• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aynen canım geçen apartmanda bi tanesi yaptırmış siyah beyaz güzel duruyor fakat çok sıradanlaştı bende ya tam beyaz ya da kırık beyaz yaptırmak istiyorum ama bakalım aklımdan klasik modellerde geçmiyor deil daha bizim geçmemize var bi 8 ay kadar ama ben şimdiden hangi malzemeler kullanışlı uygun olur diye araştırıyorm malum mutfak çok önemli biz bayanlar için kredi vs derken kısıtlı harcama yapmam lazım o yüzden araştırıyorm bakalım hayırlısı olur inşallah

canım Arçelik yada istikbal mutfakta çok güzel modeller vardı ama uçuk fiyatlar
biz normal marangoza yaptırdık tam fiyatını bilimiyorum ama eşim dış kaplamadan çok iç aksam para tutuyor dedi
ben çöp kovası tencerelik ve kaşıklık yaptırdım balkonda kilerim var o yüzden kiler yaptırmadım
daha senin zamanın varmış gez bak aklına yatsın 1 kere yaptırıyoruz koltuk degilki beğenmedim yüzünü değiştireyim olsun

canım Arçelik yada istikbal mutfakta çok güzel modeller vardı ama uçuk fiyatlar
biz normal marangoza yaptırdık tam fiyatını bilimiyorum ama eşim dış kaplamadan çok iç aksam para tutuyor dedi
ben çöp kovası tencerelik ve kaşıklık yaptırdım balkonda kilerim var o yüzden kiler yaptırmadım
daha senin zamanın varmış gez bak aklına yatsın 1 kere yaptırıyoruz koltuk degilki beğenmedim yüzünü değiştireyim olsun

evet canım bayağı firmaya giderim bana uyarsa eşim zaten müteahit siz projeyi getirin ben aldığınız fiyatın yarısına yaptrırım diye söz verid bakalım hayırlısı çok beğendim canım güle güle kullan bend de çıkayım bizim bebişler ne yaptı öptüm sizi de bebişlerinizi de

Canım güle güle kullanın mutfağın çok güzel, rahat ve kullanışlı olmuş çok beğendim:nazar::nazar::nazar:, benimkini bir görsen sıkış tıkış bu arada eşim moralimi bozdu Adanaya gitme durumuna sıcak bakmıyor artık dün kuzenine gitmişti artık annesi mi kuzeni mi aklına girdi ben de üzüldüm eğer taşınma işinden vazgeçerse ben de artık kışı annemin yanında geçirecem. Burada karda kışta hiç dışarı çıkılmıyor komşuluk sıfır akrabamda yok bunalıyorum vallahi aynı pancemin dediği gibi stresten benim de baş dönmelerim olmaya başladı. Bir de bana yaptığı açıklamaya bakar mısın efendim bden çok mutsuz görünüyormuşum Adanaya taşınacağımızı söyleyip beni biraz mutlu yapmak istemiş şimdi de vazgeçmiş ben de salak gibi ablama kardeşime ev arattırıyordum, çocuk kandırıyor herhalde.

canım evi emlakçıya verdik demiştin yanlış hatırlamıyorsam
eşin başka mazeret bulamamış bence böyle daha mutsuz oldun
erkekler nasıl düşünüyor bende halen çözmüş değilim bence kışıda bekleme canım bir aylığına git gel ramazandan önce
hakında hayırlısı canım vardır bir hayır demek lazımda sıkıntı anında insanın aklına gelmiyor
bu günlerde geçecek neden bukadar üzülmüşüm diyeceksin

kandiliniz mübarek olsun kızlar:16:
topik çok sesizleşmiş kimseler yazmıyor
ben malatyada yalnızlıktan bunalıma girdim
sabah bir kalktım ayakta duramıyorum başım dönüyo
eşim izin aldı doktora gittim antidepresan verdi psikolojikmiş doğrudur dedim miray sürekli ağlıyo bağırıyo oturup konuşacak kimse yok sıyırmak üzereyim
inşallah atlatıcam bakalım dua edin:26:

geçmişolsun canım şimdi serenay söyleyince geçmişe dönüp baktım gözümden kaçmış heralde
valla tek olmak zor çık gel elazığa gezdireyim seni gecen hafta geldik malatyaya internet yoktu haber veremedim ama gözümde aradı mirayı buluşmak nasip olmadı hiç annenler filan gelmiyormu canım değişiklik olur hem onlarahem size
kendine iyi bak canım :16:

ben çıkıyorum kızlar öpüldünüz
nisbet gibi olacak ama ablam çaya çağırmış bi çay içip geleyim :17:

Ahsenim evin hayırlı uğurlu olsun.cok güzel ve ferah olmuş mutfağın .bende beyaz mobilyaya hastayim. Hem geniş hem temiz gösteriyor. Biz kadınların bütün gunü mutfakta geçiyor .bence mutfak çok önemli.bende yeni taşındım 1 ay oldu anca . Ama bebeğimle gercekten cok zor oldu .taşınma 1 günde. oncesınde koliler ...sonrasında yerleştirme... Zordu ama cok şükür gecti. Allah razı olsun yardımcı olan herkesten🌸🌺💝benim mutfak dolaplarimin üstleri beyaz altları kahverengi açık koyü kahve çizgili. Altlar koyü renk olunca daha az kirleniyormuş denedim gördüm

canım evi emlakçıya verdik demiştin yanlış hatırlamıyorsam
eşin başka mazeret bulamamış bence böyle daha mutsuz oldun
erkekler nasıl düşünüyor bende halen çözmüş değilim bence kışıda bekleme canım bir aylığına git gel ramazandan önce
hakında hayırlısı canım vardır bir hayır demek lazımda sıkıntı anında insanın aklına gelmiyor
bu günlerde geçecek neden bukadar üzülmüşüm diyeceksin
Evet canım vermiştik hatta bir alıcı bile çıktı kredi için başvuruda bulunacaktı ondan haber bekliyorduk 2 gün öncesine kadar eşim aynı fikirdeydi hatta ben ilk alıcıya mı satacağız biraz beklesek mi dedim ona bile yanaşmadığı halde dün kuzenine gittiği gibi fikri değişmiş ben buna bozuldum eşim benim dışında herkesten kolayca etkileniyor ama benim dediklerimi önemsemiyor. Haziranda gidecem Adanaya onun omzunun iyileşmesini bekledim şimdiye kadar, inşallah çınar da orada huzursuzluk çıkarmaz da gitmişken 1-2 ay kalırım diye düşünüyorum ama Adananın sıcağı ve nemi de çekilmez artık, İstanbulun en güzel yanı yazın çok terlemiyorum yapış yapış olmuyorum. Biz de Adana da gündüzleri evde oluruz akşamları dışarı çıkarız maksat evde bile olsak ailemle bir arada olayım da bizim çınar dışarı çıkmazsa kıyameti koparıyor artık.

Eki Görüntüle 712261 Eki Görüntüle 712239 Eki Görüntüle 712238 Eki Görüntüle 712260 Eki Görüntüle 712255 Eki Görüntüle 712259

kızlar doğum günü ve hayvanat bahçesi..Ankara'da olduğu için doğum günü sıradan oldu ve normal bir pasta kesildi..zaten ilk ve son doğum günümüz :) bir daha kutlamayı düşünmüyorum kendimce :) elanın son halleri bu arada :)
canım yanak var elada da :) sende güzelmişsin :)ama ela babaasınamı benziyo ne
kızlar yanlışlıkla 2 kere yüklemişim
cnm güle güle oturun mutfak çok güzel olmuş ferah ferah
Canım güle güle kullanın mutfağın çok güzel, rahat ve kullanışlı olmuş çok beğendim:nazar::nazar::nazar:, benimkini bir görsen sıkış tıkış bu arada eşim moralimi bozdu Adanaya gitme durumuna sıcak bakmıyor artık dün kuzenine gitmişti artık annesi mi kuzeni mi aklına girdi ben de üzüldüm eğer taşınma işinden vazgeçerse ben de artık kışı annemin yanında geçirecem. Burada karda kışta hiç dışarı çıkılmıyor komşuluk sıfır akrabamda yok bunalıyorum vallahi aynı pancemin dediği gibi stresten benim de baş dönmelerim olmaya başladı. Bir de bana yaptığı açıklamaya bakar mısın efendim bden çok mutsuz görünüyormuşum Adanaya taşınacağımızı söyleyip beni biraz mutlu yapmak istemiş şimdi de vazgeçmiş ben de salak gibi ablama kardeşime ev arattırıyordum, çocuk kandırıyor herhalde.
hakikaten başka bahane bulamamışmı eşinde vaz geçtim desin daha mantıklı bişi yanii şekeri çocuğa ver sonrada al çok mutlu olur eminim

Merhaba kızlar en son dr.a gidECEKTİM VE GİTTİM gözler hala aynı 3,5 malesef 2 ay sonra tekrar çağırdı
ve çarşamba hastaneye yattık bugün çıktık bronşiolit olmuşuz meğer kızım baya kötüymüş çıkış evraklarına bakıyorum orda yazdığı pnömoni yani zatüre, ikiside aynı şeymi acaba zatüre ile bronşiolit. şimdi teavi evdedevam edecek ama bu sabah dr. baktı gittti elif uyandı terlemiş ve burnu akmaya başladı üfff haftaya kontrol var geçen sene yine aynı hastane ve haziran ayında ordaydık yatış deyince zaten o geldi aklıma gözlerim doldu yine

Merhaba kızlar en son dr.a gidECEKTİM VE GİTTİM gözler hala aynı 3,5 malesef 2 ay sonra tekrar çağırdı
ve çarşamba hastaneye yattık bugün çıktık bronşiolit olmuşuz meğer kızım baya kötüymüş çıkış evraklarına bakıyorum orda yazdığı pnömoni yani zatüre, ikiside aynı şeymi acaba zatüre ile bronşiolit. şimdi teavi evdedevam edecek ama bu sabah dr. baktı gittti elif uyandı terlemiş ve burnu akmaya başladı üfff haftaya kontrol var geçen sene yine aynı hastane ve haziran ayında ordaydık yatış deyince zaten o geldi aklıma gözlerim doldu yine
Geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda iyileşir elif, benim bildiğim bronşiolitin ileri safhası oluyor zatüre Allah korusun, nasıl böyle hastalandı canım ondan uyuyamıyordu demek ki , geçmişi aklına getirme canım bırak geçmişte kalsın Allah bir daha yaşatmasın ama aynı ortam ve aynı zamana denk gelince haklısın tabi. Bağışıklık sistemleri hala zayıf kolay hastalanıyorlar bende dışarı çıkardığımda korkuyorum hava sıcakken birden rüzgar çıkıyor serinliyor

Herkese selamlar cok uzun zaman olldu yazmayali buraya.bebisler kocaman olmuslar masallah.sanki daha dun gibi karnimizdaki kilolarini yazdigimiz gram gram :))
kizlar bebeklerinizde dogum lekesi var mi? acik kahve ama kirmizi yada digerleeinden degil.

canım yanak var elada da :) sende güzelmişsin :)ama ela babaasınamı benziyo ne

cnm güle güle oturun mutfak çok güzel olmuş ferah ferah

hakikaten başka bahane bulamamışmı eşinde vaz geçtim desin daha mantıklı bişi yanii şekeri çocuğa ver sonrada al çok mutlu olur eminim

Eyidas canim cok gecmis olsun.kiyamam elifime..rabbim tez zamanda sifa versin inş. .
Evet ela babasının aynisi :)) ne gozumden almis ne sacimdan..ama elanin saclar açılıyor sanki..sarimsi bisey olmaya basladi..

Ahsen canim cok begendim.benimde aklimdan beyaz geciyor ama ben kendime guvenemiyorim.calisinca ev temizligi kalıyor hep..bugun tarladan 7de geldim. .ama fidelerim dikildi cok sukur..artik iş beni bekliyor ekime kadar..
Kizlar dua edin de fidelerim tutsun..Öpüyorum sizi dus alip yatis..bayilcam artik..

çok geçmişolsun canım
nasıl bukadar üşütüyorlar bende anlamıyorum ahsen öyle öksürüyorki babası sanki kar yemiş bu çocuk evin içinde nasıl üşütüyor diyor
benim annem herzaman küçük bebek kuşun kanadından hastalanır çok dikkat etmek lazım der ama havayıda sıcak görünce hemen çıkartıyorum
terlemesi iyi canım ben dikat ediyorum terleyince ateşi normale dönmüş oluyor ateşlendiklerinde benim kızlar hiç terlemiyor sürekli terbezi koy sırtına soğutma inşallah çabuk atlatır

Son düzenleme:
saolun kızlar hiç bilmiyorum nasıl bu hale geldi birde zatüre teşhisi koymuşlar üff
bu sabah yine bi eğişim var baya toparlanmıştı ama yine burnu akmaya başladı ve tıkanık burnu sanki rahat nefes alamıyor
üstüne bu hafta düğün var ve bugün terziye gitmem gerek elifin elbisesi için provaya çağırılar hiç gidesim yok hala dinlenememişim hastaneede hiç uyuyamadım desem yeridir gece günüz elife buhar verdim

bu arada öksürüyosa canım hiç durma hemen dr.a bundan sonra dururmuyum en ufak öksürükte giicem ben böyleolabilceğini düşünmedim hiç aman Allah korusun
ya ben nasıl bu hatayı yaptım bitanem herşeyim zatüre olmuş ben hala evde oturuyorum ben nasıl bir anneyim :14:

saolun kızlar hiç bilmiyorum nasıl bu hale geldi birde zatüre teşhisi koymuşlar üff
bu sabah yine bi eğişim var baya toparlanmıştı ama yine burnu akmaya başladı ve tıkanık burnu sanki rahat nefes alamıyor
üstüne bu hafta düğün var ve bugün terziye gitmem gerek elifin elbisesi için provaya çağırılar hiç gidesim yok hala dinlenememişim hastaneede hiç uyuyamadım desem yeridir gece günüz elife buhar verdim

bu arada öksürüyosa canım hiç durma hemen dr.a bundan sonra dururmuyum en ufak öksürükte giicem ben böyleolabilceğini düşünmedim hiç aman Allah korusun
ya ben nasıl bu hatayı yaptım bitanem herşeyim zatüre olmuş ben hala evde oturuyorum ben nasıl bir anneyim :14:

canım gecen sene ramazanda ahsennin sadece burnu tıkalıydı sprey versindiye doktora götürdüm
doktor çok hızlı ilerliyor bugün burun tıkalı diye geliyorlar ertesigün zatüryeye çeviriyor çok dikkatli ol dedi yani burnundan atamayınca yada kusarak balgamı atamayınca direk ciğerlere iniyor onu temizlemek içinde öksürmesi lazım bizde öksürük şurubuyla kesince öksürüğü çigerlere birikip zatüryeye çeviriyor
dikkat et burnunu açık tutmaya belovel ismi yanlış yaza bilirim bir damladan bahsediyordu ben elazığda bulamadım sen bursada bulabilirse al yatağına damlat canım

canım gecen sene ramazanda ahsennin sadece burnu tıkalıydı sprey versindiye doktora götürdüm
doktor çok hızlı ilerliyor bugün burun tıkalı diye geliyorlar ertesigün zatüryeye çeviriyor çok dikkatli ol dedi yani burnundan atamayınca yada kusarak balgamı atamayınca direk ciğerlere iniyor onu temizlemek içinde öksürmesi lazım bizde öksürük şurubuyla kesince öksürüğü çigerlere birikip zatüryeye çeviriyor
dikkat et burnunu açık tutmaya belovel ismi yanlış yaza bilirim bir damladan bahsediyordu ben elazığda bulamadım sen bursada bulabilirse al yatağına damlat canım

cold mix onumu ddiyorsun cnm
evet dediğin gibi öksürük kesilsin diye şurup verdim indirdim aşağıya ve hiç kusmadı

Eyidas çok geçmiş olsun .kuzucuğa acil şifalar diliyorum rabbimden. Kendini suçlama cocuklar cok sık hasta oluyorlar. Sen de antibiyotik almadan geçer diye dusunmussundur herhalde. Allah yavrularımızı her turlu hastaliktan korusun insallah

Kızlar benim kıza ben hala ekmek köfte tavuk gibi katı seyler yediremiyorum hala püre yiyor robottan geçiriyorum yoksa çok kusuyor hemen öğürüyor her gün de birsey koyuyorum ağzına alışsın diye nerdeee çoçuk ya hemen tükürüyor ya da kusuyor sizde de aynı sorun var mı

Kızlaaar ana sayfada full site yazıyordu oraya bastım şimdi ekran pembe ve çok zor girebiliyorum yardım lütfen eskiden daha okunaklı ve sadeydi ne yapmam lazım eski hale gelmesi için

Back
X