• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlar moralım bozuk cuma yas kontrolune gıttık demır damlasına devam kansızlık cıktı 9 damla verıyodum sımdı sabah 9 aksam 9 ıdrarda ıltıhap cıktı belkı hatırlarsınız ıshaldı 1 hafta onceye kadar dr.mıkrop bulasmıs olabılır dedı tekrar tahlıl ve kultur ıstedı tam 3 oldu ya az yapıyo cısı kabul etmıyolar masallah yurumek ne kelıme kosuyo bu sefer de o aparat cıkıyo ya beze yapıyo ya kaka yapıyo hastane hastane gezıyoruz allah baska dert vermesın ama sınırımden su an bıle aglıyorum bu kacıncı ıdrar torbası kızlarda n ezor erkek olsa hemen olacak...kılomuz malesef cok az 8800 hala boy 72 gr.gr alıyo bu da moralımı bozdu dr.buyume testı yaptı hormıonlara bakacak ıns.sadece mınyondur da sorun cıkmaz cok korkuyorum 18ınde bellı olacak.cok kaka yapıyo 2 test daha dedı ama metabolızma hızlıdır bı de yenı ıshalden cıktı tam duzelmemıstır bagırsaklar dedı ıns oyleamadır o testlerı yaptırmıcam sımdılık...helalı hos olsun evladımız parada gozum yok ama bu testler 300 lırayı gectı o kakayla ılgılı olabları yaptursam 200 daha verıcez allahım dıorum ufacık bı rahatsızlık nelere mal oldu ne hastalaf var onlar nerdden bıluyo oduyo allah develete de ozele de dusurmesın ınsanı devlette ılgı alaka sıfır adamın yuzune bakmıyolar ozeller de donuna kadar soyuyo...
bu arada serenay aynı senın durumundaydım 1 ay onceye kadar ck askla evlendık bı gorsen ucuyoduk ama esımın hakaretlerı kufurlerı bızı bosanma noktasına getırdı...hatta avukata bıle gıttım ve su an mahkemelıgıx esımle mayıs 22de davamız var bosanma davası degıl ben sıkayetımı gerı alsam da devlet bırakmıyo yakasını ama aynı evdeyızx offff bızımkı kısır dongu
Geçmiş olsun, inşallah test sonucunuz temiz çıkar, sizin de hakkınızda hayırlısı olsun alttan alan taraftan olmaktan yoruldum eşimin yeni tutumu ise konuşunca kavga ediyormuşuz o yüzden evde konuşmadan oturuyoruz.

erkek bebiş anneleri,oğlınıza kaç numara ayakkabı aldınız,ben 21 aldım küçük geldi,ayakları mı büyük yoksa ben mi beceremedim,mağaza 1 yaş için 19-20 numara dedi,dedim biraz büyük olsun,21 aldım ama olmadı.Bi de ayakkabı hiç sevmedi benimki,ama dışarda da lazım ,patikle olmuyo artık,evde zaten giydirmem de artık yürürse dışarda giymesi gerek,nasıl alışçak bakalım
Biz 19 aldık canım ama ayakkabıyı da patiği de hatta çorapları da sevmiyor yine çoraba zorla ikna ediyorum ama ayakkabıları hemen çıkartıyor hatta dışarıda arabasında bile kafaya takmış yola fırlatıyor ayyabıların modeline markasına göre de değişiyor numaralar mesela 2 ayakkabı denedik bir tanesi 20 numaraydı olmadı ama bizim aldığımız 19 no oldu, inşallah zamanla severler

kızlar merhaba 2 gundur giremedim. dun harika bi hava vardı gezdik epey bugunde hava berbat eve tıkıldık. ve dun de bizim dogum gunumuzduuu :46: heves ettim cerenin pastasını ben yapıcam diye ama hanımefendi uyumadı pastayı yapana kadar burnumdan getirdi. neyse aksama esimle kestik pastamızı bikacda foto cektik iste ilk yasımızı boyle sade ve sessizce kutladık kızlar insallah 2. yasımızı daha eglenceli bi sekilde sevdiklerimizle kutlarız bizde...
doğum gününüz kutlu olsun canım foto bekliyoruz
selam kızlar moralım bozuk cuma yas kontrolune gıttık demır damlasına devam kansızlık cıktı 9 damla verıyodum sımdı sabah 9 aksam 9 ıdrarda ıltıhap cıktı belkı hatırlarsınız ıshaldı 1 hafta onceye kadar dr.mıkrop bulasmıs olabılır dedı tekrar tahlıl ve kultur ıstedı tam 3 oldu ya az yapıyo cısı kabul etmıyolar masallah yurumek ne kelıme kosuyo bu sefer de o aparat cıkıyo ya beze yapıyo ya kaka yapıyo hastane hastane gezıyoruz allah baska dert vermesın ama sınırımden su an bıle aglıyorum bu kacıncı ıdrar torbası kızlarda n ezor erkek olsa hemen olacak...kılomuz malesef cok az 8800 hala boy 72 gr.gr alıyo bu da moralımı bozdu dr.buyume testı yaptı hormıonlara bakacak ıns.sadece mınyondur da sorun cıkmaz cok korkuyorum 18ınde bellı olacak.cok kaka yapıyo 2 test daha dedı ama metabolızma hızlıdır bı de yenı ıshalden cıktı tam duzelmemıstır bagırsaklar dedı ıns oyleamadır o testlerı yaptırmıcam sımdılık...helalı hos olsun evladımız parada gozum yok ama bu testler 300 lırayı gectı o kakayla ılgılı olabları yaptursam 200 daha verıcez allahım dıorum ufacık bı rahatsızlık nelere mal oldu ne hastalaf var onlar nerdden bıluyo oduyo allah develete de ozele de dusurmesın ınsanı devlette ılgı alaka sıfır adamın yuzune bakmıyolar ozeller de donuna kadar soyuyo...
bu arada serenay aynı senın durumundaydım 1 ay onceye kadar ck askla evlendık bı gorsen ucuyoduk ama esımın hakaretlerı kufurlerı bızı bosanma noktasına getırdı...hatta avukata bıle gıttım ve su an mahkemelıgıx esımle mayıs 22de davamız var bosanma davası degıl ben sıkayetımı gerı alsam da devlet bırakmıyo yakasını ama aynı evdeyızx offff bızımkı kısır dongu

geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz
kilo almamasıda fazla kaka yapmasıdır canım benim büyük kızım halen çok zayıftır
ama boyu normal kilosu normalin altında der doktoru allah başka sağlık sorunu vermesin

Selam arkadaşlarım işleerrrrr çoookkkkk yoğunn hiç giremiyorum doğum günü geçen bebişlerimizin doğum gününü kutluyorum..

Kaderleri bahtları güzel olsun inşallah sağlıklı bir ömür geçirsinlerr...

KIzlar 3. dişimizde çıktı diğeride yolda hafta sonu duru anamı ağlatı birsaniye kucağımdan inmedi ve sürekli çığlık atıp durdu anlamadımkii ne oldu çok huzursuzdu sürekli dışarda oynamak istiyorr dişten diye tahmin ediyorum..

Sizler ve bebişler umarım iyisinizdir geçmişi hiç okuyamadım içim gidiyorr..

Haa bide duru hiçbirşeyy yemiyor çikolata bile siz düşünün artık hele yumurtayı ağzına koyunca öğürüyor anlamadım ne oldu bu kıza nazar değirdim nazarrrr.. :43: :43: :43:

kızlar bugun yıne hastaneye 2 test yaptırıcaz kan alınacak yavru yıne aglayacak ırmak her gun 4 5 kez kk yapıyor bunun 2 3 u cok cıvık bezı dolup tasıyor dr.colyak olma ıhtımalıne karsı dedı.dunden berı karın agrısından olucem stresten herhalde 60 saat olmustur lokma gırmedı bogazımdan ya yavrum colyaksa allah korusun komsumuz colyak annesı ununu ozel getırtıyor evdekı un onun catalına bıle degemıyor cok zor en onemlısı de gıdasız kalıyor vallahı kendım colyak olsam razıım ama o daha bebk cocuklugu boyunca dıger cocukların yedıklerını seyredıp ıstedıgıne hasret mı kalacak nolur allahım negatıf cıksın nolur dua edın yalvarıyorum

selam kizlar sürekli okuyorum ama telden girdiğim için yazamiyorum bütün bebislerin doğum günü kutlu olsun:34:

KIzlar 3. dişimizde çıktı diğeride yolda hafta sonu duru anamı ağlatı birsaniye kucağımdan inmedi ve sürekli çığlık atıp durdu anlamadımkii ne oldu çok huzursuzdu sürekli dışarda oynamak istiyorr dişten diye tahmin ediyorum..

Sizler ve bebişler umarım iyisinizdir geçmişi hiç okuyamadım içim gidiyorr..

Haa bide duru hiçbirşeyy yemiyor çikolata bile siz düşünün artık hele yumurtayı ağzına koyunca öğürüyor anlamadım ne oldu bu kıza nazar değirdim nazarrrr.. :43: :43: :43:
Belki diştendir huzursuzluğu, bizim 4 dişten sonra 2 aydır dişimiz çıkmadı ama arada öyle huzursuz oluyor ki geçenlerde ağzını mama sandalyesine dayadı çarptı mı anlamadım peçete hep kan oldu. Her diş çıkartmamız bir kabus iştahsızlık huzursuzluk çok oluyor. Bu arada 3. dişiniz hayırlı olsun canım

kızlar bugun yıne hastaneye 2 test yaptırıcaz kan alınacak yavru yıne aglayacak ırmak her gun 4 5 kez kk yapıyor bunun 2 3 u cok cıvık bezı dolup tasıyor dr.colyak olma ıhtımalıne karsı dedı.dunden berı karın agrısından olucem stresten herhalde 60 saat olmustur lokma gırmedı bogazımdan ya yavrum colyaksa allah korusun komsumuz colyak annesı ununu ozel getırtıyor evdekı un onun catalına bıle degemıyor cok zor en onemlısı de gıdasız kalıyor vallahı kendım colyak olsam razıım ama o daha bebk cocuklugu boyunca dıger cocukların yedıklerını seyredıp ıstedıgıne hasret mı kalacak nolur allahım negatıf cıksın nolur dua edın yalvarıyorum
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım, aklına hemen kötüyü getirme diyecem ama annelik insanı çok endişeli yapıyor, umarım öyle bir rahatsızlık çıkmaz, Allah korusun.

İstanbul yine karanlık ve yağmurlu, annem gidince tıpkı küçük çocuklar gibi kendimi yalnız ve savunmasız hissettim onun varlığı bile bana güç moral veriyordu Allah başımdan eksik etmesin. Bu arada 10 gündür gribim geçmiyor geçiyor gibiydi tekrar alevlendi acaba hiç ilaç kullanmadığımdan mı anlamadım

bizim doğumgünumuz güzeldi ama çok kalabalıkti miray hiç durmadı battaniyede salladık sussun diye ama atlattık çok şükür.hasta olan bebeklere geçmiş olsun dnzgrkn inşallah güzel çıkar sonuçlar serenay boşanmayı hemen düşünme bence hepimizin evliliğinde iniş çıkışlar oluyor havalar düzelsin sende kendine gelirsin ahsenim demos bütün nisan anneleri hepinizi öpüyorum

Canım geçmiş olsun bu hastalığı ilk defa duyuyorum nedir ??? umarım nefatiff çıkar dualarım seninle...

İstanbul yine karanlık ve yağmurlu, annem gidince tıpkı küçük çocuklar gibi kendimi yalnız ve savunmasız hissettim onun varlığı bile bana güç moral veriyordu Allah başımdan eksik etmesin. Bu arada 10 gündür gribim geçmiyor geçiyor gibiydi tekrar alevlendi acaba hiç ilaç kullanmadığımdan mı anlamadım

CAnım geçmiş olsun pancem boşanma falan yazmış ne oluyor yaa işlerim çok takip edmiyorum sizleri umarım herşey yoluna girer

bizim doğumgünumuz güzeldi ama çok kalabalıkti miray hiç durmadı battaniyede salladık sussun diye ama atlattık çok şükür.hasta olan bebeklere geçmiş olsun dnzgrkn inşallah güzel çıkar sonuçlar serenay boşanmayı hemen düşünme bence hepimizin evliliğinde iniş çıkışlar oluyor havalar düzelsin sende kendine gelirsin ahsenim demos bütün nisan anneleri hepinizi öpüyorum

doğum gününüzün güzel geçmesine sevindim
alışmamış miray kalabalığa ne yapsın şimdi tüm ilgi mirayın üzerindedir
oh doya doya nazlansın anneanneye babaanneye :21:

kızlar cumartesi çarşıya çıktım lcw tütü tarzı etekler gelmişti
hemen aldım kuzuma çok yakıştı üzerinede askılı tişört aldım çok yakıştı
inşallah havalar böyle güzel giderde giydire bilirim
bir ayakkabısı kaldı :21:

Selam kizlar..herkes iyidir ins diyecem ama herkeste bir sikinti var..rabbim yardimcimiz olsun..
Benimde canimsikkin kizlar.ela 1 haftadir bir lokma kati bisey yemedi..yogurdun icinde ekmegi bile tukuruyor.niye boyle oldu bilmiyorum..1 haftadir mamayla duruyor.hep agliyor.hastalik yuzunden mi bilmiyorum..sabah oyle bir kustuki yastik yorgan kalmadi..hemen banyoya soktum.hastaydi ama napim heryeri kusmuk oldu ve cok pis kokuyodu..oksurmekten kusuyor yavrum..atlatamadik bizde..igne ve digerleride fayda etmedi..ogleden sonra konrole goturcem..bakalim ne diyecek..sabah sinirimden agladim..bakicida uyuz ediyor beni..siparis yapiyorya..sabah kapiyi caldim elleri hamurlu unlu..sencocugiun gelecegini biliyosun ne yapiyosun..birde basta senin cocuga bakarken yapmam diyodu..oyleuzuldumki yavruma ciktim yukari hungur hungur agladim..bakamiyorum kendim diye..psikolojim yine bozuk bu aralar..

$peçetelik.webpkızlar bunlar doğum günümüzden parçalar nasıl olmuş sizce.Bana bu fikri veren migi ye teşekkür edeim

Eklentiler

• $efe kava.webp
    $efe kava.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $efe kavanoz.webp
    $efe kavanoz.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $efe magnet.webp
    $efe magnet.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $efe resimleri.webp
    $efe resimleri.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $efe şekr.webp
    $efe şekr.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $balon.webp
    $balon.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $pastamız.webp
    $pastamız.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $efecik.webp
    $efecik.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $efecikk.webp
    $efecikk.webp
    9 KB · Görüntüleme: 42
  • $EFEEE.webp
    $EFEEE.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $iyiki doğdun.webp
    $iyiki doğdun.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $masamız.webp
    $masamız.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $magneti.webp
    $magneti.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
kızlar kapı süsümü de kendim yaptım ama fotosunu çekmemişim onu da bir ara çeker eklerim.Resimleri ekleyecek pek vakit olmadı ancak ekleyebildim.Kuzuma arı kostümü çok yakıştı herkes çok beğendi.inşalah sizde beğenirsiniz

Selam kizlar..herkes iyidir ins diyecem ama herkeste bir sikinti var..rabbim yardimcimiz olsun..
Benimde canimsikkin kizlar.ela 1 haftadir bir lokma kati bisey yemedi..yogurdun icinde ekmegi bile tukuruyor.niye boyle oldu bilmiyorum..1 haftadir mamayla duruyor.hep agliyor.hastalik yuzunden mi bilmiyorum..sabah oyle bir kustuki yastik yorgan kalmadi..hemen banyoya soktum.hastaydi ama napim heryeri kusmuk oldu ve cok pis kokuyodu..oksurmekten kusuyor yavrum..atlatamadik bizde..igne ve digerleride fayda etmedi..ogleden sonra konrole goturcem..bakalim ne diyecek..sabah sinirimden agladim..bakicida uyuz ediyor beni..siparis yapiyorya..sabah kapiyi caldim elleri hamurlu unlu..sencocugiun gelecegini biliyosun ne yapiyosun..birde basta senin cocuga bakarken yapmam diyodu..oyleuzuldumki yavruma ciktim yukari hungur hungur agladim..bakamiyorum kendim diye..psikolojim yine bozuk bu aralar..

Öncelikle geçmiş olsun canım ya.Ela ya bakamıyorum diye üzme kendini.Sende kendin için çalışmıyorsun ki,Ela ve Ela nın geleceği için çabalıyorsun sonunda.Bu kadar yıpratma kendini.Bakıcı sıkıntıysa başka bir bakıcı bul ama senin evine gelsin.Senin huzursuzluğun ele ya geçer annesi üzme kendini bu kadar.

kızlar cumartesi çarşıya çıktım lcw tütü tarzı etekler gelmişti
hemen aldım kuzuma çok yakıştı üzerinede askılı tişört aldım çok yakıştı
inşallah havalar böyle güzel giderde giydire bilirim
bir ayakkabısı kaldı :21:
o tütütlere bayılmıştım ben bazılarının da kanatları var ya.Çok yakışmıştır Ahsen e.kıyafetimiz hayırlı olsun fotosunu bekleriz.

ya doktorunuz mu çok evhamlı canım ya.Benim efe de bir ara çok sık kaka yapıyordu günde 4 5 defa.Ara ara çocuklarda oluyor.Bize doktorumuz 6 ya kadar normal , kontrole getirmene gerek yok demişti.Önemli olarak görse eminim çağırırdı çünkü doktorda eşimin arkadaşıydı.Kötü düşünme bence bu arada Geçmiş olsun canım.

selam kizlar sürekli okuyorum ama telden girdiğim için yazamiyorum bütün bebislerin doğum günü kutlu olsun:34:
teşekkür ederiz canım bizim cumartesiydi doğum günümüz.
tatlım yaa yine tek başına kalmışsın.Yaz geliyor ya sen gidersin artık tatil niyetine.Hem havalarda düzeliyor yavaş yavaş.çınarıda alır çıkarsınız dışarı.O açık havada yorulur hem sen de biraz hava alırsın.Bu arada geçmiş olsun canım.Bu havaların ne yapacağı belli olmuyor.

ayyy hiç sorma canım bizim doğum günümüzde seninki gibiydi.Efe ben okuldan gelene kadar uyumamış.Tam uyku saati kuzumun.Neyse zar zor pasta kesene kadar beklettim.Sonra pastasını da yedireyim uyutayım dedim sonra bir baktım kuzumun lokması ağzında kalmış bir taraftan çiğnemeye çalışıyor diğer taraftan uyuyor.Çok yorulmuş kuzum saat beşe kadar uyumuştu o gün:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Back
X