demoscum sen doktora kızım sürekli bronşit oluyor desen bile, sana sadce limonlu bal, serum fizyolojik, cold-mix önerecek, kalabalıkta büyüyen çocuklar ilk iki yılda, yalnız büyüyen çocuklar okula başladığı ilk iki kışı çok kötü geçirirlermiş, seninki okulda az hasta olacak, çünkü ozamana kadar bağışıklığı gelişmiş olacak..
ahsenim, tarlada kendimiz yetiştirmediğimiz sürece aldığımız sebze meyveler zaten yoğun kimyasal, kavanoz mamalarında organik yazıyor, milupa organikte çeşit çok, katkı maddesi de yazmıyor, sonuçta bebekler için yapılıyor, çok zararlı olduğuna inanmıyorum ben, bence ver ahsene zaten üst üste bikaçgün yiyince bıkıyorlar arada değişiklik olsun çocuğa,
serenaycım yutabildiyse zaten normal bi şekilde çıkar ama yutmamışda olabilir ben de dün halıda gördüm bitane nereden geldi bilemiyorum doktoruna sor bence de..
size bişey anlatıym, ben ilkokul 5 teyim komşu 2 yaşındaki kızının altını bir açtı kakanın içinde birsürü raptiye

10 dan fazla..bana sordu falan ben kırk yıl düşünsem aklıma öyle bir yaramazlık gelmez.. bizim yaramaz komşunun oğlu ekmek arası raptiye vermiş çocuğa epeyce kavga etmişti komşular