2012 nisan annesi olacaklar hazırlıklar korkular bebek isimleri hangi doğum şekli

kızlar doğum tarihim belli oldu dün kontrolum vardı Allahın izniyle 17 nisan..ben sezeryan istediğim için sezeryan olucam inşallah...Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...

hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah. doğumun tarihini bilmek çok iyi bir şey ya. her an geldi gelicek diye beklemedeyiz biz. :18::1:

kızlar doğum tarihim belli oldu dün kontrolum vardı Allahın izniyle 17 nisan..ben sezeryan istediğim için sezeryan olucam inşallah...Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...

çok sevindim hayırlı olsun canım sorunsuz hepimize nasip etsin Allah kucağımıza almayı bebeklerimizi

Sezaryenin en güzel yani tarih belli bütün hazırlıklarını tamamlarsın eşim yakınların yanında olacağı gün belli normal doğumda benim korkularımdan biride bu ya gece yarısı sancılanırsam annem yanıma gelene kadar nasıl olacak doktorum hemen gelecek mi hakkımızda hayırlısı...

kızlar bu arada bugün bebeğimin eşyalarını yıkamak için hacışakirin deterjanını aldım makine için olanı doğrumu yapmışım birde şampuan ve bebek yağı için markaya karar vermedim eczaneye de gidip bir soracağım dalin nıvea birde sebamed tavsiye etmişlerdi siz ne seçtiniz.

çok sevindim hayırlı olsun canım sorunsuz hepimize nasip etsin Allah kucağımıza almayı bebeklerimizi

Sezaryenin en güzel yani tarih belli bütün hazırlıklarını tamamlarsın eşim yakınların yanında olacağı gün belli normal doğumda benim korkularımdan biride bu ya gece yarısı sancılanırsam annem yanıma gelene kadar nasıl olacak doktorum hemen gelecek mi hakkımızda hayırlısı...

kızlar bu arada bugün bebeğimin eşyalarını yıkamak için hacışakirin deterjanını aldım makine için olanı doğrumu yapmışım birde şampuan ve bebek yağı için markaya karar vermedim eczaneye de gidip bir soracağım dalin nıvea birde sebamed tavsiye etmişlerdi siz ne seçtiniz.

o konuda endişelenme, ilk sancın geldiği zaman ile doğumun olacağı zaman arasında bayağı mesafe oluyormuş. malum ilk sancılar 30 dk arayla falan geliyormuş. giderek sancıların sıklaşıyor 2-3 dakika arayla geldiğinde doğuma hazır oluyormuşsun. yani doktoruna da sana da rahat rahat hazırlanacak zaman kalıyor. doktorum bu süreç içinde rahatlatacaksa seni duş alabilir, bir şeyler içebilirsin demişti hastaneye gelmeden önce.

ben de hacışakir'in matiğini aldım. çarşafını, kıyafetlerini onunla yıkadım, gayet güzel memnun kaldım. anti alerjiik olması da iyi. bebek yağı kullanmayı düşünmüyorum. johnson's baby şampuan aldım büyük boyundan.

merhaba bende bugün 35. haftaya girdim.Doktor normal doğum dedi son anda bir durum olmazsa tabi.Normal doğum olmasına sevindim ama korkuda var tabi bir şeylerin yolunda gitmemesinden çok korkuyorum.İlk hamileliğim olduğu için neyle karşılaşacağımı bilmiyorum.Bir oğlum olacak inşallah bu 9 aylık serüvenin bitmesine az kaldı oğlumu çok merak ediyorum.Arada karnıma kasığıma ağrı girdimi ödüm patlıyor ya. Hazırlıkları tamamladım çok şükür alınacak bişey kalmadı şimdilik tek eksiğimiz o.Bugün kendi temizliğimi de yaptırdım ağda filan :) İnşallah hepimizde sağlıkla kucağımıza alırız...

hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah. doğumun tarihini bilmek çok iyi bir şey ya. her an geldi gelicek diye beklemedeyiz biz. :18::1:

sağolun kızlar..doğum tarihim belli ama doktor 35 bittikten sonra heran bekle dedi...hiç belli olmaz belki seninki durmaz yerinde dedi...o yüzden bende her nekadar tarih belli olsada ya yetişemezsem ya doktor geç kalırsa diye düşünmeden edemiyorum...

kızlar bende dün bebeğimin çantasını hazırladım iki takım hastane çıkışı koydum bebek bezi ıslak mendil küçük biberon emzik benim çantamda da iki takım pijama iki gecelik terlik ped iç çamaşırı bardak çatal kaşıkta koydum ne olur ne olmaz diye birde kendi kişisel temizliğim kaldı hazırız sanırım Çantası hazır olanlar farklı bir şeyler koyanlar var mı 35. haftanın içindeyim hepimiz için en hayırlı doğumları nasip et Allah

Bu arada buhar makinesi ve sterilize makinesi alanınız var mı marka falan tavsiyeniz var mı sanırım tüm eksiklerim bunlar kaldı.

kızlar bende dün bebeğimin çantasını hazırladım iki takım hastane çıkışı koydum bebek bezi ıslak mendil küçük biberon emzik benim çantamda da iki takım pijama iki gecelik terlik ped iç çamaşırı bardak çatal kaşıkta koydum ne olur ne olmaz diye birde kendi kişisel temizliğim kaldı hazırız sanırım Çantası hazır olanlar farklı bir şeyler koyanlar var mı 35. haftanın içindeyim hepimiz için en hayırlı doğumları nasip et Allah

Bu arada buhar makinesi ve sterilize makinesi alanınız var mı marka falan tavsiyeniz var mı sanırım tüm eksiklerim bunlar kaldı.

oh ne güzel canım hazırlıklar tamam desene:)
ben daha hiç bişey hazırlamadım daha erken diye düşünerek.
sen iki takım pijama iki gecelik koymuşsun bunlar çok değilmi canım
ben ya gecelik alırım ya pijama takımı alırım diye düşünüyorum hangisini alacağıma bi türlü karar veremedim
pijama takımında daha rahatım ama gecelik sezeryan olursam şart bilemedim

oh ne güzel canım hazırlıklar tamam desene:)
ben daha hiç bişey hazırlamadım daha erken diye düşünerek.
sen iki takım pijama iki gecelik koymuşsun bunlar çok değilmi canım
ben ya gecelik alırım ya pijama takımı alırım diye düşünüyorum hangisini alacağıma bi türlü karar veremedim
pijama takımında daha rahatım ama gecelik sezeryan olursam şart bilemedim

sezaryen da olsa normalde olsa gecelik şart doğumdan sonrada mutlaka değiştirmek gerekecek onun için de pijama düşündüm annemde ne olur ne olmaz kirlenir diye birer tane daha koydurdu. Sende çantanı hazırlamaya başla canım ne olur ne olmaz hem insanın içi rahat oluyor.Tabi en önemlisi birde ev temizliği var o da önümüzdeki haftadan sonra inşallah

Buhar makinesi Vicks aldık biz, gerektiğinde içine vicksin tableti takılıyor mentollü bir koku da verebiliyor. Ya da normal de kullanabiliyorsun.
Steril de weevell kurutuculu olanından aldım, diğerlerinde ıslak kalıyormuş. Denedim gayet de memnunum.

Buhar makinesi Vicks aldık biz, gerektiğinde içine vicksin tableti takılıyor mentollü bir koku da verebiliyor. Ya da normal de kullanabiliyorsun.
Steril de weevell kurutuculu olanından aldım, diğerlerinde ıslak kalıyormuş. Denedim gayet de memnunum.

teşekkür ederim bu hafta sonu da bunları alırım inşallah...

kızlar bu arada yürüyüş yapıyor musunuz ben yürüdüğüm zaman belim ağrıyor ama oturduğum zamandan daha rahat oluyorum ama kızım çok hareketleniyor devamlı kıpırdamaya başlıyor normal mi acaba

teşekkür ederim bu hafta sonu da bunları alırım inşallah...

kızlar bu arada yürüyüş yapıyor musunuz ben yürüdüğüm zaman belim ağrıyor ama oturduğum zamandan daha rahat oluyorum ama kızım çok hareketleniyor devamlı kıpırdamaya başlıyor normal mi acaba

Doktorlar yürüyüş öneriyorlar kesinlikle, ayakta ödemi engellemek için kan dolaşımı için faydalı. Ama her geçen gün ağırlaştığımız için yürüyüş de eziyet oluyor o ayrı, süresini az tutup ufak yürüyüşler en iyisi sanırım..

merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı kızım 2750 gr olmuş 49 cm böyle inşallah sorunsuz gidersem normal doğum yapacağım ama kesin tarih 2 hafta sonra belli olacak hepimize hayırlı son haftalar sizlerin nasıl gidiyor.

merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı kızım 2750 gr olmuş 49 cm böyle inşallah sorunsuz gidersem normal doğum yapacağım ama kesin tarih 2 hafta sonra belli olacak hepimize hayırlı son haftalar sizlerin nasıl gidiyor.

maşallah :nazar:

benim de sat'a göre doğurmam gerekiyordu ama bugün sancım hafif diye geri yolladılar. 3 güne bekliyoruz inşallah.

Back
X