Geçmiş olsun, inşallah test sonucunuz temiz çıkar, sizin de hakkınızda hayırlısı olsun alttan alan taraftan olmaktan yoruldum eşimin yeni tutumu ise konuşunca kavga ediyormuşuz o yüzden evde konuşmadan oturuyoruz.selam kızlar moralım bozuk cuma yas kontrolune gıttık demır damlasına devam kansızlık cıktı 9 damla verıyodum sımdı sabah 9 aksam 9 ıdrarda ıltıhap cıktı belkı hatırlarsınız ıshaldı 1 hafta onceye kadar dr.mıkrop bulasmıs olabılır dedı tekrar tahlıl ve kultur ıstedı tam 3 oldu ya az yapıyo cısı kabul etmıyolar masallah yurumek ne kelıme kosuyo bu sefer de o aparat cıkıyo ya beze yapıyo ya kaka yapıyo hastane hastane gezıyoruz allah baska dert vermesın ama sınırımden su an bıle aglıyorum bu kacıncı ıdrar torbası kızlarda n ezor erkek olsa hemen olacak...kılomuz malesef cok az 8800 hala boy 72 gr.gr alıyo bu da moralımı bozdu dr.buyume testı yaptı hormıonlara bakacak ıns.sadece mınyondur da sorun cıkmaz cok korkuyorum 18ınde bellı olacak.cok kaka yapıyo 2 test daha dedı ama metabolızma hızlıdır bı de yenı ıshalden cıktı tam duzelmemıstır bagırsaklar dedı ıns oyleamadır o testlerı yaptırmıcam sımdılık...helalı hos olsun evladımız parada gozum yok ama bu testler 300 lırayı gectı o kakayla ılgılı olabları yaptursam 200 daha verıcez allahım dıorum ufacık bı rahatsızlık nelere mal oldu ne hastalaf var onlar nerdden bıluyo oduyo allah develete de ozele de dusurmesın ınsanı devlette ılgı alaka sıfır adamın yuzune bakmıyolar ozeller de donuna kadar soyuyo...
bu arada serenay aynı senın durumundaydım 1 ay onceye kadar ck askla evlendık bı gorsen ucuyoduk ama esımın hakaretlerı kufurlerı bızı bosanma noktasına getırdı...hatta avukata bıle gıttım ve su an mahkemelıgıx esımle mayıs 22de davamız var bosanma davası degıl ben sıkayetımı gerı alsam da devlet bırakmıyo yakasını ama aynı evdeyızx offff bızımkı kısır dongu