Amin sağol canım, zamanlama iyi oldu gerçekten eşim de haftaya iş seyahatlerine başlayacak ben hafta içi hep yalnız kalacaktım zaten kasımdan ocağa kadar tek başımaydım artık annemi biraz zorlayacam zaten 5-6 ayda bir geliyorsun 1 ay kal diyecem ben de artık 1 yaş aşılarından sonra adanaya giderim hem havalar da ısınmış olur. Senin eşin niye tekrar gitti canım burada iş bulmuştu memnun mu kalmadı. Şu maddi durumlar insanın öyle bir huzurunu kaçırıyor ki evlendiğimden beri eşim kaç defa işsiz kaldı en kötüsü de hamileyken olanıydı kafama çok taktım çınara karnımda aman dur baban iş bulsun öyle doğ diye telkinde buluna buluna çocuk ancak 42. hafta da artık suni sancıyla doğduÇok zor ya bütün huzur kaçıyor, eşim çok agresifleşmişti hamileliğimi berbat geçirdim. Allah herkesin rızk kapısını açık tutsun
Canım işler azmış çıkartacaklardı oda onlar çıkarmadan çıktı hemen libya ya gitti allahım yüzümüze baksın benimkide duru 2 aylıkken işssiz kaldı zaten sonrada tutturamadı bakalım artık hayırlısı.. Sen normal doğummu yaptın ne mutlu sana ben hem sancı çektim sonrada sezeryan oldum çatı çook darmış hayatta olmaz dedi ebe gecenin 1 rinde doğum yaptım..