- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Canım sizede gecmis olsun. Allahin izniyle bisi olmaz inşallah. .bu arada derecesi belli ama 3 deger var. Anlamadim yazayım belki sen anlarsincanım geçmiş olsyn bulantın nasıl geçtimi ağrın falan
37 günlükken soğuk havale geçirdi oda epilepsiye çeviriyormuş tam kesin dil işte ama epilepsi ilacı kullanıyoruz takip altınddayızz senişn anlayacağın tahlillerimiz yeni oldu bi ddaha temmuzda görüşelim dedi
elbette beterin beteri vardır ama ben herkes bilgilensin diye her gördüğüm kişiye anlatıyorum çünkü anlamayabilirdim ben başka sebepten götürdüm çünkü dr.a. lohusa mevlütümüz vardı ama elif 2-3 gündür emmiyordu hep kusuyordu o sabahta götürelim dedik dr.a mevlütten önce boğazları acıyo ondan yiyemiyo heralde dedikti götürük şurup antibiyotik vermişti aldık ama onuda içmei tükürdü hep mevlütten sonra götürelimde iğne versinler dedik ama sıcaktı ve mevlütte kalabalık çocuk iyice bunaldı heralde gözünde ellerinde dilinde seyirmeler atmalar başladı meğer nöbet geçiriyormuş yavrum bitince hemen gittik ve seyirmeyide söyledik hemen yoğun bakım aradılar nasılsa bursadaki tüm çocuk bölümlerinde yer yok zarzor bi çocuk hastanesinde yer buldular ambulansla oraya sevk edildi 5 gün yoğun bakımda 2 günde beraber hastanede yattık 5 gün boyunca hiç göremedim sadece bir ekrandan gördük millet şimdi diyorki vayy hiç kilon kalmamış tbi kalmaz o üzüntü bitirdi beni birde ordaki dr.lar kesin beyinde hasar kalır dediler varmı diyecek olursan hiç bilmiyorum ilerleyen zaman göstericek heralde
saol canım inşallah hepsi gerie kalır, ya saece benmi çıkarmıyorum hepiniz çıkarıyormusunuz soğuk bile olsa , d vitaminini unutuyordum açıkçası ama artık 2 katına çıkardım yoğurtta yemiyor artık ya ne güzel yerdi halbuki
ahh ahh ne güzel aynen keşke para olsada bende yapsam öyle cafede
hakikaten bu fikir dahada güzelmiş mayısta iyi olurmu acaba :)
derecesini söyledimi cnm dr. çünkü eliftede var bizim 3,5 çıkmıştı
Sag goz: s:+3, 75 c:+1, 75 a: 90 se:+4, 75
Sol goz: s:+3.50 c:2.25 a: 85 se: 4, 75
Ne anlama geliyor bilmiyorum. Doktorada bumlar kac olmali die sormak aklima gelmedi valla..
yok canım enson 8450 di gene iyi aldı canım çok şükür kusmamız eskiye nazaran azaldı bahsetmiştim
canım bende akgünün biraz aşagısında oturuyorum canım bilseydim akgüne geldiginizi görüşürdük
annemdeydik dün annem hemen akgünün karşısında oturuyor gelmemde daha kolay olurdu zaten elazıgda kışın gezilecek pek biyer yok küçük bir şehir gene yazın harput keban gezilirde kışın pek yok
Baska sefere artik csnimcim :)) bu arada gecmis olsun bence disse doktora git..
Demos canim gecmis olsun dun gormemistim..allah korusun ya keske bir doktora gorunseydin..