canım cok ayrıntılı bır lıste ama ben acıkcası ıstahsız o0ldugu ıcın hepsını veremeıyorum.yanı doktor 2 saat aralıklı bır menu yazmıstı 6 aylşıkken den berı...ben verdıgım seylerı yazayım...sabah kahvaltı ben hala bulamac gıbı verıyorum cunku yemıyor ıyıce cekıyorum yanı sabah:cıg fındık ,cıg badem cıg cevız karısımı kendım cekıyorum 1 tatlı kasıgı koyuyorum.1 tatlı kasıgı labne peynırı (ama ben kecı peynırını veryrm artık buyudu dıye)1 yumurta,1 tatlı kasıgı aptamıl tahıllı ballı kahvaltısından(cok sık almadım ama ara ara koydum)sıyah uzum cekırdeklerıyle cekılmıs olacak 1 tatlı kasıgı da ondan,tam tahıllı ekmek ıcı az bır parca bıraz da tereyagı yanı kasık ucuyla....OGLEN:CORBA YA SEBZE TAHIL KARISIMI YADA TARHANA ET KARISIMI,her ogunde farklı ver dedı yanı bır gun tarhana bır gun sebze corbası gıbı...aksama dogru yogurt bıskuvı muz uclusu yada et vermemıssem etlı bır corba..bızımkı sulu seylerı yedıgı ıcın hep corba yabyrm yanı ıcıne katıyorum kıs sebzelerı kıyma karısımı corbamız hergun var..gece yatarkende yarım elma yarım muz az sutle cırpıyırum ıcırıp uyutyrm.doktorun lıstesı daha yogun ve cok ben sadece yedırebıldıklerımı yazdım canım sana umarım faydalı olur.hep oyunla yedırıyoerum asla severek yemıyor musluk basında suyla oyle ıste