kızçeler bu arada dün pc kucağımdaydı, cemre ekranını tutup bir çekti ki pc bozuldu gene ekran görünmüyor, bir süre daha sizden uzağım
tv izleme konuşulmuş, ben 1 ay kadar tv yi hiç açmadım, yoksa antisosyalliğe doğru gidiyordu kızım, hangi program olursa olsun gözünü ayırmadan izliyodu, geçen hafta pc olmadığı için açtım tv ve izlemiyor unutmuş galiba, sadece bazı reklamları izliyor, sonra tutunup ayağa kalkıp koltuktan koltuğa geziyor, ben artık rahatım bu konuda
ayrıca bizimki benim ne kadar sinirli olduğumu anladı sonunda, yemek yerken tükürürse öyle bir kızıyorum ki, sus pus yutuyor, öğürmeye kalkarsa da bir kus hele göreyim öööööö yokkk hayır diyorum yutuyor

terör boyutuna getirmek istemezdim ama çok suistimal etti geçen haftam kusmuk temizlemekle geçti, şimdi yarım kase yapıyorum ama mutlaka yediriyorum, herşeyin gayet farkındalar ve çok güzel kullanıyolar..
bu arada kızım artık koridora emekliyor sonra arkasını dönüp "anii de dee" diye eliyle çağırıyor, ben bu sıpayı gün geçtikçe daha çok seviyorum yaa, sanırım evlat sevgisi de zamanla artıyor...