• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar şu tütü takımları gördükce içim gidiyor
ama gercekten çok pahallı üsteki arkadaşın fiyatlarını bilmiyorum ama demin gitigidiyorda baktım
harikalar ama bir okadarda pahalı 1 kere giyilecek o kadar paraya degmez ama çok şekerler
birtane begendim isme özel yapıyorlarmış bandıyla badisiyle 79 tl ay bayıldım :12:

ama gercekten çok pahallı üsteki arkadaşın fiyatlarını bilmiyorum ama demin gitigidiyorda baktım
harikalar ama bir okadarda pahalı 1 kere giyilecek o kadar paraya degmez ama çok şekerler
birtane begendim isme özel yapıyorlarmış bandıyla badisiyle 79 tl ay bayıldım :12:

cnm tütü etek yapmak çok kolay lastiğe tüllerı bağlayıp yapılıyor nette anlatımı var tşörtude kendın bastırırsın çokda ucuza gelir suslu bıabnt alırsın en fazla 20 lıraya hallolur

cnm tütü etek yapmak çok kolay lastiğe tüllerı bağlayıp yapılıyor nette anlatımı var tşörtude kendın bastırırsın çokda ucuza gelir suslu bıabnt alırsın en fazla 20 lıraya hallolur

onlarada baktım ama o kadar becerikli degilim
mart annelerinden biri yapmış foto koymuş demin gördüm
pek güzel olmamıştı :17:biyerde baktım 2 milyona mal etim yazıyor sadece tütüyü:31:

Son düzenleme:
onlarada baktım ama o kadar becerikli degilim
mart annelerinden biri yapmış foto koymuş demin gördüm
pek güzel olmamıştı :17:biyerde baktım 2 milyona mal etim yazıyor sadece tütüyü:31:

cnm bu işlerden anlayan yokmu ailede arkadaş falan 79 gerçekten fazla çünkü bişisi yokki

ama gerçekten çok guzeller içim gitti benımde

cnm bu işlerden anlayan yokmu ailede arkadaş falan 79 gerçekten fazla çünkü bişisi yokki

ama gerçekten çok guzeller içim gitti benımde

gene yapsa küçük ablam yaparda begenmezsem giydirmem
bu seferde ona ayıp olur onca ugraşten sonra zaten elazıgdada tşört bastıracak yerde bulamam
:31:

tütülere bende bayıldım ama bir kere giyecek o kadar para veremem ya:25:
zaten uçak biletleri filan çok masrafımız var normal bir elbise almayı düşünüyorum ben:24:

tütülere bende bayıldım ama bir kere giyecek o kadar para veremem ya:25:
zaten uçak biletleri filan çok masrafımız var normal bir elbise almayı düşünüyorum ben:24:
canım bende bayıldım o popolarını sallıya sallıya gezseler ne şeker olurlar:21:
ozaman 79 lırayı hazırla :))

valla bana kalsa hemen alırımda
babamızı kandırmamız lazım:9::9::9:

kızlar ben biraz cahil kalmısım herhalde ilk kez duydum simdi tutuyu ben :53: baktım simdi bu neymis diye guzel biseygercekten cok sevimli olurlar onların icinde. hicbisiside yok ben giyim ogretmenligi mezunuyum alasını yaparımda git malzeme al ugras zaman ayır vs vs.. dogum gunu yapıyo olsam gene yapardım belki ama o da yok. 80 tl cok pahal bunlar icin

evlatciklarimiza Allah hayirli uzun omur versin.fark etmez ne olursa giyerler bence yeterki sagliklari bozulmasin

Eki Görüntüle 662895 Eki Görüntüle 662896 Eki Görüntüle 662897 Eki Görüntüle 662900

Dün duru ya yemek yedirmeye çalışıyordum tutturdu kendi yicek kaşığı vermedim diye kendini yerden yere attı ve sonuç zafer duru cadısının ama sonraki mutluluğu görülmeye değerdi o arkada krem rengi görünen halı kırmızı renk olduu :47: :52: :52: :27: temizliyene kadar canım çıktı güya altına sofra bezi sermiştim ama duru tepinirken oralara geldi...
amanda aman bak sen şu duruya kendide yemeye çalışırmış :) maşallah bıdığa kaynanam görse bayılır hep kıvır kıvır saçlı bi kız çocuğu olsun ister :)
canım biz biraz daha yesinde azıcık kilo alsın diye taklalar atıyoruz senin dert ettigin seye bak...herkesin iyiyede kotuyede soylicek biseyleri oluyo zaten bosver milletin demesini. hem onumuz yaz parklarda orda burda kostururken atıcak zaten o kiloları. dis konusuna gelince benim kızımda 8.ayın sonunda cıkarmıstı doktor dislerin cıkmadan curumesini engellemesi icin kemik guclendirici bi hap verdi suda eritilen. cıkıcaktır daha 2 aydan fazla var bi sorun oldugunu sanmam ama sen gene de bi goster hem gonlun rahatlar...

canım kardessiz kalması kotu tabi. biz mesela 3 kız kardesiz isterdim 2 kardesim daha olsun kardes guzel bisey ama bilemiyorum hayat sartlarıda cok zor maddi manevi cok agır bi sorumluluk, getirilerini goturulrini iyi hesap etmek lazım.... gerci ben boyle konustukca bana boyle diyenden korkcaksın diyolar olur bi kaza hamile flan kalırım mazallah...:36: konuyu fazla uzatmıyım ben:9:
hihihihihih bi bakmışsın kızlarr ben hamileyim dermişin :9: öyle ertesi günede geç kalmışmışsın :35: :P :9: hayırlısıyla Rabbim herşeyi zamanında versin daha çok erken :)
kayınpederim iyidir sağolsun canım doğumdada bebek arabası filan birsürü şey aldı miraya bide bilezik taktı
şimdi 7 aydır gitmiyoruz bandırmaya daha kıymetli olucaz:1::1:
hediyeleri kargo mu yapsam acaba:1::1:
bende istiyorum söyle kayınpwderine ne olduğu mühim değil olsun yeterki :9:
bizimkilerde çok bonkördür ama dilde icraat sıfır :)
evet burdada o fiyatlarda canım bende istiyorum hem doğum gününde giydircem hemde düğün var eşimin kuzeninin orda
gene yapsa küçük ablam yaparda begenmezsem giydirmem
bu seferde ona ayıp olur onca ugraşten sonra zaten elazıgdada tşört bastıracak yerde bulamam
:31:
bizim kızlar yapacaklar eğer beceremezlerse mecbur alıcam kolaysa yapması el değmişken sanada yapalım :)
biz bayılırız bişeyler yapmaya. kuzenlerimin nikah şekerlerini biz yapmıştık benim bebek şekerlerini ve kimse yapma diyemez hazır zaten normaldede insanlar yapıyo bunları sonuçta öyle bi yer açsakmı ne ben bayılırım böyle şeylerle uğraşmaya tabi vakit lazım :)

kızlar ben biraz cahil kalmısım herhalde ilk kez duydum simdi tutuyu ben :53: baktım simdi bu neymis diye guzel biseygercekten cok sevimli olurlar onların icinde. hicbisiside yok ben giyim ogretmenligi mezunuyum alasını yaparımda git malzeme al ugras zaman ayır vs vs.. dogum gunu yapıyo olsam gene yapardım belki ama o da yok. 80 tl cok pahal bunlar icin
canım dahane senden iyi kim yapacak
bir tülle lastik ben nete araştırdımda

amanda aman bak sen şu duruya kendide yemeye çalışırmış :) maşallah bıdığa kaynanam görse bayılır hep kıvır kıvır saçlı bi kız çocuğu olsun ister :)

hihihihihih bi bakmışsın kızlarr ben hamileyim dermişin :9: öyle ertesi günede geç kalmışmışsın :35: :P :9: hayırlısıyla Rabbim herşeyi zamanında versin daha çok erken :)

evet burdada o fiyatlarda canım bende istiyorum hem doğum gününde giydircem hemde düğün var eşimin kuzeninin orda

bizim kızlar yapacaklar eğer beceremezlerse mecbur alıcam kolaysa yapması el değmişken sanada yapalım :)
biz bayılırız bişeyler yapmaya. kuzenlerimin nikah şekerlerini biz yapmıştık benim bebek şekerlerini ve kimse yapma diyemez hazır zaten normaldede insanlar yapıyo bunları sonuçta öyle bi yer açsakmı ne ben bayılırım böyle şeylerle uğraşmaya tabi vakit lazım :)

canım sizde marifet çokmuş :6:
bekliyoruz fotoları diyecem ama sizin daha çok var dogum gününüze

günün ilk günaydınını kimseye kaptırmadım
kaç gündür gecikiyordum bu gün kahvaltıyı yapmadan geldim:9:
dün ban geveze dedikleri için bugüm konuşmamaya karar vermiş bulunmaktayım:9:

Nasılsınız dünden bugüne..

Biziiiiii soracak olrsanızz , 6,30 da uyandık, bir posta bulaşık yaptım, biraz toz aldımm, duru cadısına ilaç içirmek isdedim içmiyor birtürlü ya çıldıracam dayıssı ellerinden tuttu ben başını ağzına döktük boğulacak yutmadı yutmadı püskürttü eli yüzü özellikle gözü battı antibyotiğide içmesi lazım yarım kalırsa daha zararlıymış. Önceden ne güzel löpür löpür içiyordu bıktı kuzum haklııı şişeyi görünce başını sallamaya başlıyor..

7,50 de işe geldim temizlik yapmam lazım hiç canım istemiyor yaa sabah sabah enerjim bitiyor :26:

canım görmemişim ahseni yıkadım uyuduk beraber biraz
sabahta şevvali göndermeye aşşagı indik ahsenle sonrada
biraz dolaştık geldik bugünlük gezmemizide yapmış olduk
ama eve gelince gene agladı miniş
şimdide uyandı uyanalı aglıyor kapıya bakıp gitmekmi istiyor babasıyla şevvalimi istiyor çözemedim

canım dün akşam almış eşim 3 4 güne nazaran da az kalktı ahsen
teşekürederiz
canım BİFİZOL adı %9 sodyum klorür içerir yazıyor
heralde aynı degilmi günde 1 yada 2 kez kulannın yazıyor bende geceleri
1 kere kulanayım dedim hiç degilse rahat uyur diye

Canım bence oo dışarı çıkmak istiyordur biz 2 aydır bu yüzden duru ile savaş halindeyiz dışarı manyağı oldu kızzz..

kızlar ben bugun topige hic bakamadım siz de yazdıkca yazmıssınız mubarek ozaellikle demos ve ahsenim pek bi gevezeymissisiniz bugun :52: saka yapıyorum tabi kızlar ya burasıda olmasa kiminle ne konuscaz desarj oluyoz hic degilse. sabahtan beri temizlik yaptım cereni gezdirmeye cıkardım geldik uyuttum bi de yemek koydum aygaza e ancak oturdum. mesajlarınızı da alıntı yapmadan okudum soyle hatırladıklarıma cevap vereyim:
demos: temizlige baslamıssın hayırlı ugurlu olsun canım Allah herkese nasip etsin :9: saka bi yana ben de camlarım icin ve salon koltuklarım icin temizlikci almayı dusunuyorum. cam silemiyorum ya bacaklarım titriyo korkuyorum, gelmisken koltuklarıda sildiririm diye dusundum halılarıda nisan da yıkatmaya vericem. amaann gecen face de bi soz okudum tertemiz bir ev harcanmıs bir omur demektir diye aynen katılıyorum..
ahsenim: ahsenin esine zuzu demesine bayıldım e guzel uydurmus ama cocuk sen de bundan sonra zuzu de esine :60: ceren de masallah cenesi durmuyo hatta markete filan girince bi de gezdigi sevincli oluyo bagıra bagıra bi de elleini kollarını sallaya sallaya konusuyo gelen gecenlerin kimi bu nası cocuk diye bakıyo kimi de seviyo. ama kelimelere gelince kırk yılda bi anne duyuyorum sagolsun, babayı daha cok soyluyo onun dısında bisey yok. muzik duyunca eliyle kıvırtmayı ogrettim ben ona hemen baslıyo o el kıvırmaya cok komik ya bi de yurutcindeyse bi adım ileri bi adım geri oyle oynuyoruz biz tarz meselesi :60:
serenayy: canım gecmis olsun demek fıtık varmıs gercekten, cok zor cocukla insallah fizik tedavi ise yarar ama cınarla nası gidiceksin annen de o zamana gidiyomus.. ahhh su yalnızlık! benimde disim kırıldı agrıyo ama gidemiyorum malesef :50:
gamzezumra: cnm benim kızım daha koltuklara filan degil daha alcak yerlere ancak tutunup kalkıyo o da en fazla dizlerinin ustunde zaten oyle de kalıyo baslıyo aglamaya korkuyo bi dha ellerini yere koymaya bi kac saniye tay tay duruyo iste oyle.. dislerde altta 2 tane vardı bu hafta icinde ustteki 2yide patlattık...

Tuttum bu sözüüü bende.. Güzelmiş

kızlar ne çok kayantmışsınınız geçmişi okumaya zaman yetmez

benım minik canavarım yuruyor galiba yanı bişeyi çok almak isterse 3 4 adım atıyor

demin soda içiyordum şisesi farklı geldi gene zıplayarak geldi yanıma zıplar gıbı yuruyo bende verdim bi ıkı damla ay çocuk bayıldı sodaya şişe bıttı kafasına dıkıyo dişlerini kırmasa barı elinden alamıyom

Hayırlı olsun canım yürümesi yakındır o zamann...

gunaydın kızlarr
ceren kahvaltısından 2 kasıgı zor yuttu! ya obur ogunleri daha iyi yer oldu ama su kahvaltıyı hepten yemez oldu ayy daral geliyo her sabah yaa.. ne yapabilirim ben bu kahvaltı yerine bi fikri olan var mıııı?

eyidas cok fenasınnn :36: benim ertesi gun hapıma da gonderme yapmıssın, anlamadım sanmaaa! sen yap yap boyle felaket tellallıgı dogurur paket halinde kargoyla yollarım sana hehe :60:

aaa askolsun ahsenim yaa geveze dedim ammaaa sen konusmazsan ne tadı kalır buranın topigimizin çiçeee :16:

Nasılsınız dünden bugüne..

Biziiiiii soracak olrsanızz , 6,30 da uyandık, bir posta bulaşık yaptım, biraz toz aldımm, duru cadısına ilaç içirmek isdedim içmiyor birtürlü ya çıldıracam dayıssı ellerinden tuttu ben başını ağzına döktük boğulacak yutmadı yutmadı püskürttü eli yüzü özellikle gözü battı antibyotiğide içmesi lazım yarım kalırsa daha zararlıymış. Önceden ne güzel löpür löpür içiyordu bıktı kuzum haklııı şişeyi görünce başını sallamaya başlıyor..

7,50 de işe geldim temizlik yapmam lazım hiç canım istemiyor yaa sabah sabah enerjim bitiyor :26:
dur kız daha yeni yaptın hergün temizlik mi olur:9:
ben haftada bir dip bucak yapsam razıyım camlar gene buzlu cam oldu:30::30:
enerjine hayranım:nazar::nazar:
günaydın canım:3:
napalım yapcak bişi yok burda çene çalıoz burasıda olmasa yalnızlıktan ölcem zaten:27:

arabamızı değiştirdik kızlaaar
geniş araba arıyoduk bulduk sonunda kazasız kullanırız inşallah:26:

canım bandırmaya 7 aydır gitmiyoruz 2 tarafta orda olunca pek fırsatım kalmıcak gibi ama boşta olursam haberleşiriz görüşürüz inşallah:26:

Back
X