Kızlar merak ettim de nasıl su veriyorsunuz hala kaynatıyormusunuz hazırmı çeşmemi?
ben hala kaynatıyorumda gerçi arada çeşme ve hazırda oluyor ama çoğunluk kaynatma
Ben kaynatmayıı bırakalııııııı çççççooooooooooookk oldu hazır su yada çeşme suyu veriyorum sadece mama için kaynatıyorum...
Eyidas canim bizim karisik artik ben hazir suyu direkt veriyorum.bakiciya su vermeyi unuttugumdan o cesme suyu veriyor..artik alissinlar kaynatmiyorum ben..
Selam herkese kizlar ben bugun tarladayim. .infiltrasyon testi yapiyom :) elami verdim bakiciya can kizimla vakit geciremiyom ya..bayrama kadar is devam..
Kizlar konusma ne alemde bebeklerinizde bizde baya yol kateddi..yalniz bir yasindan beri ayni kiloda..boyu uzadi hafif ama kilo ayni artik..
Bizde son 2 haftadır iyiyiz canım henüz cümle kuramıyor ama isimleri söylüyor , hayvanları , amca teyze , banyo, meyveleri öyle işte..
Bizde dr a gittik boyu 84 cm kilosu 13 çe yakın ama boyu yaklaşık 3 aydır aynı ona canım sıkıldı kadında basketçimi yapacan diyor gayet iyi dedi..
demoscum anneolunca anladım sitenin ismi, güncel soruları görmen için üye olmak gerekiyor..güncel sorularda sayfanın en altında siyah başlıklı olanlar..
biz de kaydırağa birlikte çıkıyoruz küçük kaydıraksa kendi kayıyo büyük kaydıraksa aşağıda babası tutuyor..bir de tavsiyem oturtarak tek başına kaydırmayın ayakkabıları takılıyor..direkt kaydırağa yatar pozisyona getirin ve salın :) yatarak kayınca ters hareket yapamıyorlar sabit kayıyorlar..
CAnım onu uzun zaman önce denedim ama birtürlü üye olamadım hayırlısı..