- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
cerenin beslenme cilesi canıma tak ettirdi artık ogun saatleri gelsin istemiyorum agzında bekletiyo iki yanak davul gibi oluyo yarım saat oyle duruyo inaın yarım kase icin bi saat cabalıyorum bi de o aralarda hosuna gitmeyen bisey olursa o agız dolusu mamayı oldugu yere bosaltıyo eskiden daha sakindim ama simdi ister istemez bagırıyorum artık. gecen gun eline de vurdum sonra pisman oldum canım sıkıldı ama inadına yapıyo yaa. kahvaltıda ne yapıcagmı sasırdım tek tek lokma istemiyo, bulamactan 3 kasıktan fazlasını yutmuyo, gecen gun ahsenimin domatesli yumurtasını denedim agzına koyarken yuzunu burusturdu bir kasıgı zor yuttu, baska napabilirim ya bi akıl verin oglen 1 de meyvasını yediriyorum o saate kadar ac duruyomeyveyi fena yemiyo aksam corbasını gene zorla yarım kase. yatmadan once kasık maması ya da muhallebi yediriyorum az bisey de olsa en azından ac yatmasın diye. gunumun yarısı yedirmeye calısmakla geciyodur herhalde. istahsız cocuk ne zormus ya, genede bu kadar zor yemeye 10,5 kilo olmus 15 gun once dr. gitmistikte. boyu da 80 olmus fena degil cok sukur he bi de dr dediki yani ben sordum daha dogrusu suanki boyuna bakarak ilerki hayatında boy ortalaması tahmininde bulunabilirmisiniz diye, o da onunde tablo varmıs megerse ordan baktı ve bu kız 163le 1.70 arası olcak dedi ama bana biraz sacma geldi dogrusu. bi de o dedigim ası vardı menentra asısı vurdursammı diye kararsızdım zaten ası kalmamıs asırı talep varmıs suanda.. bende bu ası konusundaki tereddutlerimi soyledim adam yarım saat acıklama yaptı kitaplar actı bisiler gosterdi dondu dolastı ası konusuna geldi yani normalde sorularıma kısa cevaplar veren adam bu konuda niye bu kadar paraladı kendini bana enteresan geldi bu tavrı acıkcası. ben de vurdurmaktan vazgectim...
canım allha yardımcın olsun yemiyen çocuk insanın yaşama hevesini elinden alıyor resmen yemek saati benim içinde kabus 10 gün güzel yediyse oda öyle abartılı degil yedigi sadece güzel yedi dedigimde kusmadan 1 ay burnumdan getiriyor resmen biz halen 10 kilo olamadık boyumuz iyi ama kilo su %10 lardaymış yapıcak bişey yok vitaminide eşim izin vermiyor kireçlenme yapıyormuş ilerde gizlide vermek istemiyorum ilerde bişey olsa sen yaptın diyecek canım valla bende şaşırdım epyidir düzelmişti dünden beri gene başaldık ne kahvaltı yaptı nede çorbayı yedi şimdi uyuyor uyansın kavanoz maması almaya gidelim gene onu seviyor bayılacak acından