kızlar ben bugun topige hic bakamadım siz de yazdıkca yazmıssınız mubarek ozaellikle demos ve ahsenim pek bi gevezeymissisiniz bugun

saka yapıyorum tabi kızlar ya burasıda olmasa kiminle ne konuscaz desarj oluyoz hic degilse. sabahtan beri temizlik yaptım cereni gezdirmeye cıkardım geldik uyuttum bi de yemek koydum aygaza e ancak oturdum. mesajlarınızı da alıntı yapmadan okudum soyle hatırladıklarıma cevap vereyim:
demos: temizlige baslamıssın hayırlı ugurlu olsun canım Allah herkese nasip etsin

saka bi yana ben de camlarım icin ve salon koltuklarım icin temizlikci almayı dusunuyorum. cam silemiyorum ya bacaklarım titriyo korkuyorum, gelmisken koltuklarıda sildiririm diye dusundum halılarıda nisan da yıkatmaya vericem. amaann gecen face de bi soz okudum tertemiz bir ev harcanmıs bir omur demektir diye aynen katılıyorum..
ahsenim: ahsenin esine zuzu demesine bayıldım e guzel uydurmus ama cocuk sen de bundan sonra zuzu de esine

ceren de masallah cenesi durmuyo hatta markete filan girince bi de gezdigi sevincli oluyo bagıra bagıra bi de elleini kollarını sallaya sallaya konusuyo gelen gecenlerin kimi bu nası cocuk diye bakıyo kimi de seviyo. ama kelimelere gelince kırk yılda bi anne duyuyorum sagolsun, babayı daha cok soyluyo onun dısında bisey yok. muzik duyunca eliyle kıvırtmayı ogrettim ben ona hemen baslıyo o el kıvırmaya cok komik ya bi de yurutcindeyse bi adım ileri bi adım geri oyle oynuyoruz biz tarz meselesi

serenayy: canım gecmis olsun demek fıtık varmıs gercekten, cok zor cocukla insallah fizik tedavi ise yarar ama cınarla nası gidiceksin annen de o zamana gidiyomus.. ahhh su yalnızlık! benimde disim kırıldı agrıyo ama gidemiyorum malesef
gamzezumra: cnm benim kızım daha koltuklara filan degil daha alcak yerlere ancak tutunup kalkıyo o da en fazla dizlerinin ustunde zaten oyle de kalıyo baslıyo aglamaya korkuyo bi dha ellerini yere koymaya bi kac saniye tay tay duruyo iste oyle.. dislerde altta 2 tane vardı bu hafta icinde ustteki 2yide patlattık...