- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Yok canim dikilirken düştü. .cok şükür bisey olmadi..yok yeme konusunda da zorlamiyorum kendi bilir artik.cunku bende yoruldum artik..simdi bakicidan aldim agladi agladi bende uyuttum..yine başım agriyor bugun..Geçmiş olsun canım, inşallah bir şey olmamıştır yataktan mı düştü? Öyle huzursuzluklar oluyor canım uykusuzluk stresten ben de bazen çok ters davranıyorum hemen öfkeleniyorum düzelir. Çınarın da öyle pek birşey yediği yok gün içinde yoğurt ve bir kase çorba içirebiliyorum onu da zorla oyunlarla zaten tamamını bitirmez. Belki diş çıkartacaklardır. Bazı çocukların öyle huyları vardır annem bana anlatırdı ben de bebekken annemden yemezmişim ama komşu gelir götürürmüş ondan yermişim ama benim annem de biraz sinirliydi belki o yüzden ben de inat yapıyordum sen de çok zorlama ve yemediğinde bağırıp onu ürkütme hemen anlıyorlar artık belki dişlerden sonra rahatlayıp iştahı düzelir. Kızını özleyeceksin ama yanında götürürsen orada da çok yorulacaksın hani öyle düzenli yemek yiyen ve uyuyan bir bebek olsa, en azından sana da değişiklik olur annen bakacakmış gözün arkada kalmaz
Cok saol canim sizede gecmis olsun..neymis onun aglamasina dayanamiyorms o zaman al bak..valla asabim cok bozuk. .çok geçmiş olsun allah korumuş geçen bızde banyo yaptırcaz ortalıkta oyuncak dolu bende toğlıyayım dedım efede koltukta oturuyo sonra ne görduyse uzanmış tepetaklak oldu ama düşmadı eşim daha yakındı ama ben yakladım bana ağzına gelenı saydı çok üzüldüm küstüm sonra aldı gönlumu bıkaç gun sonra gene kafasını bıyere çarptı bu gene başladı bu sefer lafı ağzına tıktım sustuhiç bişi diyeedı ne sanıyorlar anlamıyorum kendılerının çocuğu bızım neyımız acaba yemek yemese üzülen bız kakasını yapmasa endişelenen bız bunlara ne oluyor anlaadım koy tavrını çocuk için sana laf söylemeye hakkı yok
Arkadaşlar ben de size birşey sormak istiyorum.ben de nisan annesiyi oğlum 10 aylık.son günlerde geceleri hiç rahat uyuyamıyoruz.sürekli ağlayarak uyanıyor ve hep emmek istiyor.ben de çalıştığım için çok yoruluyorum.sütüm az olduğu için mi böyle yapıyor diye düşünmeye başladım.gün içinde kahvaltı çorba ve biraz bizim yediklerimizden yiyor gece yatarken de 8 tahıllı mama veriyorum ama tok tutmuyor herhelde.siz geceleri anne sütünden başka neler veriyorsunuz paylaşırsanız çok mutlu olurum
Benim emmiyor ben mama veriyorum gece..onceden 2 kez uyanir icer uyurdu ama 15 gundur dogru durust ne uyuyor ne iciyor..ağlayarak uyaniyor..