• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
herkese merhabalar, o kadar uzun zaman oldu ki çoğunuz hatırlamayabilirsiniz beni . oğlum Berat 13 nisan doğumluydu teyzeleri, şimdi kendileri evde gezen minik bir adam, her an arkasını topluyorum, bu gün size güzel bir haber vermek için geldim:16: sat 17 mart ve şu an 2013 aralık annelerine adayım:52: hepinizden dua istiyorum, şimdilik çok heyecanlı ve mutluyum, 2014 çok hızlı geçicek benim için, Allah hepimizin yardımcısı olsun, berat beyimiz ağbi oluyor:21::21::21::1::emir_bebek::nazar: buralarada sık girmeye çalışıcam bakalım, şimdilik bütün kuzularınızı ve sizleri öpüyorum hoşçakalın :21:

Son düzenleme:
hayirli olsun cnm bu haberleri alinca kendimden korkuyorum:)zumranur bana abaaa babasina da dede diyor anlamadim gitti anneyi cikariyor yine de inat etti dede diyor babasina.hic yerinde durmuyor dizleri aciyor emeklemekten bacaklari morarmis ara ara.iki adim atiyor sadece gelisimide guzelmis 11kg200gr hemsire normal dedi

geçmiş olsun canım inan tam 20 gündür çok beter bir haldeyiz, grip oldu hırıltı burun akıntısı tam 15 gün sürdü tam bitti derken kusma ardından ishal oldu 4 gün sürdü ishal bitti derken 3 gündür 38 üzeri ateş ve sürekli mızmız, hiçbişeyi yok sadece ateşi yüksek 6. hastalık olduğundan şüphe ediyorum yarında düşmezse ateşi biz de doktora... ve kızım 20 gün önce 12 kiloydu şu an 10 kilo hiçbirşey yediremiyorum sadece tarhana çorbası gece de süt..elif şurup içmiyorsa ateş düşürücü fitil deneyebilirsin, ara doktoru telde sor kullanılıyor diye biliyorum.. canım öksürdükçe mutlaka limonlu bal ver, burnuna bolca serum fizyolojik sık, günde 5-6 kere sıkmalısın hem de her burun deliğine 8 er damla, gece beşiğinin yanında ketıl çalıştır biz bunlarla atlattık.
sizede geçmiş olsun cnm kendi hastalığını bi şekilde atıyosun ama onların başka ne burun sildiriyo ne derdini anlatıyor
okyanus suyu sıkıyorum ama inan nasıl ağlayarak ve bazen kızarıyo vazgeçiyorum
sen inek sütümü veriyosun mama kullanıyomusun ne zaman bırakıcaz bu mamayı normal sütle olmazmı artık ben evde olursam günde 3 defa mama veriyorum biri devam sütü diğer ikisi sütlü tahıllı olanlar varya ondan
geçmiş olsun canım valla havalar tam hastalık havası mirayda ateşlendi geçen hafta dr daha önce kongest vermişti şurup ondan verdim 2-3 gün sadece burun akıntısı kaldı inşallah atlatırsınız yarın doktora bi götür bence
saol cnm aynen bi terliyo bi soğuyo zor ya
herkese merhabalar, o kadar uzun zaman oldu ki çoğunuz hatırlamayabilirsiniz beni . oğlum Berat 13 nisan doğumluydu teyzeleri, şimdi kendileri evde gezen minik bir adam, her an arkasını topluyorum, bu gün size güzel bir haber vermek için geldim:16: sat 17 mart ve şu an 2013 aralık annelerine adayım:52: hepinizden dua istiyorum, şimdilik çok heyecanlı ve mutluyum, 2014 çok hızlı geçicek benim için, Allah hepimizin yardımcısı olsun, berat beyimiz ağbi oluyor:21::21::21::1::emir_bebek::nazar: buralarada sık girmeye çalışıcam bakalım, şimdilik bütün kuzularınızı ve sizleri öpüyorum hoşçakalın :21:
hayırlısı olsun cnm senin gibi o kadar çok varki aramızda insan hakkaten korkmuyo değil :9:
hayirli olsun cnm bu haberleri alinca kendimden korkuyorum:)zumranur bana abaaa babasina da dede diyor anlamadim gitti anneyi cikariyor yine de inat etti dede diyor babasina.hic yerinde durmuyor dizleri aciyor emeklemekten bacaklari morarmis ara ara.iki adim atiyor sadece gelisimide guzelmis 11kg200gr hemsire normal dedi
aynen bende dediğin gibi bi bakmışsın burdaki herkes hamile :9:
zamanla olur cnm ya her çocuğun gelişimi farklı oluyor bizimkide bariz bi şekilde söylemiyor mesela

bugün sabah bi kalktım elif ağlıyor yanıma alıyorum uyuyo susuyo yatağına yatırıyorum sıçrayarak uyanıyor meğer çocuğumun derdi varmış ateş yükselmiş ölçtüm 39a yakındı ne yapsak ağlıyor napıcamı bilemedim hazırlandık gittikhastaneye orda bi ölçtüler 39,7fitil ve duşa soktular biraz düştü kan tahlili yapıldı bişi çıkmadı çok şükür şimdi düştüde kendine geldi yavrum sabah herşeye ağlıyordu koltuğa oturtuyoz ağlıyo ateşini ölçüyoruz ağlıyor ağladıkça ateşi yükseliyor dr. 2-3 gün ateşi olur dedi günde 3-4 defa calpolu kullan dedi bide üstüne sanırım diş geliyor çıktı çıkacak sanırım oda yapıyor annemde ayaklarına sirkeli pamuk koydu Allah ım ne zormuş çaresiz kalmak Rabbim dermansız dert vermesin soğuk havalenin üstüne bide sıcak havale Allah ım koru sen
bide dr.a sinir olduk soğuk havale geçirdiğini söylüyorum bilgisi olsun diye ateşten olmaz o diye beni azarladı hiç bişey verdinizmi diye soruyo bi an fitil demek aklıma gelmedi daha doğrusu evde verdinizmi diye anladık ilk baş yok dedik sonradan fitil faln e neden söylemiyonuz diyo ya zaten panik olmuşuz çocuk ağlıyo kafamı kaldı ne kadar anlayışsızlar eşimde dedi orda kartta yazmıyomu neden soruyosunuz dedi adam kötü kötü bakıyo çocuğu muayene ediyo sertçe burdan tut şurdan tut sanki karşısında insan yok hayret bişeyler ya uğraşmaya vaktim olsa eski ben olsam o adama gösterirdim ama hiçççççç uğraşasım yok

canım girmiyosun bi kaç gündür Çınarımız 1 yaşına girmiş bakıyorumda nice mutlu senelere canım bahtı,sağlığı iyi olsun , bundan sonra herşey yoluna girer inşallahhhhh
çınarda yaşında bi elif kaldı :)

ben 11 aylıktan beri süt veriyorum çünkü mamayı içmedi ama sütü sevdi, bizim doktor 1 yaş kontrolünde artık süt verebilirsin mamaya gerek yok dedi, sen de yaşını geçince ver, pastörize günlük süt veriyorum ben...

canım girmiyosun bi kaç gündür Çınarımız 1 yaşına girmiş bakıyorumda nice mutlu senelere canım bahtı,sağlığı iyi olsun , bundan sonra herşey yoluna girer inşallahhhhh
çınarda yaşında bi elif kaldı :)
Sağol canım benim amin inşallah. Elife de geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ateşi düşer normale döner doğum gününü huzurlu kutlarsınız,haftaya 1 yaş aşılarımız var ateşten ben de korkuyorum 6. ay aşılarında çınar 3 gün ateşlenmişti çok huzursuzlanmıştı. Biz 3 kişilik kutlama yaptık ailem burda değil o yüzden dışarı çıktık çınarı gezdirdik pasta aldık evde kutladık fotocuya gittik resim çektirmek için şansımıza ya kapalılar ya da çekime gitmişler artık yarın akşam üzerine randevü aldık 1 yaş hatırası çektirelim. Ama bu yıla çok hızlı başladık çınar kişilik değiştirdi benim o sessiz hareketsiz oğlum gitti yerine hiperaktif biri geldi kurcalamadığı yer yok mızmız oldu uyku uyumuyor ne zaman uyutsam çığlık çığlığa ağlıyor gündüz hiç uyumaz oldu. abaugün misafirlerim vardı önlerinde bütün masayı yere boşalttı neyseki cam eşyalar halıya düştü de kırılıp kendini yaralamadı. Masaların altına giriyor perdeleri çekiştiriyor vazoları yerinden oynatıyor kucağıma alsam çığlığı basıyor uykusu geldi misafir var diye uyumuyor odaya götürdüm emzirip yatırmaya çalıştım yatağa koyduğum gibi ağlamalar öyle bir stres oldum ki bazen uzakta olmak iyiymiş diyorum en azından misafir gelmiyor çocukla misafir ağırlamak çok zor ve çınar çok huzursuzlanıyor uykusuzluktan.

ben 11 aylıktan beri süt veriyorum çünkü mamayı içmedi ama sütü sevdi, bizim doktor 1 yaş kontrolünde artık süt verebilirsin mamaya gerek yok dedi, sen de yaşını geçince ver, pastörize günlük süt veriyorum ben...
peki diğer beslenme öğünleri nasıl canım sabahtan akşama kadar ne zamanlar ne yiyor
Sağol canım benim amin inşallah. Elife de geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ateşi düşer normale döner doğum gününü huzurlu kutlarsınız,haftaya 1 yaş aşılarımız var ateşten ben de korkuyorum 6. ay aşılarında çınar 3 gün ateşlenmişti çok huzursuzlanmıştı. Biz 3 kişilik kutlama yaptık ailem burda değil o yüzden dışarı çıktık çınarı gezdirdik pasta aldık evde kutladık fotocuya gittik resim çektirmek için şansımıza ya kapalılar ya da çekime gitmişler artık yarın akşam üzerine randevü aldık 1 yaş hatırası çektirelim. Ama bu yıla çok hızlı başladık çınar kişilik değiştirdi benim o sessiz hareketsiz oğlum gitti yerine hiperaktif biri geldi kurcalamadığı yer yok mızmız oldu uyku uyumuyor ne zaman uyutsam çığlık çığlığa ağlıyor gündüz hiç uyumaz oldu. abaugün misafirlerim vardı önlerinde bütün masayı yere boşalttı neyseki cam eşyalar halıya düştü de kırılıp kendini yaralamadı. Masaların altına giriyor perdeleri çekiştiriyor vazoları yerinden oynatıyor kucağıma alsam çığlığı basıyor uykusu geldi misafir var diye uyumuyor odaya götürdüm emzirip yatırmaya çalıştım yatağa koyduğum gibi ağlamalar öyle bir stres oldum ki bazen uzakta olmak iyiymiş diyorum en azından misafir gelmiyor çocukla misafir ağırlamak çok zor ve çınar çok huzursuzlanıyor uykusuzluktan.
inş canım ay bide o var dimi bizimde haftaya aşılarımız var duruma göre bakayımda söliim geçiktirelim bari yine ateş yapmasın iyileşir o zamana kadarda rahatlarım
zaman zaman huy değiştiriyolar diye duymuştum dişten sonra aşıdan sonra huyları değişirmiş bizim üst komşunun oğlu bütün gün uyurmuş gayet sakin bir bebekmiş ama sonra bi açılmış tam açılmış hala fırlama durduğu yerde duramıyor
günaydın kızlar bu saat olmuş kimse yok nereye kayboldunuz yahu:25:

günaydın cnm muhtemelen demoş yine yoğun bir pzrteside ahsenim ev hazırlığı ee genelde onlar olduğu için diğer kızlar bebişlerle :)
bende elifin burnu akıyo ama yinede bi dışarı çıkayım diyorum yoksa bu hafta çıkamayacağım elifin pastasının kekini yaptırıcam süslemesini biz yapıcaz onun malzemelerini almam lazım bu hafta temizlik pasta börek haftam çookkkkk işim var çookk

Selam canımm elif nasıl olduu.. Buhar falan veriyormusunn..

buhar makinesini uyurken yanında çalıştırıyorum cnm, anı anını tutmuyo ya dün akşam uyandı 8 i geçiyodu bir mız mız oturtuyom ağlıyo ben oturuyom ağlıyo bana sarılıp bende durmak istiyor zar zor 9,30 da mamasını hazırladımda kendine geldi karnımı açmış ne yavrumun derdinide anlatamıyo öyle aç gibi harekette yapmadıki bişiler atıştırtayım
öksürük şurubuyla calpol veriyorum sadece diğer şurupları bıraktım zaten içmiyodu alfoxil antibiyotikmiydi onu yazmış dr.da dün bugün alıcam hiçalasım yok gerçi dr. 2-3 gün sürer dedi ateşi ama calpol önlüyodur diye düşünüyorum avuçiçleri çünkü hala sıcak bide diş geliyo ama hala patlatamadı o da yapıyo galiba

kızlar merhaba,
yine kac gundur giremedim bu ara baya yogun yasıyorum. cuma gunu esim izinliydi. ben ara ara gittim ama esim 1 senden fazladır memlekete gitmiyodu. bizim aileler corluda. kayınvalidemin de dogum gunuymus kaynım gorumcem filan mangal yapıp kutlucaklarmıs esim bizde gidelim surpriz yapalım dedi. 5saat suruyo yol feribotla karsıyada geciyosun cocukla zor hem benim ailemde aksi gibi bizim yola cıktıgımız gun annemler de aksi gibi istanbula ablamlara gittiler ordan da komple ablamlar torunlar enistemler filan safranboluya gezmeye gittiler bi gece kaldılar icim gitti benimde. ama bende annemi arayıp anne biz corluya geldik diyince bu sferde onların ici gitti.:14: nerdeyse 4 aydır gormuyoruz birbirimizi. neyse esimi kıramadım bende apar topar hazırlandık yola cıktık. bi yandan iyide oldu ceren kayınvalidemin bahcesindeydi hep iceri sokamadık toprakları mıncıkladı cicekleri kopardı yerlerde surundu cok hosuna gitti. gece biraz burnu tıkandı ama allahtan hasta filan olmadı. kayınvalidem de ciceklerine cok duskundur ama ceren kopardıkca o mest oldu :) neyse iste dun aksam 9 da geldik ama cocukla yolculuk zor oluyo araba koltugunda oturmak istemiyo vs vs.. bide yanıma milupanın organik sebzeli tavuklu puresinden almıstım yerse diye ama agzına surmedi gercekten de igrenc bi tadı vardı bende mecbur biz yemek yerken lokantadan ezogelin corbası icrdim ac kalmasındansa icsin dedim. o da belli belrsiz acıymıs ac diye yedi ama gozu yasardı yavrumun :) boylelikle acıylada tanısmıs oldu. ve kızlar bu gece de mucize gibi sadece bi kere uyandı o da sabah 5te. yatagını ozlemis herhalde yavrum oh ne guzel uyumusuz. simdi de 2 saattir uyuyo masallah diyim uyansın hemen yıkıcam 2 gundur sokak kızı oldu resmen. bileklerindeki bogumlar bile kir toplamıs resmen, tırnaklarının ici toprakları mıncıklamaktan kapkara ıyyy pasaklıı..

Günaydın canımm dün 2 defa bakıp çıktım yazamadım hiç işler yoğun dr da gittim şu unutkanlığım için pek iyi şeyler söylemedi denge bozukluğuda çıktı moralim bozuldu biraz, allah beterinden korusun insan kesinlikle birşeyi büyütüp kafasına takmamalı bu rahatsızlığım babam zamanında çok üzülüp kendimi yıprattığım için oluşmuş yaşın çok genç ama unutkanlığın çok ileride dedi 3 5 aylık bir tedavi verdii..

cnm gecmis olsun. bende de var cok unutkanlık ama yorgunluktandır diye doktora gitmeyi dusunmedim dogrusu. bunun teshisi tedavisi nasıl oluyo peki? ne kadarbiseyleri takmayalaım desekte olmuyo maalesef, hele ben habire kafamda kuruyorum soyle gamsız tasasız olamıyorum. yapı meselesi iste...

Günaydın canım kolay gelsin, işler güçler yoğun sende. Biz de dün evi emlakçıya gösterdik eğer yakın zamanda satılırsa Adanaya taşınacağım hayırlısı olsun öyle bir kafamızda tasarlamıştık bakalım hayata geçirebilecek miyiz. Burada olmuyor annemi ailemi çok özlüyorum yalnızlık bazen güzel de hep çekilmiyor. Ne kadar yaşayacağım belli değil ve bu zamanı da ayır geçirmemek lazım, hem çınar da daha sevgi dolu ortamda yaşamış olur.

hadi bakalım cnm insallah hersey yolund gider de memleketinize donersiniz.

Kizlar selam..bende elada cok kotuyuz..din acile gidip serum falan yedim..elada devamli atesli..dusmuyor..yavrum 1aydir mahvoldu..gecmisi okuysmadim..okuyum tekrar yazarim ins..cok canim sikkin kizlar..

gecmis olsun elaya da sana da umarım en kısa zamanda atlatırsınız

off kızlar hasta olmak ne zormuş şurubunu verdim şiringayla veriyorum ikincisinde resmen kıpkırmızı oldu ve nasıl ağlamak kustu, resmen katılıyor en ufak şeyden korkuyo artık zeytnyağlı karabiberi göğsüne sürdüm halbuki gülerdi şimdi ağlıo sirkeli pamuğu ayaklarının altına koyayım dedim daha pamuğu görünce ağlamaya başladı pamukla oynamayı seven çocuk bunu yapan iyileşsede kurtulsam bide ağlamaktan ateşi 38,9 a kadar çıkmış bugün çoğunlukta ateşi 37 ve üstü şurup içmemeye devam ederse götürücem dr.a napıcam bilmiyorum :50:

noluyo bu topigin bebislerine yaa hepsi dokuluyo Allah daha beter dert vermesinde. gecmis olsun elifede cnm g.tu dogrultamadı yavrum bi turlu :)

cınarımızın bir yası kutlu olsun. insallah ikinci yasını anneannesinin yanında kalablıklarda gecirir ve su huysuzlukları uykusuzlukları duzene girer cnm

kızlar merhaba,
yine kac gundur giremedim bu ara baya yogun yasıyorum. cuma gunu esim izinliydi. ben ara ara gittim ama esim 1 senden fazladır memlekete gitmiyodu. bizim aileler corluda. kayınvalidemin de dogum gunuymus kaynım gorumcem filan mangal yapıp kutlucaklarmıs esim bizde gidelim surpriz yapalım dedi. 5saat suruyo yol feribotla karsıyada geciyosun cocukla zor hem benim ailemde aksi gibi bizim yola cıktıgımız gun annemler de aksi gibi istanbula ablamlara gittiler ordan da komple ablamlar torunlar enistemler filan safranboluya gezmeye gittiler bi gece kaldılar icim gitti benimde. ama bende annemi arayıp anne biz corluya geldik diyince bu sferde onların ici gitti.:14: nerdeyse 4 aydır gormuyoruz birbirimizi. neyse esimi kıramadım bende apar topar hazırlandık yola cıktık. bi yandan iyide oldu ceren kayınvalidemin bahcesindeydi hep iceri sokamadık toprakları mıncıkladı cicekleri kopardı yerlerde surundu cok hosuna gitti. gece biraz burnu tıkandı ama allahtan hasta filan olmadı. kayınvalidem de ciceklerine cok duskundur ama ceren kopardıkca o mest oldu :) neyse iste dun aksam 9 da geldik ama cocukla yolculuk zor oluyo araba koltugunda oturmak istemiyo vs vs.. bide yanıma milupanın organik sebzeli tavuklu puresinden almıstım yerse diye ama agzına surmedi gercekten de igrenc bi tadı vardı bende mecbur biz yemek yerken lokantadan ezogelin corbası icrdim ac kalmasındansa icsin dedim. o da belli belrsiz acıymıs ac diye yedi ama gozu yasardı yavrumun :) boylelikle acıylada tanısmıs oldu. ve kızlar bu gece de mucize gibi sadece bi kere uyandı o da sabah 5te. yatagını ozlemis herhalde yavrum oh ne guzel uyumusuz. simdi de 2 saattir uyuyo masallah diyim uyansın hemen yıkıcam 2 gundur sokak kızı oldu resmen. bileklerindeki bogumlar bile kir toplamıs resmen, tırnaklarının ici toprakları mıncıklamaktan kapkara ıyyy pasaklıı..

cnm gecmis olsun. bende de var cok unutkanlık ama yorgunluktandır diye doktora gitmeyi dusunmedim dogrusu. bunun teshisi tedavisi nasıl oluyo peki? ne kadarbiseyleri takmayalaım desekte olmuyo maalesef, hele ben habire kafamda kuruyorum soyle gamsız tasasız olamıyorum. yapı meselesi iste...

noluyo bu topigin bebislerine yaa hepsi dokuluyo Allah daha beter dert vermesinde. gecmis olsun elifede cnm g.tu dogrultamadı yavrum bi turlu :)

cınarımızın bir yası kutlu olsun. insallah ikinci yasını anneannesinin yanında kalablıklarda gecirir ve su huysuzlukları uykusuzlukları duzene girer cnm

iyi yapmışsınız canım sanada değişiklik olmuştur cerenede
arada böyle iyi oluyo ama çocukla yolculuk zor mirayda uçakta kustu heryerimiz battı değiştiremedimde öyle geldik bir buçuk saat nasıl geçti bana sor:9:
ama olsun napalım büyücekler inşallah:21:

kızlar dün oğlumu anneme gönderip kışlıkları kaldırdım,yazlıkları çıkardım,yatak odasındaki ne kadar dolap çekmece varsa içlerini boşalttım sildim düzenledim,öldüm yorgunluktan,bi de oğlum olsa heralde kaç saatte yapardım bilmiyorum,hiç bir iş yaptırmıyo bana,acayip bi düşkünlük başladı bana,hep onunla oynayacağım,tepemde olcak ya DA memede keyif yapıcak,ben varken nazı bana geçiyo ben yokken gayet güzel oynuyo valla,şimdi uyuyo da bi bakayım ne var ne yok KK'da dedim

kızlar ceren yeni bi hareket gelistirdi kendi kendine. ben kaslarımı catıp kızdıgımda o da gozlerini kısıp dudaklarını buzerek boyle guler gibi komik bi mimik yapıyo ama oyle bi sevimli oluyo ki bende o an gulmeye baslıyorum ne ciddiyet kalıyo ne bisey, ve bugun ozellikle denedim ne zaman kızsam bu hareketi yapıyo, cok alem bu cocuk yaa :9:

kızlar merhaba,

ohhhh ne güzelcnm iyi etmişsiniz hem havan değişmiş hemdeceren toprakla bi güzel oynamış :)
valla sorma cnm hava ii ben evde oturuyorum napim iyileşsinde herşee razıyım zaten bu hafta temzilikle fln ilgilencem üffff evin temiz olmasını çok seviyom ama temizliği sevmiyommm

kızlar dün oğlumu anneme gönderip kışlıkları kaldırdım,yazlıkları çıkardım,yatak odasındaki ne kadar dolap çekmece varsa içlerini boşalttım sildim düzenledim,öldüm yorgunluktan,bi de oğlum olsa heralde kaç saatte yapardım bilmiyorum,hiç bir iş yaptırmıyo bana,acayip bi düşkünlük başladı bana,hep onunla oynayacağım,tepemde olcak ya DA memede keyif yapıcak,ben varken nazı bana geçiyo ben yokken gayet güzel oynuyo valla,şimdi uyuyo da bi bakayım ne var ne yok KK'da dedim
banada lazım cnm öyle bi değişiklik ama bakalım ne zaman
seviyo annesi seni özlüyo demekki, elifte bu ara gelip kafasını bana yaslar gider bazn uzun uzun duruyo ama bazen gönül alır gibi bana yaslanıyo gidiyo çok tatlılar çokkkkkk

beloved serum fizyolojik aldım markası bifizol prospektüsünü okudum 1 defa sıkılacak diyo acaba senin kullandığın farklımı oda hiçfayda etmedi

Selam kızlar bu ara topiğimiz çok sessiz benim işlerde yoğun giremiyorum geçmişide okuyamıyorum..

6. dişimiz yolda umarım sıkıntısız çıkarır...

Sanırım taşınıyorsun canım ortalıkta pek görünmüyorsun.

Ya ben diyet yapıyorum ama hiç kilo veremedim anlamadımki nasıl bir iş bu :43: :43: ekmeği, şekeri, çikolatayı kestim 2 hafta oldu ama yık yokk.. :18:

Kızlar herkese günaydınnnnnnn,

Bebekleri yürüyen kimler var aramızda? Bizimki korkudan bir türlü cesaret edemiyor. Oysa bırakırsan 1 dakka kadar ayakta dengede duruyor ben varsam yanında bir kaç adım atıyor, ellerimden tutup beni yürüt diye iteliyor beni ama hala cesaret edemedi :)

Bir de süt verenler var mı aranızda? sütü nasıl veriyosunuz?

Back
X