- 27 Mart 2012
- 1.233
- 643
- 248
Kızlar selam ela yine cok hasta gece hic uyumadi.sanki nefes darligi vardi..balmi yapiyo anlamadim yaaa..tikaniklik geciyor bu sefer nefes alisversi dkda 70 oluyor iki seferdir.bal limon verdim iki seferdir boyle oluyor..nefes alip vermekten kasildi resmen gece..beloved canim nerdesin..tugcunun yontemlerini uyguluyom ama olmuyor sanki bende duzelsin diye mecbur ventolin surup verdim..ates olmadigi icin antibiyotik vermedim..nefes alus verisi normalda 40 alti olmasi lazim..65ustune zature diyolar( doktora goturmedim bu sefer..dua edin kizlar yaa..bugun ise falanda gitmedim ela icin..bakicida olsun istemedim bu durumda..onu uyuttum simdi biraz bende yaticam
(((
Allah acil sifa versin canım çocuklarin hastaligı bizi bitiriyo, gecen doktora gittigimizde zatürreden süphelenip akciger filmi istemisti ama cok sükür bisey çıkmadi. Ben Besirin durumunu kadir tugcuya yazmistim zatürrede yüksek ates olur demisti, bilgine... Belki bronsiolit olmustur, solunumu sıkıntılı ise, Besir galiba bronsiolit olmustu hala pek emin degilim?!
Balın tıkanma yapacagini da pek sanmiyorum canım...
Son düzenleme: