elif doğduğundan beri bende hep topladım çocuğun ağzına gözüne girmesin diye ama keşke daha önceden kestirsymişim şimdi ensede ne rahatmış ya tavsiye ederişm valla :)Canım geçmiş olsun, malesef biz mamaya dahada düştük yemek yiyen çocuk 2 aydır doğru dürüst hiçbirşey yamiyorr :(((((( 5 6 aylıkken herşeyi yiyorduu..
Bence yaptır ihmal etme ben kendimi bildim bileli döküldüğü için sorun etmiyorum artık ama kuaförde sürekli topladığım için olduğunu söylüyor yaz kış tepede dolar toplarım acıyorum valla saçlarıma..
sana naz yapıyor duru diğerlerinden çekiniyormu ne kimbilir o küçük dünyasından neler geçiyor canımSelam kızlar daha öncede bahsetmiştim duru yaklaşık 2 aydır kakasını söylüyor ama klozete oturtmayı denedimde korktu kış gelmeden alışsa çok iyi olur duru halla pişik oluyor hemde kötttü şekilde doğdu doğalı her alt değiştirmede krem sürüyoruz ona rağmen oluyor ve 5 6 çeşit ılaç , zeytin yağı denedik yanii hiç olmassa kakasını tuvalete yapsa belki bu kadar pişik olmaz adaptör alsamm alışırmı acaba....
Yaaaa bide kızlar![]()
![]()
böyle düşünmek istemiyorum ama aklıma takılıyor sizcee?????
Duru ile yaklaşık 3 haftadır beraberiz tuvalet konusunu anlattım size duru ya bakan eltimi çook seviyorum allah razı olsun ondan ama 3 haftada tuvalete 1 defa oturtabildiğim duru yu 2. güde yere kaka yaptırabilmiş olabilirmi![]()
bana pek inandırıcı gelmedi eve gittim annesi klozete oturmadı ama yere çömelip kakasını yaptı dedi eve gittim duru kaka deyince denedim hem tuvaleti hemde yere oturtmayı ama mümkün değil yanii avazz avazz bağırdı yapmak istemedi bende zorlamak istemedim yengesi öyle deyince denemek istedimm..
Gerçi annem, ablam vs herkes seni görünce hal ve hareketleri çok değişiyor diyorlar uffffff bilemedim kadının günahınıda almak istemiyorum..
aferin duruya :) biz de 8. yi çıkaralı 2-3 hafta oluyor heralde sıra diğer azıcıklarda bakalım kazasız onlarda çıksaKızlarr 8.. Dişimizde çıktı![]()
sizde durumlar nasıll..
kızlar babası bugün ben temizlik yaparken gezdireyim diye götürdü oğlumu,normalde arabaya koyup koltuğuna bağlayınca sıkıntı olmuyodu,olmuyodu diyorum çünkü bugün eve gelirlerken benim sıpa ARABA KOLTUĞUNUN kemerini napıp edip açmış yoldaeşim dörtlüleri yakıp yolda durdum tekrar bağladım gene açmaya çalışıyo diyo,o sert tokaya nasıl bastı da açtı hayret valla,ben zor açıoyrum,o kadar sert yani.Tehlikeli bi durum sonuçta,koltuğunda kalkmaya çalışıp arabanın içinmde düşse,kafasını çarpsa Allah korusun.Eşim de böyle ciddi durumlarda otoriter bi sesle sert yapar biraz anlasın diye,arabada fırçalamış eşim bunu azcık,açma diye kızmış ,babasının yüzüne bakmıyodu eve geldiğinde
azcık küsmüş babaya
her dediğimiz de anlıyolar dA bile bile yapıyolar işte
eyvah eyvah Allah korusun çok becerikliler çokk ne güç var maşallah bizde dolabın birine bant yapıştıralım dedik belki bi süre idare eder dedik bi tuttuğuyla cartt diye çekti bizimkiler öçok fena çokkk :)