• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kizlar Merhaba bende bitik durumdayim.elayi uyutunca yazmıştım buraya sonra 3de uyandi ve inanirmisiniz sabah 6 da uyuttum..yemiyor icmiyor. .disten once boyleoldumu sizede. Acaba diş mi gelecek. .Kızlar bide elanin gozkapakları kipkirmizi ve sis gibi.sali göze goturcem bakalım. .dert bir degilki..yinede şükür halimize..

Ahsen canim maşallah kızına. .darısı bize olsun..

Çok teşekür ederiz teyzesi :16:
canım gecen düşmüştü ela ondanda gözde çapak filan olabilir
uykusuzluk hepimizde allahta bu gece uykumu aldım kaç gündür serseme dönmüştüm,:50:

canım elifin dişi hayırlı olsun :46::46:
doktor olurlarmı inşallah canım herşeyin hayırlısı
ama o zamna kadar bizler çoktan unuturuz zaten bence :31:

ne sıkıcı bi pazar gunu! ceren uyuyo benimde aslında evi supurup silmem gerek ama ceren uyancak diye korkuyorum yemek de yapmam lazım ama onu da yapasım yok. ceren ne yicek hic bilmiyorum. kocam da sabahtan beri uyuyo. of sanki ruhum daralıyo benim bugun yaa degisik bi hallerdeyim :19:

Merhaba nisan anneleri ne çok olmuş buraya girmeyli
geçen sene bu zamnlar nasılda sık sık girerdim şimdi ise
olmuyor olamıyor eskiler pek fazla kimsede yok merakta ediyorum
aslında hepinizi nasıl oldu bebişlerimiz neler yapıyorlar şu faceden vazgeçsenizde
gelseniz tekrar. Geçmişi okuyamadım bile eskiden sayfa atlamazdım şuan bile
zor yazıyorum Zeynep çoştu çantasını dağıtıyor herşeyi fırlatmaktan
çekmece karışrıtmaktn çok hoşlanıyor
hepinizi çok özledim merk ediyorum öpüyorum
bizden haberler;
dişimiz 9 aylıkken çıktı şuan 5 tane var
hala çok akşınıyoruz salyalarımız hiç bitmiyor
ayağa kalkıyoruz tutunarak geziyoruz çok az ellerimiz
bırakıyoruz ama hala yürümüyoruz diş buğdayımızı yaptık
güzel oldu doğum günü hazırlılarına başladık bile
saçlarımız pek yok erkek gibiyiz çok yaramazız
hala emiyoruz hatta bağımlıyız memeye gece beraber
uyuyoruz babamızı kovuruz yataktan
sadece anne diyoruz baba hiç demiyoruz babamız
bu duruma çok sinir oluyor şimdilik bu kadar

bende bunu soracaktım geçmişi bi okuyayım dedim sizin sorunuzu gördüm.beni de bi telaş sardı neler yapmayı düşünüyorsunuz.netten bakıyorum ama.1 yaş süüslerine davetiyelere falan bilmiyorum???

ben başladım bile hazırlıklara hediyelik çerçeve yapıyorum dağıtmak için
1 yaş pastası kurabiyesi
zeynebe beyaz ince kadife elbise birde melek kanadı yapmayı düşünüyorum
becerebilirsem tabi kafasına hare :) (yapabilirsen resmini paylaşırım)
rugan ayakkabı baktım pahalı geldi 1 seferlik için ama alıcam sanırım (60tl)
diş buğdayında davetiye banneri kendim tasarlamıştım yine öyle yapıcam
peçetilik sandalye süsü pembe masa örtümzüde diş buğdayında yaptırmıştım onalrı
kullanıcam şimdilik bu kadar

$150851_10151385728824419_2036882781_n.webp$67424_10151385925589419_1942840370_n.webp$150851_10151385728824419_2036882781_n.webp

Son düzenleme:
$73558_10151384116584419_1484263071_n.webp$76354_10151385715264419_1613612719_n.webp$379765_10151382493184419_1571325390_n.webp$485946_10151385709029419_1227928248_n.webp$550334_10151384117939419_386933095_n.webp$555302_10151384117454419_602872315_n.webp

resim eklemeyi bile unutmuşum
fikir olur size arkadaşlar
bunları eklerken eski eklediklerimi gördümde
bi tuhaf oldu içim duygulandımm:)

Kızlar bugün doktora gitmek haricinde 4 aydan sonra ilk defa dışarı çıktık, babamıza işyerinden geçici olarak araba vermişler biz de hava güzelken fırsatı kaçırmayalım dedik. Çınar da zaten sabah çok az uyumuştu neyse öğleden sonra belki arabada uyur dedim yedirdim uyku saatine yakın arabaya bindik güneşli bir gün sahile gittik biraz deniz havası aldık dışarıda 10 dk güneşlendik arabaya bindik çınar esniyor da esniyor uyuyamıyor belki kucağımda uyuyamıyor dedim alışmamış kucağımda uyumaya, ben de oto koltuğuna koydum tam 2 saat dolaştık kaç defa esnedi uyumadı ama uyumadığı içinde huzursuzlandı. Allahım bu çocuğu evden başka bir yerde uyutamayacağım artık, eskiden 6 aylık olana kadar ne zaman arabaya binsek uyurdu yeni uyumuş uyanmış olsa bile şimdi gözü hep dışarıda hiç dalmadı sanırım uzun süre çıkmadığı için ilginç geldi bir de doğduğundan beri evde bir tek ben ve babasıyla sakinliğe alıştı hergün aynı ortama aynı şeyleri yapmaya alıştığı için uyuyamıyor farklı yerlerde, zaten evde bile uyumakta zorlanır, belki dışarıda dedim temiz hava güneş araba yolculuğu uyutur ama öyle olmadı aksine benim uykum geldi eve geldim bir yorgunum uykum var onun da vardı huysuzdu ama inatla arabada yatmadı neyse en azından bir değişikli oldu bize dışarıda zaman ne çabuk geçiyor evde sanki geçmek bilmiyor. Havalar atık düzelse ama perşembeden sonra yine soğuk yağmurlu

Kızlar bugün doktora gitmek haricinde 4 aydan sonra ilk defa dışarı çıktık, babamıza işyerinden geçici olarak araba vermişler biz de hava güzelken fırsatı kaçırmayalım dedik. Çınar da zaten sabah çok az uyumuştu neyse öğleden sonra belki arabada uyur dedim yedirdim uyku saatine yakın arabaya bindik güneşli bir gün sahile gittik biraz deniz havası aldık dışarıda 10 dk güneşlendik arabaya bindik çınar esniyor da esniyor uyuyamıyor belki kucağımda uyuyamıyor dedim alışmamış kucağımda uyumaya, ben de oto koltuğuna koydum tam 2 saat dolaştık kaç defa esnedi uyumadı ama uyumadığı içinde huzursuzlandı. Allahım bu çocuğu evden başka bir yerde uyutamayacağım artık, eskiden 6 aylık olana kadar ne zaman arabaya binsek uyurdu yeni uyumuş uyanmış olsa bile şimdi gözü hep dışarıda hiç dalmadı sanırım uzun süre çıkmadığı için ilginç geldi bir de doğduğundan beri evde bir tek ben ve babasıyla sakinliğe alıştı hergün aynı ortama aynı şeyleri yapmaya alıştığı için uyuyamıyor farklı yerlerde, zaten evde bile uyumakta zorlanır, belki dışarıda dedim temiz hava güneş araba yolculuğu uyutur ama öyle olmadı aksine benim uykum geldi eve geldim bir yorgunum uykum var onun da vardı huysuzdu ama inatla arabada yatmadı neyse en azından bir değişikli oldu bize dışarıda zaman ne çabuk geçiyor evde sanki geçmek bilmiyor. Havalar atık düzelse ama perşembeden sonra yine soğuk yağmurlu

sanada degişiklik olmuş canım evdede dursan uymuyor zaten boşver sıkıldık hepiz evde durmaktan:31:

canım elifin dişi hayırlı olsun :46::46:
doktor olurlarmı inşallah canım herşeyin hayırlısı
ama o zamna kadar bizler çoktan unuturuz zaten bence :31:
bir bakmışsın ahsenle elif dr :) bencede unuturz hatırlayan zekiler olursa bilmem :)
saol canım kazasız belasız çıkarsak şunları zaten ateşten korkuyorum, diş gözüktükten sonra rahatsızlık vermeye devam ediyormu ?:44:
maşallah ahsenede bugün yarın yürür artık :46:
canım çocukta haklı ne zaman sonra dışarısını görmüş uyurmu hiç :) ben hava az çok iyi olduğunda çıkıyorumda elif epey bi uyumuyor artık canına tak ediyor emziğde veriyorum yatırıyorumda arabasında anca öyle bazen kendini kaldırıyor bile ama ısrar ediyorum yatmadanda uyumazki. ama senin için güzel bi değişiklik olmuş keşke hep çıkabilseniz en azından pazarları avm olsa bile iii gelir

:71:canım seninde gecmiş dogum günün kutlu olsun :71:
geciktin bu gün nerelerdesin :5:

Günaydın canım teşekkür ederim eşim haricinde herkes hatırladı :33: :35: hiç sallamıyorum trip bile yapmadım yani kendini affettireceği yerde bide kendisi bana trip yapıyor salak , abim pasta almış gelmiş sağolsun annemde hatırlatmamış busene eşime ben pasta yemicem diye trip yaptı yemessen yeme sanki çok umrumda ama pasta geşldiğindeki o yüz ifadesini hiç unutmicam :1: :1:.

İşyerinin anahtarını unutmuştum patronu bekledim...

:nazar::emir_bebek:kızlar ahsen iki küçük adım attı desteksiz sonra devrildi ama çok sevindim hiç beklemiyorduk :emir_bebek::nazar:
zorgünler başlıyor galiba :31:

:46: :46: :46: Aferimm AHSENİMİZE yürümesi yakındır annesi gözün aydın..

Kizlar Merhaba bende bitik durumdayim.elayi uyutunca yazmıştım buraya sonra 3de uyandi ve inanirmisiniz sabah 6 da uyuttum..yemiyor icmiyor. .disten once boyleoldumu sizede. Acaba diş mi gelecek. .Kızlar bide elanin gozkapakları kipkirmizi ve sis gibi.sali göze goturcem bakalım. .dert bir degilki..yinede şükür halimize..

Ahsen canim maşallah kızına. .darısı bize olsun..

Canım sen Ela yı dr a götürecektin ne oldu götürdünmü ???

kızlar gunaydın alakasız ama bişi sorcam size:)doğum günü yaklasıyor kuzularımızın beni bi telaş sardı.neler yapcaksınız onu konussak biraz:)

Valla bende kara kara düşünüyorum nasıl yapacam diye evim çook küçük hayatta sığmaz bu kadar kişiyi maşallah kalabalık aileyiz birini çağırıp diğerini çağırmasan olmaz maşallah hepsininde 3 4 tane çocuğu var..

bu aarad simdi oturunca aklıma geldi ya demos dun senin dogum gunundu yanılmıyosam dimi? iyiki dogdun canım gec de olsa dogum gunun kutlu olsun, nice senelere...

Teşekkür ederim canım..

off bugün içim çok sıkılyor, eşim gelse de ben de evden 1 saatliğine çıksam, boynum ve başım çok ağrıyor hem uykusuzluktan hem de hüzünlü bir gün geçiriyorum, bugün babamın 3. ölüm yıldönümü o yüzden içim buruk bir de ortaokul arkadaşlarımdan birinin kaza kurşunuyla öldüğünü öğrendim çok moralim bozuldu, adam sokak ortasında şehir eşkiyalarının silah çatışmaları sonucunda ölmüş küçük bir de oğlu var, masum bir insanın kaza kurşunuyla ölmesi ne kadar acı benim bile içim acıyor Allah ailesine sabır versin, birden ölümün bize ne kadar yakın olduğunu hissettim ne yaşa bakıyor ne de başka birşeye

:((( başınsağolsun bende doğum günümü buruk geçirdim babamı uzun zamandır rüyamda görmüyordum 2 gün üst üste gördüm bilinç altı olduğunu sanmıyorum çünkü rüyamda görmek için çok dua ederim ama görmemiştim ve onuu ne kadar özlediğimi anladım resmenn kalbim acıdı yüreğimde sızı vardı her arıyan ne oldu neden mutsuzsun diye sordu bende 29 oldumda ondan diye geçiştirdim bu acının üstüne eşimin doğumgünümü unutması bile beniö için hiçbirşey ifade etmedi..

Arkadaşının mekanı cennet olsun allah ailesine sabır versin..

kızlar berbat bi gece geciriyorum ya, cerenin dun biraz burnu akıyodu bugun arttı iyice hapsırıklar... salya sumukler...bu gece itibariylede iyice burnu tıkandı 10 dk da bi uyanıyo, cıldırcam uyumaktan umidimi kestim zaten aldım bilgisayarı kucagıma yataktan yazıyorum suan. kaınvalidem sagolsun cocugu lahana gibi giydirdi bir haftadır zaten, emzirirken hırkasını cıkarıyorum terliyo diye, cıkarmayaymısım sırtı usurmus, neymis gece yatarken kafasını saraymısım kafası usurmus! fesuphanallahhh!!! tamam iyi niyetle yapıyo kırmakda istemiyorum ama gecen bi de mutfaga girdim ne goreyim balkon kapısını acmıs sonuna kadar bu sogukta, cocukta kucagında kapının agzında hava aldırıyomus! belkide kafası terliydi o esnada kaptı iste sifayı, daha suruplarımızı bırakalı 15 gun olmustu anca toparlanıyoduk uykularımız filan duzene girdi diye seviniyodm bende. :14: tamam aylardır gormemisti ozlemis torununu ama biz gidince bu kadın bu cocukla teketek kalıcak yine, duzenlerini bozmıyım demek yerine cocuga bir haftadır kendi basına oyalanmayı unutturdu ya surekli kucagında sırtında gezdirdi, butun duzenimi altust etti ustelik bi de hasta etti sagolsun! bi de uzagız hic yardımımız dokunamıyo diye hayıflanıyo habire! bir haftadır cok yardımın dokundu kayınvalidecigim eksik olma diyemiyosun tabi... hadi hepsini gectimde hasta olması iyice sinirlerimi bozdu.. bende bazen uzulyorum yalnızım bi yardım edenim yok diye ama olmaması daha hayırlıymıs. iyiki uzakmısız onu anladım ben bu hafta...yarın sabah gidiyo bakalım napıcaz, nasıl duzen kurucaz tekrar:50:

Geçmiş olsun canım umarım hemencecik iyileşirr..

Bugün bir arkadaşın daha doğum günü sanırım yalnış hatırlamıyorsam ama kim olduğu aklıma gelmiyor...

:46: :46: :46: Aferimm AHSENİMİZE yürümesi yakındır annesi gözün aydın..

Canım sen Ela yı dr a götürecektin ne oldu götürdünmü ???

Valla bende kara kara düşünüyorum nasıl yapacam diye evim çook küçük hayatta sığmaz bu kadar kişiyi maşallah kalabalık aileyiz birini çağırıp diğerini çağırmasan olmaz maşallah hepsininde 3 4 tane çocuğu var..

Teşekkür ederim canım..

:((( başınsağolsun bende doğum günümü buruk geçirdim babamı uzun zamandır rüyamda görmüyordum 2 gün üst üste gördüm bilinç altı olduğunu sanmıyorum çünkü rüyamda görmek için çok dua ederim ama görmemiştim ve onuu ne kadar özlediğimi anladım resmenn kalbim acıdı yüreğimde sızı vardı her arıyan ne oldu neden mutsuzsun diye sordu bende 29 oldumda ondan diye geçiştirdim bu acının üstüne eşimin doğumgünümü unutması bile beniö için hiçbirşey ifade etmedi..

Arkadaşının mekanı cennet olsun allah ailesine sabır versin..

Geçmiş olsun canım umarım hemencecik iyileşirr..

canım merhaba, az önce göz için randevu aldım, kızın gözlerinin üstü kaç gündür pespembe..öncelik ona verdim diğer genel rahatsızlık içinde bu hafta götürcem fırsat olursa..ama şuan için göz daha önemli benim için..kızlar birde elanın sol gözünde kayma var, bayada belli yani.. bakalım yarın ne diyecek, olmazsa Ankaraya gittiğimizde annemle babamda götürür..burda pek anlayan yok malesef..gözlük falan verirlerse işimiz iş valaa..hayatta durdurmaz o..Umarım benim taktığım kadar ciddi bişey değildir..

bu arada herkese merhaba..güzel bir hafta olur inşAllah..dün gece ela daha iyidi 4 kez uyandı :) ve 1indede mama içirmeyi başardım:))) artık o yesin diye kendim yemeyi unuttum..

canım merhaba, az önce göz için randevu aldım, kızın gözlerinin üstü kaç gündür pespembe..öncelik ona verdim diğer genel rahatsızlık içinde bu hafta götürcem fırsat olursa..ama şuan için göz daha önemli benim için..kızlar birde elanın sol gözünde kayma var, bayada belli yani.. bakalım yarın ne diyecek, olmazsa Ankaraya gittiğimizde annemle babamda götürür..burda pek anlayan yok malesef..gözlük falan verirlerse işimiz iş valaa..hayatta durdurmaz o..Umarım benim taktığım kadar ciddi bişey değildir..

bu arada herkese merhaba..güzel bir hafta olur inşAllah..dün gece ela daha iyidi 4 kez uyandı :) ve 1indede mama içirmeyi başardım:))) artık o yesin diye kendim yemeyi unuttum..

Canım sana tavsiyem noroloji uzmanınada göster umarım ciddi brşey yoktur. geçmiş olsun

Back
X