ahh yerim bunu ben yaa ahsen buyumus gene guzellesmis. cnm cerenin alerjisini sormussun bi kac gundur kızarıklık cıkmadı cok sukur surubundan veriyorum hergun yarım olcek, bi kac gun daha veriyim bırakıcam bakalım nolcak...
ahhh ahhh serenayy yemek yapmak tam bi zulum artık ben yaparken ceren bos dururmu.. butun cekmeceleri asagı indiriyo erzak cekmecemdeki pirincimi bulgurumu ısırıp posetlerini deliyo, dun bi paket irmigin agzında su paket mandallarından vardı onu nasılsa acmıs bi dondum ki koca paket irmigi yere bosaltmıs!!! kabuuss

ben temizliyim derken o daha cok dagıtıyo cıldırdım iyice koydum kapının dısına yırttı kendini ben temizleyene kadar. bi on onbes gun kadar once de aksam esim gelmisti bende salata yapmaya masa hazırlamaya calısıyodum oda arkamda oyalanıyodu buzdolabının kapagını tam kapatmamısım o da fırsatı degerlendirmis! sen bi tencere corbayı yukardan asagı dok! buzdolabının iciiii, daha onceki gun yıkamadan gelmisti halımmmm, kendi ustu basıııı yer gok salcalı corba oldu buzdolabını bile cektik aksam aksam yemek burnumdan geldi esimede bi suru kızdım ben yemek hazırlarken bari bak su cocuga diye.. ben nerden bileyim dolabı acıcagnı diyo... ya sabıırr cektim!...yani iste yemek faslımız boyle canım, banyoya gelince onu uyutur uyutmaz hemen banyoya giriyorum 10 dk da cıkıyorum. temizligi de gene o uyurken yapmaya calısıyorum ya da onunla brlikte zar zor supuruyorum sonra uyutunca da siliyorum cunku kovaya elini sokuyo...gunduzleri de bi saat uyuyo o bi saat dinleneyimmi temizlikmi yapayım yemek mi yapayım bilmiyorum bzen cok bunalıyorum gercekten. artık sabahları da 7bucukta uyanıyo, eskiden 9a kadar uyuyodu istanbula gidince huyu degisti. velhasılı sende sorduguna pisman olmussundur amma anlatasım varmıs :) velhasılı yalnız cocuk buyutmek cok zormus arkadasım,daralınca soyle bi saat bırakbilcek kimsem yok bazen cok bunalıyorum...