• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Amin sağol canım, zamanlama iyi oldu gerçekten eşim de haftaya iş seyahatlerine başlayacak ben hafta içi hep yalnız kalacaktım zaten kasımdan ocağa kadar tek başımaydım artık annemi biraz zorlayacam zaten 5-6 ayda bir geliyorsun 1 ay kal diyecem ben de artık 1 yaş aşılarından sonra adanaya giderim hem havalar da ısınmış olur. Senin eşin niye tekrar gitti canım burada iş bulmuştu memnun mu kalmadı. Şu maddi durumlar insanın öyle bir huzurunu kaçırıyor ki evlendiğimden beri eşim kaç defa işsiz kaldı en kötüsü de hamileyken olanıydı kafama çok taktım çınara karnımda aman dur baban iş bulsun öyle doğ diye telkinde buluna buluna çocuk ancak 42. hafta da artık suni sancıyla doğdu:1: Çok zor ya bütün huzur kaçıyor, eşim çok agresifleşmişti hamileliğimi berbat geçirdim. Allah herkesin rızk kapısını açık tutsun

Canım işler azmış çıkartacaklardı oda onlar çıkarmadan çıktı hemen libya ya gitti allahım yüzümüze baksın benimkide duru 2 aylıkken işssiz kaldı zaten sonrada tutturamadı bakalım artık hayırlısı.. Sen normal doğummu yaptın ne mutlu sana ben hem sancı çektim sonrada sezeryan oldum çatı çook darmış hayatta olmaz dedi ebe gecenin 1 rinde doğum yaptım..

Biz geldik gezmelere gitik anne kız
ahsen çok mutlu oldu kucaktan kucaga gezdi
meyvasınıda rahat yedi çok şükür kusmadan evimize geldik
kızlar ben gene arada çıkıyorum ama valla giyin soyun çanta hazırla
daha zor evde oturmaya alıştık hazırlanmak zor geliyor

enson saçımı ahsen 2 aylıkken kestirdim kuaförüde o zaman gördügüm dahada önünden bile gecemiyorum:19:
yeniki 1 aydır dışarı çıkarken kalem ve rimel kulanıyorum yavaş yavaş hayata dönmeye başlıyorum galiba
kusması ve yeme sorun olmasa atıcam kendimi dışarıda o beni baglıyor en çokta kusma
üstü başı batıyor degştirme sorun oluyor

ahsene almaktan vaz gectim kendime alayım annemler ablamlarda sizin dediginiz gibi
ahsen büyüsün kendi secer şimdi ne anlıyor dediler:46::46:

pancem hadi sende serenaay gibi annene kavuşuyorsun gözün aydın

Canım işler azmış çıkartacaklardı oda onlar çıkarmadan çıktı hemen libya ya gitti allahım yüzümüze baksın benimkide duru 2 aylıkken işssiz kaldı zaten sonrada tutturamadı bakalım artık hayırlısı.. Sen normal doğummu yaptın ne mutlu sana ben hem sancı çektim sonrada sezeryan oldum çatı çook darmış hayatta olmaz dedi ebe gecenin 1 rinde doğum yaptım..
Evet canım normal doğum yaptım ama bende de ne sancı vardı ne açılma, 24 saat suni sancıdan sonra çok şükür normal doğum yaptım ve çok güzel hem duygu olarak hem de fiziksel olarak doğum yaptım odama gittim yürüdüm yedim içtim bütün gün ayakta bebeğimle ilgilendim kimseye muhtaç olmadım. Ben de çok korkmuştum bu kadar sancıdan sonra sezeryan olursam diye ama çok şükür ki şanslıymışım.

alıntı yapamadım geri dönmeyene üşendim:27:
iştahsızlıktan bahsedilmiş mirayda öyle 3 gün vermesem acıkmaz çocuk ya mama tabağını görünce elleriyle yüzünü kapatıyor :31: allahtan reklamlar var kakalıyorum yoksa asla yemez:31:
doğum gününden bahsedilmiş bizimde 2 nisan uçak biletlerimizi aldık memlekete gidiyoruz kısmetse bir gün kayınvalidemde birgün kendi annemde kutlucaz çok kalabalık çünkü ne ev yeter ne ikram:9:
sonra eşim dönecek biz 10 gün fln daha kalıcaz bakalım çok bunaldım çünkü:25:
serenay seni en iyi anlayan benim bende belimde 1 sırtımda 2 fıtık var bazen geceleri belimin ağrısından uyuyamıyorum çünkü miray kucak delisi:25:allah yardımcımız olsun annen geliyomuş çok sevindim bizde ay sonuna gün sayıyoruz kızımı anneme bırakıp çarşı pazar gezcem hergün valla bi kendime gelmem lazım:34:
Sağol canım nihayet geliyor en azından biraz evden çıkarım işlerimi hallederim doktora gidecem sanırım ben de boyun fıtığı çıktı boynumdam koluma kadar ağrı yayılıyor, benim de bir belim bir boynum tutuluyor şu gece uyanmaları artık azalsa ya da bitse, gece sürekli çıkar koy park yatağa, ister istemez kucağa almak zorunda kalıyoruz, senin de gözün aydın şimdiden annen bu ayın sonuna geliyormuş

kizlar mrhaba ben yeni uye oldum benimde 2 cocugum var Allahima sukur yemek konusunda bizde cok sikinti cekioz cok zor yiyolar kizim nisanin 11 nde 1 yasina girio hic disi cikmamisti bugun babasi isten gelince mujdeyi verdi yemek konusunda napicagmi bilmiom

ben 40, gununde deldirdim bu ay 1 yasina gitcek takmadigim renk kupe yok cok ta rahat
oooo canım sen bayagı erkenci çıktın ben kıyamıyorum kuzuma acımaz sprey filan sıkıyorlar ama kıyafet giydirip çıkartırken zor olur canı yanar gibi geliyor daha zamanı var küpe degilde bende yaza kolunda künye bilezik çok seviyorum nasip olursa dogum gününde babasından bekliyoruz:9:
kizlar mrhaba ben yeni uye oldum benimde 2 cocugum var Allahima sukur yemek konusunda bizde cok sikinti cekioz cok zor yiyolar kizim nisanin 11 nde 1 yasina girio hic disi cikmamisti bugun babasi isten gelince mujdeyi verdi yemek konusunda napicagmi bilmiom

allah bagışlasın canım bendede 2 tane kız var şevvalle ahsen
dişiniz hayırlı olsun yemek bir çogumuzun derdi allah başka saglık sorunu vermesin ,
bizim işimiz daha zor 2 tanesiyle ugraşmak :50:

iyi akşamlar kızlar

benım oğlum bana nezle bulaştırdı :2::2::2::2:

çokşükür o ıyıleşti sayılır burnu akıyo ama daha ıyı

bu akşam çorbasını yedı :16::16:çok sevındımm

çorbayı yaptım koydum tabağa götürüyorum

biyandanda düşünüyorum yemıycenı bıle bıle yaptım gene

üff dderken kapıdan gırmemle mamamamam demeye başladı

ve bır guzel yedıı

merhaba hoşgeldin aramıza

dişiniz hayırlı olsun ardrda çıkar şimdi

çocuklarınızın isimlerı çok uyumlu çok güzel

yemek konusunda baştan berı öyleyse çok takılmayın sağlığı yerındeyse yanı

ama yenı bışıse dişten olabılır benımde oğlum 2 hafta yemedı şimdi başladı yıne :nazar::nazar:

iyi akşamlar kızlar

benım oğlum bana nezle bulaştırdı :2::2::2::2:

çokşükür o ıyıleşti sayılır burnu akıyo ama daha ıyı

bu akşam çorbasını yedı :16::16:çok sevındımm

çorbayı yaptım koydum tabağa götürüyorum

biyandanda düşünüyorum yemıycenı bıle bıle yaptım gene

üff dderken kapıdan gırmemle mamamamam demeye başladı

ve bır guzel yedıı

afiyet olsun canım sanada gecmiş olsun
kaç gündür bişey yememişti kuzum bu gece rahat uyursun artık:46::46:

kadınlar gunumuz kutlu olsun kızlarrrr:46::24::66::119:
sağol senınde kutlu olsun
afiyet olsun canım sanada gecmiş olsun
kaç gündür bişey yememişti kuzum bu gece rahat uyursun artık:46::46:

sende sağol cnm nasıl içim rahat anlatamam

ağladım çorbayı yedırırken eşimde guluyoo

ama napim alışıkd eğildim iştahsızlığına

bakalım yarın ne yapıcak bıde mama sandelyesını çok sevdı

içinde kıvrıla kıvrıla yıyor :46::46::46:

kadınlar gunumuz kutlu olsun kızlarrrr:46::24::66::119:

sagol canım seninde kutlu olsun
nerelerdesin uzun zamndır yoksun
emirhen nasıl yürümeye başladımı
ahsen korkuyor adım atabiliyor bıraktıgımızda ama elini bırakmamıza izin vermiyor
daha zamanı var galiba canı kıymetli düşmekten korkuyor

merhaba hoşgeldin aramıza

dişiniz hayırlı olsun ardrda çıkar şimdi

çocuklarınızın isimlerı çok uyumlu çok güzel

yemek konusunda baştan berı öyleyse çok takılmayın sağlığı yerındeyse yanı

ama yenı bışıse dişten olabılır benımde oğlum 2 hafta yemedı şimdi başladı yıne :nazar::nazar:
Gözün aydın canım, efe sonunda çorbasını içti:nazar::nazar::nazar:

sagol canım seninde kutlu olsun
nerelerdesin uzun zamndır yoksun
emirhen nasıl yürümeye başladımı
ahsen korkuyor adım atabiliyor bıraktıgımızda ama elini bırakmamıza izin vermiyor
daha zamanı var galiba canı kıymetli düşmekten korkuyor

ahmet efede aynı ahsen gıbı bu akşam bır adım attıı bacakları tıtrıyordu ama

cesaret edemıyor daha aslında ayakta duruyor bayadır hiç tutunmadan ama adım atmaya korkuyor

sağol senınde kutlu olsun

sende sağol cnm nasıl içim rahat anlatamam

ağladım çorbayı yedırırken eşimde guluyoo

ama napim alışıkd eğildim iştahsızlığına

bakalım yarın ne yapıcak bıde mama sandelyesını çok sevdı

içinde kıvrıla kıvrıla yıyor :46::46::46:

demek ahmet efe mama sandalyesi istiyormuş yemek için:9::9::9:

Merhaba, hoşgeldin
Hayırlı olsun dişiniz, bu diş çıkarma her bebekte çok farklı oluyor benim oğlum 6 aylıkken 2 diş çıkardı 4 ay hiç çıkmadı geçen hafta 2 diş daha çıkardı bakalım diğerleri ne zaman çıkacak ama her diş çıkarması beni de onu da çok yoruyor. Yemek konusunda oğlum da başta birkaç kaşık alır gerisini zorla oynatarak ağzına tıkıyorum

benim ard arda oldu dogum oglum 3 aylikken kizima hamiile kaldigimi ogrendim aralari tam 1 yas zor oluo ama cok guzel Allah isteyen herkese nasip etsin

ahmet efede aynı ahsen gıbı bu akşam bır adım attıı bacakları tıtrıyordu ama

cesaret edemıyor daha aslında ayakta duruyor bayadır hiç tutunmadan ama adım atmaya korkuyor

ayakta çok rahat uzun süreli duruyor 3 4 adımda atıyor korkuyor
düşmedide yürürken anlamadım şimdide ayakta dursundiye elini bırakıyoruzki hani gel gel yapıcaz
hemen yere oturuyor yürümiyicem diyor
inat kaldırıyorum kolarında daha ölse ayagını yerede basmıyor:19::19:

ayakta çok rahat uzun süreli duruyor 3 4 adımda atıyor korkuyor
düşmedide yürürken anlamadım şimdide ayakta dursundiye elini bırakıyoruzki hani gel gel yapıcaz
hemen yere oturuyor yürümiyicem diyor
inat kaldırıyorum kolarında daha ölse ayagını yerede basmıyor:19::19:

aynı işte kumandayı çok sevıyo onu falan koyuyoruz yurumuyo yavaşça oturup öle alıyo kumandayı

d. gunune kadar yuruseler barı

Back
X