- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
oğlum dün sabah koluna çay döktü kızlar
yerde oynuyodu mutfakta,ben de tam son lokmamı yiyi kalkacaktım sofradan,bardağım da masanın ortasına doğru duruyodu ,birden fırladı elini uzattı masaya,bardağa değemedi ama işaret parmağının ucu çay tabağının kenarına değdi,parmağıyla tabağa bastırınca da bardak devrildi koluna.hemen duşun altına soktum soğuk su tuttuk bi süre,apar topar acile,pansuman yapıp sardılar,bugün de bi plastik cerrraha gösterdik,hafif yanık dedi ,1. derece ve bir iki yer de hafif 2. derece yAnmış,yine pansuman yaıp sardılar kolunu,perşembe kontrole gidicez,iz kalmaz dediler,bebeklerin cildi daha kolay yenileniyomuş,Allahtan yüzüne gelmedi,dün öldük öldük dirildik,verilmiş sadakamız varmış yine de ucuz atlattık,canı yanmıyo sanırım çünkü her zamanki gibi oynuyo,gece de kesintisiz uyudu,2 hafta içinde geçmeyen yanıklar iz yaparmış,doktor öyle dedi,haffi kızarmış olan yerler embeleşmiş,geçiyo gibi sadece bi kaç yerde derisi soyulmuş,çayın çok geldiği yerler,oralar biraz daha zaman alıcak.perşembe günü de 2 tane merhemi karışım yapıcak sanırım doktormuz,hala nasıl oldu bilmiyorum,o parmağının ucuyla çay tabağını nasıl salladı aklım almıyo,aman dikkat kızlar,biz bu aralar hastane acillerinde geziyoz,hatırlarsanız raptiye gibi bişi ağzına almıştı ,yutmamış allahtan,ama başka bişi yuttu mu diye acile gittik diye yazmıştım bi kaç hafta önce,hayırlısı olsun diyorum