• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ahsen artık 1 saniye yerinde durmuyor eskiden dökerdim oyuncakları oynardı şimdi ya sürünüyor ya tutunup kalkıyor bir saniye tek bıraksam birşeyleri çekiyor asla yanlız bırakamıyorum bebeken aglardı tek bırakamazdım şimdide yaramazlık peşinde küçük hanım taktı kafaya tv ünütesini köşeleride sivri ödüm kopuyor arkamı döndügüm an oraya tutunup kalkıyor :18::50:

Kızlar siz bebişlere cicibebe yediriyormusunuz

cicibebe derken bebek bisküvisimi ben ülkerinkini alıyorum sabah kahvaltısını 1 tane katıyorum
ekbesine gectigimizden beri küçük paketlerle 2 tane bitirdik dün 3 paketi aldık yani öyle abartılı kulanmıyorum
doktarumuzda önermedi ama sabah kıvamı biraz koyulaşsındiye kulanıyorum

kızlar ahsen artık 1 saniye yerinde durmuyor eskiden dökerdim oyuncakları oynardı şimdi ya sürünüyor ya tutunup kalkıyor bir saniye tek bıraksam birşeyleri çekiyor asla yanlız bırakamıyorum bebeken aglardı tek bırakamazdım şimdide yaramazlık peşinde küçük hanım taktı kafaya tv ünütesini köşeleride sivri ödüm kopuyor arkamı döndügüm an oraya tutunup kalkıyor :18::50:

Canım çok dikkat et duru habire düşüyor başını çarpıyor zabt edemiyoruz geçen günde yazmıştım çenesi boydan boya çizilmiş allahtan kırılmamış..

cicibebe derken bebek bisküvisimi ben ülkerinkini alıyorum sabah kahvaltısını 1 tane katıyorum
ekbesine gectigimizden beri küçük paketlerle 2 tane bitirdik dün 3 paketi aldık yani öyle abartılı kulanmıyorum
doktarumuzda önermedi ama sabah kıvamı biraz koyulaşsındiye kulanıyorum

Evet bizim dr da önermemişti ben hiç kullanmadım ama bu aralar üstüne portakal suyu sıkıp yediriyorum

ÇOOooooookkkkk sıkııcıı bir gün yaa ruhum daraldıı zaman geçmiyor ssankii..

hepimizede arada oluyor böyle canım
takma kafana sorunları çok duruyu düşün yüzünde hemen bir gülümseme olacaktır
hayat çok kısa üzülmeye degmez:34:

hepimizede arada oluyor böyle canım
takma kafana sorunları çok duruyu düşün yüzünde hemen bir gülümseme olacaktır
hayat çok kısa üzülmeye degmez:34:

Annemi aradım az önce sabah arkamızdan çok ağlamış hafta sonu beraberiz alışıyor çocuk görmeyincede kötü oluyor

Demos , pancem nice çooookkkk güzel geçireceğiniz yıllarınız olsun inşallah hep mutlu vede sağlıklı vedeee huzurluu bir ömrünüz olsun inşallahhh :)

yaaa gerçekten önermedimi dr.unuz ama ben sabah kahvaltısında 2 tane veriyorum vermesemmi onun yerine ne versem mandalina suyuyla acaba :44:
sanki doymayacakmış gibi geliyor sadece yumurta ve peynirle

Demos , pancem nice çooookkkk güzel geçireceğiniz yıllarınız olsun inşallah hep mutlu vede sağlıklı vedeee huzurluu bir ömrünüz olsun inşallahhh :)

yaaa gerçekten önermedimi dr.unuz ama ben sabah kahvaltısında 2 tane veriyorum vermesemmi onun yerine ne versem mandalina suyuyla acaba :44:
sanki doymayacakmış gibi geliyor sadece yumurta ve peynirle

Teşekkür ederim canım. Bende sizi merak ediyordum tahlil sonuçları çıktımı ???? umarım herşey yolundadır..

Valla ne sağlık ocağındaki hemşire nede dr önermedi ama ben son bir aydır yediriyorum arkadaşlarımın çoğu yediriyor bebişlerine bu dr lara kalırsa hiçbirşey yedirmeyelim istiyorlar....

Ya kızlar nefes alamıyorum içimde öyle bir sıkıntı varki anlatamam ölecem sanki hayır olsun allah aşkına bana bir dua okuyun....

Sanki kalp krizi geçiryor gibiyim..

Iyi insan lafın üstüne gelirmiş bak bizde seni merak ediyorduk nasılsın canım problemleri çözmüşsünüzdür umarım....

Canım pamukpres ten haberin varmı eşiyle arası düzeldimi umarım düzelmiştir....

düşündüğünüz için çok taşekkür ederim kızlar yarın evime dönüyorum inşaalalh aslına bakarsınız ben ayrılmayı düşünüyordum ama büyükler girdi araya bebeğin hatrına 1 kere daha denemeye değer dedim hayırlısı olur inşaalalh bu arada gidince işe de başlıcam artık malum maddi sıkıntılar da bastı bizi bebkle çalışmak nasıl olcak bilmiyom bakıcı yı da bulduk sayılır ama içimde hep bi korku var ev hanımı olmak çok güzell ya çalışmayan anneler bizim yerimmize de keyf yapın...

Back
X