• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım ben burdan duyup sormuştum bi gittigimde yok elazıgda yapılmıyor demişti doktor
bu günde aradı gel yapalım 9 la 12 aylık bebeklere yapıyoruz dedi hemşire
şevvalede 12 aylıkken yapılmıştı bir sorun olmamıştı inşallah birsorun olmaz

yerim kız kendi büyümüşte başkalarıyla dalga geciyor :1:

bende akşam eşimle konuşuyorduk iyice paronaya oldum
eşimle ailesi okuyalı berri
kadının biri okudugum kitabı begenmedim kitaplıktada tozlanmasın verdim başkasına belki o begenir gibi bişey yazmıştı
eşime okudum hiç aldatmayan dayak yemiyen yada huzurlu bir aile yok gibi allah korusun atkafandan öyle düşünceleri evliliginin tadını çıkart:34:

canım işim yok diye böyle düşünüyorum aslında öğretmenim ama kpss olmadı maalesef öyle oluncada burdan okuyup okuyup kuruyorum kafamda benim başıma gelse naparım diye :31:
arkadaşım olsa burda olmazdı böyle o da yok yalnızlıktan neye saracağımı şaşırdım artık:43::43:

Nasilsiniz yakışıklı ve güzel nisan bebeklerinin anneleri...calismaya baslayinca yazamaz oldum artik ama okuyorum. . Hasta bebislere gecmis olsun. Biz de her gun bakiciya götürmek için zeynep i evden çıkarıyoruz korkuyorum hasta olacak diye. Zaten geçen hafta altinci dis cikti bir hafta kan kusturdu bize daha yeni duzeldi.. kizlar şaka maka bizimkiler bir yasina geliyor. Dogum gunu hazirliklari başlamış bakiyorum. Ben hala karar veremedim ne yapacagima.. durudan baska yürüyen bebisimiz yok heralde. Zeynep ellerini bırakmaya korkuyor. Siz de durumlar nasıl

maşallah dişleriniz çıkmış sizin bayaa,bizde daha altta 2 tane var,bekliyoz bakalım.evet doğum günü yaklaşıyo 20 gün sonra bizim de, klasik bişiler olur heralde aile içi,daha pek arkadaşı falan yok çünkü.oğlum da kanepede tutunup ilerliyo ama yüümüyo daha,zaten yaşında sonra bekliyorum ben yürümesini,elbet yürürler

kızlar bugun kahvaltıda cerene omlet yaptım :) yedi :) ama tabi omlet halinde degil, soyle ki; omletten bi miktar catalımla ezdim icine biraz tahıllı ekmek kırıntıladım, annemin yaptıgı besleyici bi kahvaltılık sos var az bisey ondan koydum seviyo diye, ceviz, peynir, zeytinyagı, sonra dedim neyle sulandırayım valla kızlar sut koydum ceyrek caybardagının yarısı kadardır (yogurt mayalamak icin aldıgım guvenilir bi sutcum var) e artık dun itibariyle 11. ayımızı devirdik ya millet 6. aydan sonra az az veriyo sutu bende dogrusu sabahları azıcık versem bi zararı olmaz diye dusunuyorum... iste boyleydi bugunku kahvaltımız ama yedi ya cok mutlu oldum:32: sanırım artık o tatlı kahvaltı tadından bıktı, arada boyle yaparım artık...

kızlar biz anneaneye kahvaltıya gidiyoruz :56:
merak etmeyin beni diye söyleyeyim dedim:34:
akşama görüşürüz:5:

kızlar tam kapıdan çıkıcaz ahsen hanım kustu ne üst kaldı ne yerler
ahseni yıka ortalıgı toparla bir makinada çamaşır bizim kahvaltı hayal oldu:43:
bide şimdi saglık ocagından aradılar kızamık aşısı için haftaya götüreyim yeni yıkadım iyice üşütmesin
bide doktorumuza soralım o arada

ustteki mesajını okuyunca aklımdan gecirdim ki; ne guzel ahsenimmin kahvaltılara gidebilcegi bi annesi var yakında, ama kızımla bizim kimsemiz yok :14: sonra da alttaki mesajını okudum uzuldum cnm yaa bu kusması gercekten cok zor ablamın cocuklarından biliyorum onlarda az kapı onlerine kusmadı kadın helak olmustu, bu kusmanın bi ilacı yok maalesef bazı cocuklar kusmaya meyilli oluyo, zaman ve sabır gerekiyo sadece. benim kız boyle isthsız bide heralde yedigi ilki lokmayı kussa tırlatırdım. Allah yardımcın olsun cnm...

Allah yardımcın olsun benim kabusumdu allah annemden razı olsun geldi bende kaldı yoksa bütün kış resmen sürünürdük bizde hastalık mastalık yuvarlanıp gidiyoruz canım duru iyice hareketlendi zaptedemiyoruz artık..

Ayy canım ya vallahi çok üzülüyorum yaa biranönce geçse şu kusmalarınız ama nedeni ne ben çok merak ediyorum..

Canım bence iyi fikir değişik birşey olur.. Ben kara kara düşünüyorum evim çok küçük ve bizim aile büyük sadece çocukları saydım anneler hariç 17 tane ve yabancı yok hepsi kuzenleri nasıl yapacam bilmiyorum ilk doğumgünü olduğu içinde kapsamlı kutlamaka istiyorum. Duru nunda 3 NİSAN gurban olsun annesi cadıya..

Hayırlı olsun canım ben deldirmek istiyorum ama tek sıkıntım yatarken batarmı ama arkadaşlarımın çoğu 1 yaşında deldirdi..

Çalışmaya canım daha önce 2 defa gitti çatışmalar falan oldu geri geldi allahın hakkı 3 deyip tekrar gitti tek isteğimiz ev sahibi olmak ..... Hayırlısı bakalım ne olacak..

bizim dogum gunumuz de 6 nisan, ama ben bisey yapmayı dusunmuyorum dogrusu cunku kime yapayım kimsem yokki burda belki bir iki komsumu cagrırım ama insanın canından biri olmayınca bu ilk dogum gununde ne tadı olcak,hem iki komsuyla dogum gunu mu olur! soyle kalabalık olcakki tadı olsun.. cerenin zaten biseyden anladıgı yok, esim bi pasta alır 3ümüz kutlarız bir iki resim cekiliriz hatıra kalır iste ilk dogum gununden napalım...
kulak deldirmek konusuna donuyorum tekrar; bende uyurken batar diye dusundum o yuzden kupelerini alırken o arkası civi gibi olanlardan degilde klipslilerden aldım. cunku bende o civi gibilerle gece yatamıyorum ama bu klipsliler rahatsız etmiyo beni.. cocuk kupelerini hep taslı yapmıslar ben ozellikle tassız aradım sonunda da buldum kucucuk pembe bi cicek var ucunda, cok sevimli...

bu arada demos Allah kavustursun, kocanla seni....

kızlar ya hergün burda konu görüyorum eşim beni aldattı diye o kadar beynime kazındı ki sürekli ya birgün eşimde beni aldatırsa diye düşünüyorum eşiminde hiç gizlisi saklısı yoktur telii hep ortada bütün şifrelerini bilirim filan adamın işi yok o tip şeylerle hiç ama çevremdede duydum birkaç o onu aldatmış bu bunu ya birgün benimde başıma gelirse diyorum bazen gece bile uyuyamıyorum:31::31:
aslında bunlar hep yalnızlıktan oluyor burda kimse yok miray durmuyo kpss yede çalışamıyorum ondan neye saracağımı şaşırıyorum artık:31::31:

Altları okumadan dedimki bunun yapacak işi yok heralde :9::9: sende öyle yazmışşsın saçmalama arkadaşım ya kuruntu yapma kurup kurup düşünürsen eşinede yansıtırsın...

kızlar bugun kahvaltıda cerene omlet yaptım :) yedi :) ama tabi omlet halinde degil, soyle ki; omletten bi miktar catalımla ezdim icine biraz tahıllı ekmek kırıntıladım, annemin yaptıgı besleyici bi kahvaltılık sos var az bisey ondan koydum seviyo diye, ceviz, peynir, zeytinyagı, sonra dedim neyle sulandırayım valla kızlar sut koydum ceyrek caybardagının yarısı kadardır (yogurt mayalamak icin aldıgım guvenilir bi sutcum var) e artık dun itibariyle 11. ayımızı devirdik ya millet 6. aydan sonra az az veriyo sutu bende dogrusu sabahları azıcık versem bi zararı olmaz diye dusunuyorum... iste boyleydi bugunku kahvaltımız ama yedi ya cok mutlu oldum:32: sanırım artık o tatlı kahvaltı tadından bıktı, arada boyle yaparım artık...

ustteki mesajını okuyunca aklımdan gecirdim ki; ne guzel ahsenimmin kahvaltılara gidebilcegi bi annesi var yakında, ama kızımla bizim kimsemiz yok :14: sonra da alttaki mesajını okudum uzuldum cnm yaa bu kusması gercekten cok zor ablamın cocuklarından biliyorum onlarda az kapı onlerine kusmadı kadın helak olmustu, bu kusmanın bi ilacı yok maalesef bazı cocuklar kusmaya meyilli oluyo, zaman ve sabır gerekiyo sadece. benim kız boyle isthsız bide heralde yedigi ilki lokmayı kussa tırlatırdım. Allah yardımcın olsun cnm...

bizim dogum gunumuz de 6 nisan, ama ben bisey yapmayı dusunmuyorum dogrusu cunku kime yapayım kimsem yokki burda belki bir iki komsumu cagrırım ama insanın canından biri olmayınca bu ilk dogum gununde ne tadı olcak,hem iki komsuyla dogum gunu mu olur! soyle kalabalık olcakki tadı olsun.. cerenin zaten biseyden anladıgı yok, esim bi pasta alır 3ümüz kutlarız bir iki resim cekiliriz hatıra kalır iste ilk dogum gununden napalım...
kulak deldirmek konusuna donuyorum tekrar; bende uyurken batar diye dusundum o yuzden kupelerini alırken o arkası civi gibi olanlardan degilde klipslilerden aldım. cunku bende o civi gibilerle gece yatamıyorum ama bu klipsliler rahatsız etmiyo beni.. cocuk kupelerini hep taslı yapmıslar ben ozellikle tassız aradım sonunda da buldum kucucuk pembe bi cicek var ucunda, cok sevimli...

Hayırlı olsun canım.. Sağol da mümkünse biraz geç kavuştursun :9: :9: :9: borç çooookkk ev yokk :18: :18: umarım bu sefer orda kalıp çalışır. Hayırlısı olsun..

Altları okumadan dedimki bunun yapacak işi yok heralde :9::9: sende öyle yazmışşsın saçmalama arkadaşım ya kuruntu yapma kurup kurup düşünürsen eşinede yansıtırsın...

Hayırlı olsun canım.. Sağol da mümkünse biraz geç kavuştursun :9: :9: :9: borç çooookkk ev yokk :18: :18: umarım bu sefer orda kalıp çalışır. Hayırlısı olsun..

sağol canım güldürdün beni gerçekten yapacak işim yok valla:9::9:

kızlar ya hergün burda konu görüyorum eşim beni aldattı diye o kadar beynime kazındı ki sürekli ya birgün eşimde beni aldatırsa diye düşünüyorum eşiminde hiç gizlisi saklısı yoktur telii hep ortada bütün şifrelerini bilirim filan adamın işi yok o tip şeylerle hiç ama çevremdede duydum birkaç o onu aldatmış bu bunu ya birgün benimde başıma gelirse diyorum bazen gece bile uyuyamıyorum:31::31:
aslında bunlar hep yalnızlıktan oluyor burda kimse yok miray durmuyo kpss yede çalışamıyorum ondan neye saracağımı şaşırıyorum artık:31::31:
canım bende bu atanamayan ogretmenlerdenim artık cerende var nasıl kpss calısırmda atanırım artık bilmiyorum. bu durum beni de cok uzuyo gercekten. bi de ustune ustluk senin hesap yalnızlık insana bazen olmıcak seyler dusundurtuyo bende bazen salak salak seyler kurup sonrada sacmalama diyorum kendi kendime, ama hep yalnızlıktan stresten...esinin o taraklarda bezi yok diyosun zaten bosuna stres yapma kendine yapıcak adam az cok belli eder zaten ama gene de en masum erkege karsı bile temkinli olmakta fayda var diye dusunuyorum ben o ayrı konu...

Yerim ben onun dillerini, duru da all demeyi öğrenmiş kumanda, cep telefonunu bize uzatıp aaaa aaa diyor birde abbaa demeyi gıcık bir anne demiyor ya diyorum bu kız beni sevmiyor :43: :43: geçen annemi dr a götürdüğümüzde yengesine bıraktım akşam almaya gittim hanım yüzüme bakmadı birde giderken ağlıyor allahım saçlarını yolasım geldi duru nun , eve geldik nasıl yılışyor bu sefer ben yüz vermedim acaba hastanede karıştırdılarmı :53: :53: gerçi o günde yani gece bir ben doğurdumm...

bu duru zaten bi asi bi basına buyruk anne manne kim sallar yaaa :1: aman demos mıyk mıyk bacagına yapıssa habire arkandan feryat figan aglasa daha mı iyi olcak bosver ozgur ruhlu senin kız daha iyi iste... hos insanında bazen hosuna gitmiyo degil bebislerin boyle anneye duskun halleri ama bizdede esim masallah cok guzel kullanır oldu bu durumu, seni istiyo bu diyo veriveriyo hemen yakında bi höt dedirtcek :52:

Ben de doğum günü konusunda öyle düşünüyorum canım. Eğer memlekete gitmemiş olursam zaten mayısta gitmek de pek istemiyorum burada akrabam yok birkaç kişiyle de doğum günü kutlamanın tadı yok, bir pasta alıp bir resim çekeriz hatıra inşallah seneye daha güzel kutlama yaparız o zaman onlar da farkında olurlar. Küpe konusuna gelince kulak deldirmek hiç canı acıtmıyordu ben bir ara modaydı ya 4-5 tane her kulağımı deldirmiştim en ufak acı hissetmemiştim onlar bebek olduklarından kulak memeleri daha yumuşaktır çok az birşey hissederler. Ben daha 1 yaşında yokmuşum komşularımızın genç kızları varmış annem beni gezdirmeleri için onlara vermiş onlar da annemden habersiz kulaklarımı deldirip sürpriz yapmışlar ve okul dışında kendimi bildim bileli küpesiz kalamıyorum alışkanlık oldu yatarken bile çıkarmam vidalı değil zaten rahatsız etmiyor

canım bende bu atanamayan ogretmenlerdenim artık cerende var nasıl kpss calısırmda atanırım artık bilmiyorum. bu durum beni de cok uzuyo gercekten. bi de ustune ustluk senin hesap yalnızlık insana bazen olmıcak seyler dusundurtuyo bende bazen salak salak seyler kurup sonrada sacmalama diyorum kendi kendime, ama hep yalnızlıktan stresten...esinin o taraklarda bezi yok diyosun zaten bosuna stres yapma kendine yapıcak adam az cok belli eder zaten ama gene de en masum erkege karsı bile temkinli olmakta fayda var diye dusunuyorum ben o ayrı konu...

aynen canım çocukla çalışmzk çok zor.dediğin gibi yalnızlıktan insan kafasında sürekli bişiler kuruyor:31:
eşime güvenirim öyle şeyleri yok ama bugün iyi diye yarının garantisi yokki kimseye güven kalmadı artık birgün şaşırmayacağı ne malum:27: çok mu psikopatım acaba:31::31:

aynen canım çocukla çalışmzk çok zor.dediğin gibi yalnızlıktan insan kafasında sürekli bişiler kuruyor:31:
eşime güvenirim öyle şeyleri yok ama bugün iyi diye yarının garantisi yokki kimseye güven kalmadı artık birgün şaşırmayacağı ne malum:27: çok mu psikopatım acaba:31::31:

yok cnm psikopat degilsin cunku bunları bende bazen dusunuyorum acıkcası. bugun hersey cok iyiyken yarın hic ummadıgın seylerle karsılasabiliyo insan maalesef iste o yuzden de hayatta hep saglam durmak lazım ama suanda koca parası yerken ne kadar saglam duruyoruz yani kendi adıma duruyorum orası tartısmaya acık tabii. amaann yaramı destin pancem yaa, bak bende psikopata baglıcam simdi :35: biraz da ciceklerden boceklerden konusalım :33: saka bi yana Allah kimseyi sasırtmasın kimsenin de duzenini bozmasın...

kızlar merhaba..herkes iyidir inşAllah..bizde iyi olmaya çalışıyoruz valla..bugünlerde zor geçiyor günler, uykusuzluk yorgunluk hat safhada birde ünvde de işlerim fazlalaştı, Allah yardım eder inşAllah..

kızlar dün elaya az bişey köfte yaptım, ağzına koymamla bağırıp ağlaması bir oldu, yediremedim..çocuk kuru şeyleri yemiyor ya :( ama çorbanın, yoğurdun içinde ekmek falan yiyor..eline elma vs veriyorum ya fırlatıyor yada eliyle mıncıklayıp ezip atıyor bisküvi vs şeyleri..ne yapıcam bilmiyorum, bu pütürlü işi beni çok yoruyor..bakıcıda kaç kez kusturdu çocuğu bu yüzden..çok hızlı yediriyor oda yutamıyor doğal olarak, annesimiki 1 saatte 1 çorba içirsin..valla içim acıyor yavruma ama napim..artık sabahları verirken ağlıyor, ayrılmak istemiyor..akşamda resmen yanaklarımı yalıyor yavrum..çalışmak hem iyi hemde çok kötü yaa..

bu arada kızlar bugun ceren yaramazlık pesindeydi... kapısını kapalı tuttugumuz bi oda var oraya da cicekleri filan koyuyoruz esim geceden aralık bırakmıs bende sabah fark etmedim cereni yurutecine koydum bende kahvaltısını hazırlıyodum epey ortalıkta gorunmedi sesi kesildi bunun, dedim bi bakayım..bi gittim ki odada ciceklerin basında nasıl mest olmus asılıyo yapraklarına vuruyo beni gorunce iyice dellendi, bi de bodur mandalinamzı var esim gozu gibi bakıyo ona uzerinde 8 10 mandalina vardı onlardan da bir iki koparmıs..bi de topraklarını karıstırmıs ellleri yerler yuruteci yer gok toprak olmus. daha da fenası ciceklerimden birnin 2 yapragında su kucuk ugurbocegi suslerinden yapıstırılmıstı aldıgımızda, o ugur bocegini de elinden aldım Allahtan agzına atmamıs, napardım bogazına kacsaydı:50: ve butun bunları toplam bes dakkada yapmıs eli o kdr hızlı ki.. bi de nasıl tepiniyo uzaklastırmaya calsıyorum diye, edepsiz...bana bi suru is cıkardı saba sabah ama Allahtan ona bisey olmadı da olan caanım cicegime oldu birini hepten helak etmis tomurcukları vardı cicek acıcaktııı yazık oldu...:50:

kızlar merhaba..herkes iyidir inşAllah..bizde iyi olmaya çalışıyoruz valla..bugünlerde zor geçiyor günler, uykusuzluk yorgunluk hat safhada birde ünvde de işlerim fazlalaştı, Allah yardım eder inşAllah..

kızlar dün elaya az bişey köfte yaptım, ağzına koymamla bağırıp ağlaması bir oldu, yediremedim..çocuk kuru şeyleri yemiyor ya :( ama çorbanın, yoğurdun içinde ekmek falan yiyor..eline elma vs veriyorum ya fırlatıyor yada eliyle mıncıklayıp ezip atıyor bisküvi vs şeyleri..ne yapıcam bilmiyorum, bu pütürlü işi beni çok yoruyor..bakıcıda kaç kez kusturdu çocuğu bu yüzden..çok hızlı yediriyor oda yutamıyor doğal olarak, annesimiki 1 saatte 1 çorba içirsin..valla içim acıyor yavruma ama napim..artık sabahları verirken ağlıyor, ayrılmak istemiyor..akşamda resmen yanaklarımı yalıyor yavrum..çalışmak hem iyi hemde çok kötü yaa..
canım çok zorlama mesela ben bikaçkere denedim bazen yedi baezen hemen kustu
zamanları var çok az tattır ben öyle yapıyorum 1 tatlı kaşıgı toplamda anca yiyiyor ama gitgide atırırız
canım yemekten çok uykusuzluk insanı öldürüyor allah yardımcın olsun
bu arada kızlar bugun ceren yaramazlık pesindeydi... kapısını kapalı tuttugumuz bi oda var oraya da cicekleri filan koyuyoruz esim geceden aralık bırakmıs bende sabah fark etmedim cereni yurutecine koydum bende kahvaltısını hazırlıyodum epey ortalıkta gorunmedi sesi kesildi bunun, dedim bi bakayım..bi gittim ki odada ciceklerin basında nasıl mest olmus asılıyo yapraklarına vuruyo beni gorunce iyice dellendi, bi de bodur mandalinamzı var esim gozu gibi bakıyo ona uzerinde 8 10 mandalina vardı onlardan da bir iki koparmıs..bi de topraklarını karıstırmıs ellleri yerler yuruteci yer gok toprak olmus. daha da fenası ciceklerimden birnin 2 yapragında su kucuk ugurbocegi suslerinden yapıstırılmıstı aldıgımızda, o ugur bocegini de elinden aldım Allahtan agzına atmamıs, napardım bogazına kacsaydı:50: ve butun bunları toplam bes dakkada yapmıs eli o kdr hızlı ki.. bi de nasıl tepiniyo uzaklastırmaya calsıyorum diye, edepsiz...bana bi suru is cıkardı saba sabah ama Allahtan ona bisey olmadı da olan caanım cicegime oldu birini hepten helak etmis tomurcukları vardı cicek acıcaktııı yazık oldu...:50:

desene bu sabah ikimizde iyi temizlik yapmışız
ben çicek sevmem evde bakamam zaten anneme gitikmi direk ahsen saksılara
hiç gözümün önünden ayırmıyorum annemlerde direk saldırıyor annemde çok düşkündür çiceklerine

eevt haklısın calısmanın guzellikleri de coook zorluklarıda cookk..Allah yardımcın olsun bakıcıya cocuk emanet etmek zaten baslıbasına zor bi is...benim kızımda aynı sekilde kofte mofteyemiyo agzına verdigimi tukuruyo eline verirsem de oynuyo sadece pislik yapıyo...aynen corbaya dogradıgım ekmegi yiyo onu da istahı yerindeyse yiyo istahsız gunune denk geldiyse az bi puturde agzını kitliyo o yuzden bende cogu zaman sebze corbasını bile blendırdan gecirmek zorunda kalıyorum ama canım sıkılyıo bu seferde iyice puturlu yemeyi unutucak...gorende aman blendır kullanma deyip duruyo bende keyfimden kullanmıyorum ki yemiyo, napabilirim....

yok cnm psikopat degilsin cunku bunları bende bazen dusunuyorum acıkcası. bugun hersey cok iyiyken yarın hic ummadıgın seylerle karsılasabiliyo insan maalesef iste o yuzden de hayatta hep saglam durmak lazım ama suanda koca parası yerken ne kadar saglam duruyoruz yani kendi adıma duruyorum orası tartısmaya acık tabii. amaann yaramı destin pancem yaa, bak bende psikopata baglıcam simdi :35: biraz da ciceklerden boceklerden konusalım :33: saka bi yana Allah kimseyi sasırtmasın kimsenin de duzenini bozmasın...

Amin canım allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten eve kapandık diye böyle oldu yaz gelsin rahatlıcaz inşallah

:84:

:84: :84: :84: :84: yaaaa benim kızım beni nedenn yalamıyorr sevmiyor bu kız beni sevmiyorrr :43: :43: gıcıkk büyüsünde görür oo bende başka çocukları sevecemmm...

Canım zor yaa allah yardımcınız olsun çok şükür duru hanımın bir yemesi problem değil geri herşeyi problem gazı , saatlerce ağlamaları, uykusuu..

:84:

:84: :84: :84: :84: yaaaa benim kızım beni nedenn yalamıyorr sevmiyor bu kız beni sevmiyorrr :43: :43: gıcıkk büyüsünde görür oo bende başka çocukları sevecemmm...

Canım zor yaa allah yardımcınız olsun çok şükür duru hanımın bir yemesi problem değil geri herşeyi problem gazı , saatlerce ağlamaları, uykusuu..

bence şükret haline sonra zavallı annen saatlerce duruyu suturmaya çalışacak :34:
şimdi nispet yapayım gene ahsen ni uzun süre kuçagıma almasam gelip beni bi koklıyıp gidiyor:52::52::52::52:

canım çok zorlama mesela ben bikaçkere denedim bazen yedi baezen hemen kustu
zamanları var çok az tattır ben öyle yapıyorum 1 tatlı kaşıgı toplamda anca yiyiyor ama gitgide atırırız
canım yemekten çok uykusuzluk insanı öldürüyor allah yardımcın olsun

desene bu sabah ikimizde iyi temizlik yapmışız
ben çicek sevmem evde bakamam zaten anneme gitikmi direk ahsen saksılara
hiç gözümün önünden ayırmıyorum annemlerde direk saldırıyor annemde çok düşkündür çiceklerine

ya sorma bende bi cicekcilik merakı basladı ceren dogalı.. mesela ceren dogmadan bi gun once babamla carsıya cıkmıstık ben oyle ne guzel diye basında bakınınca babamda 3 renk sumbul 2 tane de lale almıstı. sumbullerim cıktı simdi yeniden, rengarenk balkonumda oyle guzel kokuyoki bazen iceri camın onune koyuyorum mutfaga yayılıyo kokusu, lalelerimdecıkmaya basladı. salon cicegim var 3-4 tane onlarda cerenin dogumunda hediye gelenler ama cok guzel buyuduler bi senede... bu arada esimde bi kac aydır sardı domates biber tohumları filan aldı internetten saksılar gubreler filan ohoo.... simdi onları fidelemeye ugrasıyo tutturabilirse. yakında uretime gecicez kızlar domates biber ihtiyacınız olursa:9: benim isim cok az ya bi de su ugrastıgım seylere bak... bende bi arıza var herhalde contalarım gevsedi :9:

bu duru zaten bi asi bi basına buyruk anne manne kim sallar yaaa :1: aman demos mıyk mıyk bacagına yapıssa habire arkandan feryat figan aglasa daha mı iyi olcak bosver ozgur ruhlu senin kız daha iyi iste... hos insanında bazen hosuna gitmiyo degil bebislerin boyle anneye duskun halleri ama bizdede esim masallah cok guzel kullanır oldu bu durumu, seni istiyo bu diyo veriveriyo hemen yakında bi höt dedirtcek :52:

Aynenn öyle canım aynen allahım büyüdüğünde daha beter olacak ben buna eminim bir çocuk bağırdığında dudak bükmezmi, üzülmezmi, pusmazmı yok oo daha yüksek sesle bağırıyor bastırıyor seni.. Canım diğer aile fertlerine gösterdiği ilginin yarısını gösterse razıyım.

Gerçi dediğin doğru mıymıy olmasından iyidir ortama giryorum arkadaşlarım bebekleriyle yapışık ikiz gibi ben ohhhhhh gel keyfim gel duru yu sal orayı burayı kurcalasın.... Allahım arkadaşımın biri tuvalete bile oğluyla giriyor ve 2,5 yaşında oğlu :53: :53: kabus..

Back
X