Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol senınde kutlu olsun
sende sağol cnm nasıl içim rahat anlatamam
ağladım çorbayı yedırırken eşimde guluyoo
ama napim alışıkd eğildim iştahsızlığına
bakalım yarın ne yapıcak bıde mama sandelyesını çok sevdı
içinde kıvrıla kıvrıla yıyor![]()
benim ard arda oldu dogum oglum 3 aylikken kizima hamiile kaldigimi ogrendim aralari tam 1 yas zor oluo ama cok guzel Allah isteyen herkese nasip etsin
cok zor oluolar ama cok ta tatli oluolar saat 8,30 da onlarin uyku saati onlar uyudumu biraz rahatliom
Arkadaşa anlatım bari bende yükliyeyim dedim gecen pazarki malatya gezimiz
Eki Görüntüle 652201 Eki Görüntüle 652202 Eki Görüntüle 652204
canim sen pcden mi girion ben telden giriom ole bisey goremedim neyse deninki baya gec yatiomus ona ragmen erken kalkio erken yatrsan sende rahat edrsn:)
Allah bagislasin canim cok tatli ayin kacinda girio yasina yurume cabasi varmi
kız canım adı ceren...elfleda senin ki kizmi erkekmi
sabah 9da kahvalti yapio12,30 da corba 3,5 ta yogurt veye muz 6da makarna veya pilav 8,30 da aptamili icip yatio gece 11 de uykusunda meme emio sabah 8 ekadar uyuo ondan sonra ayni seyler bidaha 10 kilo boyunu hatrlamiom canim
Yolda canım, 1 saate gelecek inşallah.Sen ailenle aynı şehirde misinannen geldi mii?
Ayy ne guzel sabaha kadar uyuyomus..ben daha bu ani yasayamadim canim.gece on kere kalkiyoruz..
Selam kizlar bizde disari ciktik hava idare ederdi. .ela boyle sagina soluna bakindi.iyi oldu..gelincede mama verdim uyuyo simdi..bende yattim buraya ysxim uyucam..Öpüyorum sizi. .
Yolda canım, 1 saate gelecek inşallah.Sen ailenle aynı şehirde misin
o zaman simdi annene kavusmus olmalısın.hadi gozun aydın olsun. ne guzel suanda senin yerinde olmak isterdimhayır cnım aynı sehirlerde degiliz ben bandırmada yalnızım annemler tekirdagda iki ablam var onlarda istanbulda.. hemde aynı sitede oturuyolar.. bi ben burda istee
![]()
GÜNAYDIN İYİ PAZARLAR
bugün elazıg kapalı şimdilik ahsenninde burnu akıyor grip oldu galiba
kahvaltıyı zorla yaptı yerde dönüp duruyor hali yok gibi
biraz durayımda nane limon kaynatayım![]()
geçmiş olsun canım
mirayında burnu akıyordu geçen :2::2:sonra geçti inşallah tutulmadan atlatırsınız:26:
gece sürekli tıkanıp kalktı ama şimdi hafif akmaya başladı sprey ssıktım şimdi iyice acılsın diye
oh dün gezilmiş biz anneme gitik sabah kahvaltıya onuda alıp dışarı çıkıcaktık ama aniden misafir gelince kaldık
iyikide gitmemişim iyice ahsen kötü olurdu![]()
gecmis olsun canim ins hafif bi nezledir bu havalar cok tehlikeli ist bugun serin yagmur yagcak heralde bizde cikicaz cocuklar ogle uykusundan kalkinca ins hasta olmazlar