kızlar bugun kahvaltıda cerene omlet yaptım :) yedi :) ama tabi omlet halinde degil, soyle ki; omletten bi miktar catalımla ezdim icine biraz tahıllı ekmek kırıntıladım, annemin yaptıgı besleyici bi kahvaltılık sos var az bisey ondan koydum seviyo diye, ceviz, peynir, zeytinyagı, sonra dedim neyle sulandırayım valla kızlar sut koydum ceyrek caybardagının yarısı kadardır (yogurt mayalamak icin aldıgım guvenilir bi sutcum var) e artık dun itibariyle 11. ayımızı devirdik ya millet 6. aydan sonra az az veriyo sutu bende dogrusu sabahları azıcık versem bi zararı olmaz diye dusunuyorum... iste boyleydi bugunku kahvaltımız ama yedi ya cok mutlu oldum

sanırım artık o tatlı kahvaltı tadından bıktı, arada boyle yaparım artık...
ustteki mesajını okuyunca aklımdan gecirdim ki; ne guzel ahsenimmin kahvaltılara gidebilcegi bi annesi var yakında, ama kızımla bizim kimsemiz yok

sonra da alttaki mesajını okudum uzuldum cnm yaa bu kusması gercekten cok zor ablamın cocuklarından biliyorum onlarda az kapı onlerine kusmadı kadın helak olmustu, bu kusmanın bi ilacı yok maalesef bazı cocuklar kusmaya meyilli oluyo, zaman ve sabır gerekiyo sadece. benim kız boyle isthsız bide heralde yedigi ilki lokmayı kussa tırlatırdım. Allah yardımcın olsun cnm...
bizim dogum gunumuz de 6 nisan, ama ben bisey yapmayı dusunmuyorum dogrusu cunku kime yapayım kimsem yokki burda belki bir iki komsumu cagrırım ama insanın canından biri olmayınca bu ilk dogum gununde ne tadı olcak,hem iki komsuyla dogum gunu mu olur! soyle kalabalık olcakki tadı olsun.. cerenin zaten biseyden anladıgı yok, esim bi pasta alır 3ümüz kutlarız bir iki resim cekiliriz hatıra kalır iste ilk dogum gununden napalım...
kulak deldirmek konusuna donuyorum tekrar; bende uyurken batar diye dusundum o yuzden kupelerini alırken o arkası civi gibi olanlardan degilde klipslilerden aldım. cunku bende o civi gibilerle gece yatamıyorum ama bu klipsliler rahatsız etmiyo beni.. cocuk kupelerini hep taslı yapmıslar ben ozellikle tassız aradım sonunda da buldum kucucuk pembe bi cicek var ucunda, cok sevimli...
bu arada demos Allah kavustursun, kocanla seni....