• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim ard arda oldu dogum oglum 3 aylikken kizima hamiile kaldigimi ogrendim aralari tam 1 yas zor oluo ama cok guzel Allah isteyen herkese nasip etsin

senin işin çok zormuş canım iki bebekle ugraşıyorsun sen şimdi
allah yardımcın olsun yardımcın varmı yakınında canım

aynı işte kumandayı çok sevıyo onu falan koyuyoruz yurumuyo yavaşça oturup öle alıyo kumandayı

d. gunune kadar yuruseler barı

bizimkinindede buaralar baba aşkı başladı gene onu görünce ona gidiyor
yada ben arkasındayım diye destekmi alıyor çözemedim daha:31:
hayırlısıyla yürürler inşallah :46:

ben ikisinedi oynatarak surekli onlerine ilgisini cekecek biseyler koyarak yedirmeye calisiom oglum tornavida tamirat aletlerinin hastasi onlari dokuom onune ole kandiriom kizimda muzikle falan yio 1 saatimi alio onlari yedirmek kayinvalidemke altli uztluyuz o kizimi yedrmeye calisio Allahtan gunde bi ogun bile yedirse ohhh dunyalar benim oluo oglum benden baska kimsede yemio yemek konusu beni cok bunaltio dedigin gibi genede cok sukur

evet canim var kayinvalidem ust katimda oturuo ama onunda geleni gideni bitmio oda cok yoruluo ama genede cok sukur yakininda olmalari cok buyuk avantaj

ben ikisinedi oynatarak surekli onlerine ilgisini cekecek biseyler koyarak yedirmeye calisiom oglum tornavida tamirat aletlerinin hastasi onlari dokuom onune ole kandiriom kizimda muzikle falan yio 1 saatimi alio onlari yedirmek kayinvalidemke altli uztluyuz o kizimi yedrmeye calisio Allahtan gunde bi ogun bile yedirse ohhh dunyalar benim oluo oglum benden baska kimsede yemio yemek konusu beni cok bunaltio dedigin gibi genede cok sukur

benim ablamında aynı senin gibi bir yaş var çocuklarının arasında ama o dönem biz bekardık sürekli yanlarındaydık yoksa çok zor
iyi gene kayınvaliden yardımcı oluyormuş allah kolaylık versin valla kendimi iki bebekle hiç düşünemiyorum
kafayı sıyırırdım kesin :37:

sabah 9da kahvalti yapio12,30 da corba 3,5 ta yogurt veye muz 6da makarna veya pilav 8,30 da aptamili icip yatio gece 11 de uykusunda meme emio sabah 8 ekadar uyuo ondan sonra ayni seyler bidaha 10 kilo boyunu hatrlamiom canim

sabah 9da kahvalti yapio12,30 da corba 3,5 ta yogurt veye muz 6da makarna veya pilav 8,30 da aptamili icip yatio gece 11 de uykusunda meme emio sabah 8 ekadar uyuo ondan sonra ayni seyler bidaha 10 kilo boyunu hatrlamiom canim

hemen hemen aynı canım bizde pilav makarna ögünü yok sadece
irem gündüz meme emiyormu canım

resmi nerden koyuyosun ben telden giriom bulamadim

konuya cevap vere gir orda agaç resmi gibi birşey var oraya tıkla
dosta seç var ordan istedigin resme tıkla boyutu uygunsa yüke diyorsun okadar
profil resmi için profilini düzenleye girip avatar resmi degiştir yada seç e girip ayarlıya bilirsin
umarım anlata bilmişimdir bu konuda çok becerikli degilimdir:17:

:nazar:Arkadaşa anlatım bari bende yükliyeyim dedim gecen pazarki malatya gezimiz:nazar:
$003.webp$009.webp$011.webp

canim sen pcden mi girion ben telden giriom ole bisey goremedim neyse deninki baya gec yatiomus ona ragmen erken kalkio erken yatrsan sende rahat edrsn:)

Back
X