kızlar merhaba,
yine kac gundur giremedim bu ara baya yogun yasıyorum. cuma gunu esim izinliydi. ben ara ara gittim ama esim 1 senden fazladır memlekete gitmiyodu. bizim aileler corluda. kayınvalidemin de dogum gunuymus kaynım gorumcem filan mangal yapıp kutlucaklarmıs esim bizde gidelim surpriz yapalım dedi. 5saat suruyo yol feribotla karsıyada geciyosun cocukla zor hem benim ailemde aksi gibi bizim yola cıktıgımız gun annemler de aksi gibi istanbula ablamlara gittiler ordan da komple ablamlar torunlar enistemler filan safranboluya gezmeye gittiler bi gece kaldılar icim gitti benimde. ama bende annemi arayıp anne biz corluya geldik diyince bu sferde onların ici gitti.

nerdeyse 4 aydır gormuyoruz birbirimizi. neyse esimi kıramadım bende apar topar hazırlandık yola cıktık. bi yandan iyide oldu ceren kayınvalidemin bahcesindeydi hep iceri sokamadık toprakları mıncıkladı cicekleri kopardı yerlerde surundu cok hosuna gitti. gece biraz burnu tıkandı ama allahtan hasta filan olmadı. kayınvalidem de ciceklerine cok duskundur ama ceren kopardıkca o mest oldu :) neyse iste dun aksam 9 da geldik ama cocukla yolculuk zor oluyo araba koltugunda oturmak istemiyo vs vs.. bide yanıma milupanın organik sebzeli tavuklu puresinden almıstım yerse diye ama agzına surmedi gercekten de igrenc bi tadı vardı bende mecbur biz yemek yerken lokantadan ezogelin corbası icrdim ac kalmasındansa icsin dedim. o da belli belrsiz acıymıs ac diye yedi ama gozu yasardı yavrumun :) boylelikle acıylada tanısmıs oldu. ve kızlar bu gece de mucize gibi sadece bi kere uyandı o da sabah 5te. yatagını ozlemis herhalde yavrum oh ne guzel uyumusuz. simdi de 2 saattir uyuyo masallah diyim uyansın hemen yıkıcam 2 gundur sokak kızı oldu resmen. bileklerindeki bogumlar bile kir toplamıs resmen, tırnaklarının ici toprakları mıncıklamaktan kapkara ıyyy pasaklıı..
cnm gecmis olsun. bende de var cok unutkanlık ama yorgunluktandır diye doktora gitmeyi dusunmedim dogrusu. bunun teshisi tedavisi nasıl oluyo peki? ne kadarbiseyleri takmayalaım desekte olmuyo maalesef, hele ben habire kafamda kuruyorum soyle gamsız tasasız olamıyorum. yapı meselesi iste...
hadi bakalım cnm insallah hersey yolund gider de memleketinize donersiniz.
gecmis olsun elaya da sana da umarım en kısa zamanda atlatırsınız
noluyo bu topigin bebislerine yaa hepsi dokuluyo Allah daha beter dert vermesinde. gecmis olsun elifede cnm g.tu dogrultamadı yavrum bi turlu :)
cınarımızın bir yası kutlu olsun. insallah ikinci yasını anneannesinin yanında kalablıklarda gecirir ve su huysuzlukları uykusuzlukları duzene girer cnm