- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
canım ozaman hiç yorma kendini onlar 3 çeşit yapmışlarsacanım eklicektimde onlarda yemeğe aldı 3 çeşit yaptılar yenmiyo zaten yemek bende masaya ortaya meze tarzı bişile koyayım dedim ama ne yapsam bilemedim:44:
ne uğraşıyorsun yeter kaç çeşit yapmışsın
pazartesi misafirim vardı menümü sayayım
yoğurtlu soğuk çorba
kavurma
pirinç pilavı
patates biber patlıcan kızarttım üzarine domates sos
dolma
puf böreği
salata
vişne kompostosu
ama çok yoruldum dün akşama kadar kafam kalkmadı birde o yorgunlukla sahurada kalkamamışım resmen bayılacaktım

kızlar oğluma semizotundan yemek yaptım,çok sevdi,size de vereyim tarifi,belki sevip yerler bebişler,ben orta boy çelik sahan miktarında yaptım,çok yapmadım,bugüne de biraz kaldı,uyuyo şidi,uyanınca yediricem kalanını,miktarını kendinize göre ayarlarsınız
yarım soğan ve 1 diş sarımsağı küçük küçük doğrayıp zeytinyağında az soteledim,içine azcık kıyma attım onu da kavurdum güzelce,sonra 1 orta boy domatesi kabuğunu alıp küp küp doğradım ve bi miktar semizotunu da küçük küçük doğradım ATTIm içine,üzerine su ekledim,biraz pişmeye başlayınca az da bulgur ekledim,az tuz attım,bulgurlar iyice pişince kapattım altını,haffi sulu kaLSIN yemek ,pilav gibi olmasın,bulgur su çekiyo,olmadı arada su ekleyin, ben yedirirken de yoğurtla karıştırdım,çok lezzetli oldu,kendimize de yapmayı planlıyorum,ıspanak sevdiyse oğlunuz,yazın bunu da yapabilirsiniz,semizotu çok faydalı biliosunuz
afiyet olsun kuzuya
ben kendimize yapıyorum ama kıyma koymadan ahsene denedim pek beğenmedi