladım 10da yer açtır diye ama ağlamaktan yediremedim bende aldım kaseyi bakıcıya götürdüm o yedirmiş Allah'tan, benim elimden mi yemiyor anlamadım..çok asabım bozuk yaa..12 saat aç nasıl duruyor anlamıyorum..
kızlar bu arada biz martın 15inde bir konferans için medineye gidiyoruz, hem de umre fırsatımız olacak..yalnız elayı 10 günlüğüne anneme bırakıcaz nasıl dayancam bilmiyorum, onuda götürcektik ama baya yorucu olacaktı, her yerde alt falan değiştiremeyeceğim kabede falan. o nedenle bu seferlik kalsın dedik..bakalım annem ne yapacak :))) Allah yardımcısı olsun ne diim..
EYİDAS canım inşAllah sonuçlarınız güzel çıkar, hayırlı haberlerini bekliyoruz..
kızlar niye böyle oluyor yaaaa????
eşinde sende sinir anında söylemişsiniz yıpratmayın canım evliliginizi eninde sonunda bu günler gececek ne kadar şükretsek azdır saglıklı evlatlarımız var
canım elanın gelişimi iy demekki bu dönem diş nedeniyle iştahsızlık olabilir
Canım ne bilyim ya mesela bebek ürünlerinde dikkatini çektiyse reklamlarda özellikle diyorlar paraben içermiyor diye durunun şampuanındada kocaman yazıyor paraben içermez diye o yüzden kafam karıştı.. Şimdi dr nu aradım böyle böyle dedim ya her ilaçta bulunur sen içir dedi :18: :18: :18:
zaten doktorlara neyi sorsan normal diyor bende eşim vermek istemiyor vitamini diye sordum ayakları egri olsunda görün dedi bende korkudan zorla vermeye calışıyorum