2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar 2 gündür çok kötüydüm cuma günü kızlarla alışveriş merkezine gidelim dedim
babamızda evde yoktu sıkıldık gezeriz diye belime bir agrı girdi orda ayagımı basamıyorum yemek yiyip hemen çıktık eve geldim ahseni uytum kalkıp sepetine koyamıyorum eşim gelene kadar bekledim dünde çok kötüydüm kayınvalideme gittim ahsenle ilgilendi krem sürdü birde şişe vurdu bugün daha iyiyim çok şükür halen agrı hafif var ama yürürken daha iyiyim
Geçmiş olsun canım bel boyun ağrısını tutulmasını ben de çok yaşadım hala da yaşıyorum her tarafım fıtık oldu sen de son günlerde taşınma misafir ahsen çok yordun kendini krem sür dinlenmeye çalış bir de sıcak su uyguluyordum iyi geliyordu

kızlar merhaba
bir haftadır giremedim, gecen cumartesi annemle babam geldi carsamba gunum vardı onu aradan cıkardık. yalnız olsam perisan olcakmısım annemle bile zor yetistirdik temizlkitir pasta borektir derken... of uzerimden buyuk bi yuk kalktı. annemlerde az once gittiler biz gene kzımla basbasa kaldık :( ceren gene cok zor yiyo ve alerjisi 15 gundur gene hortladı. kırmızı kırmızı lekeler sinek ısırıgı gibi kimi kabarıyo kimi sadece benek halinde geciyo. genelde bacaklarında ve kollarında ama bi kac tane de yuzunde cıktı. alerji surubuna basladık biz gene on gun vericem bakalım 2 gundur daha iyi yemeye basladı zaten gene surup sayesinde. babamda sen bu suruba alerjileri gecincede devam et diyo, oldu dedim :) su erkeklerin ne kadar kolay cozumleri var..kızlar bu arada ceren agzını burnunu gozlerini saclarını ve kulagını gosteryo hatta kulagını sormaya korkuyorum gosterirken nerdeyse koparcak cunku:9:bizden havadisler boyle kızlar
Canım çınarda da alerji var sanırım doktor yediği bir şeyden olabilir demişti ama farklı bieşey yemiyorki ilaç vermedi kol ve bacaklarında bazen yüzünde pütür pütür sivilce gibi noktalar varr ve bazen kızarıyor

geçmiş olsun canım,bebekleri kaldırmaktan,beşik sallamaktan omurga diye bi şey kalmadı valla,benim de sırtım,,belim falan ağrıyor,gece de bu aralar sık uyanınca beşiği sallıyorum omuzlarım feci ağrıyo,kopacaklar sanki,3-4 kg ken iyiymiş ,ne hafiflermiş,oğlum 12 kg oldu olcak,valla zor taşıyorum artık

canım gecmis olsun benimde gecen ay cereni kucagımda severken boynuma küt diye bisey oldu 2 gun oyle robot gibi dolastım. bu tarz sakatlıklarla cocuk bakmak tam bi kabus oluyo

çok geçmiş olsun canım bu illet bir yapıştımı gitmiyor
mirayında hala tam geçmedi burnu akıyor sürekli artık normal peçeteyle silemiyorum ıslak mendille sildiriyor birtek
havalar bir öyle bir böyle hele şu rüzgar hiç kesilmedi kurtulamıyoruz hastalıktan

hadi allah kavuştursun canım annenle hasret gidermişsindir
gününüde aradan çıkarmışsın iyi olmuş
o alerji benim yeğenimdede olmuştu sonra geçti şimdi olmuyo şükür
yediği bişey mi dokunuyor ki:44:

evet ya sorma bu havalar ne zaman duzelcek su ruzgar kesilmiyo esimde denize gidelim diyo ama hic gidilcek gibi degil. esim haziran boyle gecicek diye duymus :50: cerenin alerjisini takip ediyorum yedigi biseyden mi diye ama tespit edemedim cilek seftali zaten yedirmiyorum bakalım gecer insallah...

Geçmiş olsun canım bel boyun ağrısını tutulmasını ben de çok yaşadım hala da yaşıyorum her tarafım fıtık oldu sen de son günlerde taşınma misafir ahsen çok yordun kendini krem sür dinlenmeye çalış bir de sıcak su uyguluyordum iyi geliyordu

sagolun kızlar dün kayınvalidem bugünde eşim evdeydi yardımcı oluyor
yarında annem gelicek biraz dinlenmiş olurum bugün rahatım çok şükür kremden mi dinlendim ondan mı bilmiyorum sabah ağrım yoktu ama genede kremi sürdüm gözüm korktu uzun süre ayakta durunca gene başlıyor :31:

canım kaşla göz arasında atıyor ağzına ama hiç yalnız bırakmıyoruz
ama çok eğleniyor hem güneşlenmiş oluyor hemde toprakla oynuyor
ilaçta (FeriFer) diye bir ilaç tek kullanımlık kaşıkların içerisinde

hoş geldin canım
çokşükür sende atlatmışsın misafirlerini
ahsende kulaklarını birde cicini göster diyince bileziğini gösteriyor
başkada öğretmedik sizden duyunca aklıma geldi bende öğreteyim :34:
dışarısını seviyorlar canım aynen dediğin gibi güneş almalarıda iyi oluyor ohh yazın tadını çıkarsınlar :)
kızlar 2 gündür çok kötüydüm cuma günü kızlarla alışveriş merkezine gidelim dedim
babamızda evde yoktu sıkıldık gezeriz diye belime bir agrı girdi orda ayagımı basamıyorum yemek yiyip hemen çıktık eve geldim ahseni uytum kalkıp sepetine koyamıyorum eşim gelene kadar bekledim dünde çok kötüydüm kayınvalideme gittim ahsenle ilgilendi krem sürdü birde şişe vurdu bugün daha iyiyim çok şükür halen agrı hafif var ama yürürken daha iyiyim
geçmiş olsun cnm bel ağrısıda zor dediğin gibi çocuk olunca ddahada zor
canım gecmis olsun benimde gecen ay cereni kucagımda severken boynuma küt diye bisey oldu 2 gun oyle robot gibi dolastım. bu tarz sakatlıklarla cocuk bakmak tam bi kabus oluyo

evet ya sorma bu havalar ne zaman duzelcek su ruzgar kesilmiyo esimde denize gidelim diyo ama hic gidilcek gibi degil. esim haziran boyle gecicek diye duymus :50: cerenin alerjisini takip ediyorum yedigi biseyden mi diye ama tespit edemedim cilek seftali zaten yedirmiyorum bakalım gecer insallah...
cnm domates yiyormu ceren oda yapar çünkü
hadi ya haziran öylemi ondan hasta oluyorlar zaten terliyor rüzgarı yiyor ohh hastalık
bugün hayvanat bahçesine gittik uyudu orda bi terlemiş su gbi e bide rüzgar vardı hasta olmaz inşallah

günaydın
erkenciyiz her zamanki gibi
kahvaltı hazırlayayım kızıma bugün şevval anneannesinde kaldı
sabah ahsen uyanır uyanmaz şevvalin odasına gitti şevvali arıyor uyandığından beri balkon lavabo hepsine baktı:9:
dün ablamda bir bebek gördü agır taşıyamıyor bile ama aldık eve getirdik resmen aşk yaşıyor çorabını çıkarttı onu giydirmeye uğraşıyor piş piş uyutuyor bir görseniz öpüyor çok sevimli biraz büyük gercekmi sandı akşam ayağımda sallarken kucağından bırakmak istemedi zaten belim ağrıyor ikisini salıyamıyorum ama inatla uykuya dalana kadar bırakmadı:9:

Geçmiş olsun canım umarım uzun sürmez..

günaydın
sabah ahsen uyanır uyanmaz şevvalin odasına gitti şevvali arıyor uyandığından beri balkon lavabo hepsine baktı:9:
dün ablamda bir bebek gördü agır taşıyamıyor bile ama aldık eve getirdik resmen aşk yaşıyor çorabını çıkarttı onu giydirmeye uğraşıyor piş piş uyutuyor bir görseniz öpüyor çok sevimli biraz büyük gercekmi sandı akşam ayağımda sallarken kucağından bırakmak istemedi zaten belim ağrıyor ikisini salıyamıyorum ama inatla uykuya dalana kadar bırakmadı:9:

Yerimm ben onuu hatta ısırırım duru yu hep ısırıyom :))))) günaydın canım nasılsın daha iyisindir umarım..
Ahsenin kusmaları geçtimii??

Canım diyet nasıl gidiyor baktım bu kadar şeyi kesmeme rağmen kilo veremedim cumartesi diyetisyene gittim dün başladım biraz zorlanıyorum ama hırslandım bakalım ne olacak....

Selam arkadaşlar nasılsınız siz ve bebişler umarım hasta bebiş yoktur.. Duru 2 gündür keyifsiz ve sesi kısık şuu pişik olayınıda atlatamadık bir türlüü büyüdü genç kız oldu ama totoşu halaa pişiyor ve inanın herr bez değiştirmede pişik kremi sürüyoruz sürmesek ne olur acabaa...

Geçmiş olsun canım umarım uzun sürmez..

Yerimm ben onuu hatta ısırırım duru yu hep ısırıyom :))))) günaydın canım nasılsın daha iyisindir umarım..
Ahsenin kusmaları geçtimii??

Canım diyet nasıl gidiyor baktım bu kadar şeyi kesmeme rağmen kilo veremedim cumartesi diyetisyene gittim dün başladım biraz zorlanıyorum ama hırslandım bakalım ne olacak....

günaydın canım çok şükür 2 gündür daha iyiyim ahsen gece 40 kere kalkmasa daha çabuk toparlanıcam ama bizim kız düzeleceğine uykuları iyice cozuttu
kusmada 1bucuk aydır kan damlasını keseli geçmişti
yarım kaseyi istegiyle yiyordu sonra zorlarsam kusuyordu bende yarım kase yiyince bırakıyordum
3 4 gündür kan ilacına gene başladık sanki hafiften sinyaller vermeye başladı
inşallah kusmaları geri gelmez az yiyiyor ama hiç değilse yiyor valla benim piskolojim bozuluyor sürekli kusmuk görmekten

diyete gelelim canım 71 kiloyla başlamıştım biliyorsun hatta 73 bile oldum bir ara:37:
şimdi 65 65 buçuk gidip geliyorum artık eskisi kadar sıkı diyet yapmıyorum kaçamaklar çoğaldı inşallah geri almam
sanada allah kolaylık versin zor valla kilo vermek :31:

günaydın
amanda aman büyümüşte bebği bile olmuş küçük prensesin :)yerim ben onu :)
evde başka bir çocuk olması başka dimi bizimki hep büyük insan istiyo çocukları görse sokakta onları izliyor sanki hasret gibi :)
Selam arkadaşlar nasılsınız siz ve bebişler umarım hasta bebiş yoktur.. Duru 2 gündür keyifsiz ve sesi kısık şuu pişik olayınıda atlatamadık bir türlüü büyüdü genç kız oldu ama totoşu halaa pişiyor ve inanın herr bez değiştirmede pişik kremi sürüyoruz sürmesek ne olur acabaa...

çok şükür iyiyiz cnm
sıcakmı çarptı yoksa duruya dolaptan sumu veriyorsunuz yoksa :33:
aman ilerlemesinde cnm
ya sıcaktan oluyo heralde eliftede var kaka 5 dkka fazla dursun kızarıyo bazen diyorum çok daha sıkmı değiştirmeliyim acaba bezi:44:

bizim doktorumuz kesinlikle pişik kremi sürmeyeceksiniz. yoksa pişik olur demişti. pişik kremi pişik olursa sürülür, pişik olmasın diye sakın sürmeyin kullanacağınız tek şey var o da zeytinyağı demişti.
Zeytinyağını deneyebilirsiniz. bir de bir arkadaşım pişik olan oğluna eczaneden sudocream almış. süper birşey diyordu. dünyaca ünlü pişik kremiymiş.

Kızlar selam,

Size bişey sorucam size. Benim kızımın beslenme düzeni şöyle...siz ce çok mu? (13 aylığız bu arada)

Sabah kahvaltı ve içerse 1 bardak süt

arada meyve

sonra uykuya yatıyor.

kalkınca yarım somon veya köfte - yoğurt

akşamüstü sebze çorbası
yoğurtdu öğlen yemediyse ve balık yemediyse cicibbebeli meyveli yoğurt

akşam muhallebi.

gece artık mama almıyor. uyanırsa süt veriyorum.

Kızlar selam,

Size bişey sorucam size. Benim kızımın beslenme düzeni şöyle...siz ce çok mu? (13 aylığız bu arada)

arada meyve

sonra uykuya yatıyor.

akşamüstü sebze çorbası

akşam muhallebi.

canım bize göre çok ama benim kızım iştahsız
kilosu çok fazla değilse bence bırak yesin tam gelişme zamanları
bizim meünyü sayayım
sabah yumurtalı bulamaç yarım kaseden az oluyor
öğlen yarım kase çorba
ara 1 muz bazen onuda bitiremiyor
akşam evdeki yemeklerden 2 yemek kaşığını geçmez oda sevdiyse yoksa onuda tükürüyor doymadıysa yarım kase çorba yada pirinç unu benim kızım 14 aylık 9 kiloyu daha geçemedik :31:

merhaba demos, pisik icin hangi kremi kulanıyosun. desitin diye bi krem var mor ambalajlı, dr vermisti bizede. ben g eceleri suruyorum, kızarmaya baslarsa da suruyoum hemen geciriyo.

Kızlar selam,

arada meyve

sonra uykuya yatıyor.

akşamüstü sebze çorbası

akşam muhallebi.

cnm masallah diyeyim:nazar: benim kızım gunde 3 ogun yiyo onu da binbir numaralarla yediriyorum bazen istahlı oldugu gunler yarım kase muhallebiyle 4. ogune zorluyorum ama yinede bu saydıklarının yarısını yemiyodur. eger sende bunları zorlamadan yediriyosan ki bu kadar sey zorlayarak yedirilmez herhalde, demekki bunyesi kabul ediyo yiyen cocugada cok yiyo deyip rejim yaptırılmamalı herhalde bu yasta :)

iyi günler güzel nisan anneleri
her gün uğruyorum ama kimsecikler yok
efileda nasılsın canım kızın alerjisi nasıl
bizde 2 gündür pişikle uğraşıyoruz bu zamana kadar hiç olmamıştık evde kremde yoktu dün akşam babası getirdi ama pek işe yaramışgibi görünmüyor bugünde düzelmezse arkadaşın dediğini eşime söyeyeyim alsın tabi elazıgda bulabilirse

kızlar sizlerin anneleri filan uzakta gidip tatilinizi yapıyorsunuz ne güzel bende sizi kıskandım
ahsenle biyere gitsek anlamıyacaz biliyorum
herşeyi yese sorun etmem rondadan gecicek kusacak uf tatil istiyorum:37:

altını her açtığında suyla yıka mutlaka ve pamuklu bi bezle kurula,yıkamak çok önemli,bir de sık değiştir,bez markasını da değiştirip deneyebilirsin,bazı bebeklere bazı markalar alerjik olabliyormuş

Kızlar selam,

arada meyve

sonra uykuya yatıyor.

akşamüstü sebze çorbası

akşam muhallebi.

bence normal,benim oğlum da 14 aylık,sabah uyanınca önce emiyo sonra kahvaltı ,eğer evdeysem uyumadan önce yine emiyo,evde değilsem annem biraz yoğurt yediriyo,uyanınca çorba,ben eve geliyorum öğleden sonra emiyo yine,akşam da biz ne yersek masada bizle ondan yiyo,akşam da biz meyve yerken meyve yiyo bizle,gece yatarken emzirip uyutuyorum

AHSEN temizlik yaparken

Eklentiler

• $003.webp
    $003.webp
    19 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Kızlar selam,

arada meyve

sonra uykuya yatıyor.

akşamüstü sebze çorbası

akşam muhallebi.

Bence zorlanmadan yiyorsa çok değil canım ama benim oğlum iştahsız bu kadar yiyemiyor aynı yemeklerden de çabuk sıkılıyor bu sıralar memeye düşkünleşti sağlık ocağındakiler memeyi kesersen daha fazla yemek yer ve geceleri fazla uyanmaz diyorlar ama ben emzirmeyi seviyorum hem emmeden raharlayıp uyumuyor hem de oğlum kucaktan hoşlanmıyor bir tek emerken geliyor emwklediğinden beri kucağımızdan kaçmaya çalışıyor. Kızının gece uykuları nasıl kaç defa uyanıyor

canım bize göre çok ama benim kızım iştahsız
kilosu çok fazla değilse bence bırak yesin tam gelişme zamanları
bizim meünyü sayayım
sabah yumurtalı bulamaç yarım kaseden az oluyor
öğlen yarım kase çorba
ara 1 muz bazen onuda bitiremiyor
akşam evdeki yemeklerden 2 yemek kaşığını geçmez oda sevdiyse yoksa onuda tükürüyor doymadıysa yarım kase çorba yada pirinç unu benim kızım 14 aylık 9 kiloyu daha geçemedik :31:

bizimki 11 kilo. iştahı çok açık sonra başımıza sorn olmasın kilosu ama rejim de yaptırılmaz herhalde. pilav vermiyorum ekmek vermiyorum. doktor da boyu da orantılı gidiyor kilolu sayamam bu haliyle dedi. bilemiyorum ki kafam karışıyor

Back
X