çocukların düzeni herşeyden etkileniyor gerçekten bazen oluruna bırakmak en iyisi. benim 10 gündür uyku terörü yaşıyor çok kötü bişey ama o dediğin gibi emzikle falan susacağı bi durum olmuyor malesef kendinden geçercesine bağırıp ağlıyor tepinip ellerini kollarını kontrolsüzce hareket ettiriyo bizi tanımıyor ve ter içinde çığlıklar atıyor. çok kötü bişey inşallah yaşamazsınız
Eminim kötü birşeydir çünkü bilinç yerinde olmuyormuş sen mümkün olduğunca ona tv izletme özellikle uyku saatlerine yakın birşey izletme bazen çocuklar izledikleri korktukları karakter figürlerden de etkileniyorlarmış ben de artık oluruna bırakacak birşey kalmadı canım. doğduğundan beri en uzun uyku 2-3 saati geçmedi son zamanlarda gece uyanmaları 10 defa yı buluyordu ve son 4 aydır haftada 3-4 gün gece 2-3 saat uyanık kalıyor uykuya dalamıyordu şimdi 1 aydır akşam uykusuna da zor dalıyor ve her gece uyuduktan 2 saat sonra uyanıp sabah 5-6 ya kadar uyanık uyumaya çalışıp uyuyamıyor ben yardımcı olsam da uyuyamıyor uyuyamadığı gibi kendini sallayıp duruyor ve bağırma inleme gibi sesler çıkarıyor sabaha kadar bunu dinlemek sinirlerimi yıprattı bir çözümü var mı detaylı araştıracam 1 ay bekledim belki düzelir dedim seride hanımla kontak kurdum dediklerini uyguladım hiç sonuç alamadık ben de uykusuz sinirli bir insan olmaya başladım zaten yeterince hareketli ve 2 yaş sendromunu yaşıyoruz çok sinirli hemen kendini yerden yere atıp başını vuruyor hiç sınır istemiyor kuralları takmıyor hep dediği olacak olmazsa ya kendine ya bize vuruyor Allah yardımcımız olsun ne diyebilirim en başta onun yardımına ihtiyacımız var