canım topiğimiz hayırlı olsun....
benimde sat 18 temmuz doğum tarihi 23 nisan görünüyor...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
mrhbbbbbbbbbbbbb
YENİ TOPİĞİNİZ HAYIRLU UĞRLU VE BOL BEBİŞLİ OLSUN inşşşşşşşşşşş bir sürü bebiş olsun topikteeeeeeeeeeee
aminn yetercim insallah hayirli ugurlu bol bebekli olur:))
darisi basina en yakin zamanda insallah
cnm benim topiğin hayırlı ugurlu bol hamişli bol bebeşli olsun tez zamanda bizde bu topiğe terfi ederiz inşallah
kızlar hayırlı uğurlu olsun inş..... ayaklarınızı sürtün bende geleyimm eylül 15 de tüp bebeğe başlıyorum dualarınızı bekliyorum öptümm
arkadaslar nerde bu tupbebekle hamile kalan anne adaylari,
neler yapiyoruz, neler yasiyoruz paylasalim lutfen....
işte geldim burdayımmmmmm.. ben de tüp bebekle hamile kalabilmiş 6+2 günlük bi anne adayıyım. sata göre doğum tarihim 01.05.2012 fakat benimkiler ikiz olduğu için büyük olasılıkla nisan 2012 de Allah'ın izniyle meleklerimi kucağıma alacağım. Allah hepimizin meleklerini korusun umarım herkes sağlıkla kavuşur bebişine.. 5+4 günlükken gittim dra bebeklerimin kalp atışlarını duydum çok şükür. ikiz olması biraz riskli olduğundan ilk 3 ayı yatarak tamamlayacağım.sizler nasılsınız nasıl geçio hamişlik?????
selam kızlar bende bugün doktordan geldim...
bebeğim büyümüş12mm olmuş
herşey yolunda şimdilik çok şükür sat ile uyumluyuz....
rabbim tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
hosgeldin elifmasallah ikiz bekliyorsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. ben daha doktora gidemedim meraktan cildiriyorum yurtdisinda yasiyorum burda gec veriyorlar ilk randevuyu umarim ogun gelirde size iyi haber veririm insallah bebegim iyi diye... benim bazen bulantilarim var bide hic hallim yok. cift transfermi yapilmiisti sana canim. amin Allah cumlemizin bebeklerini korusun...
canım nasılsın..
heyecanını çok iyi biliyorum..
bir an önce görmek istiyorsun..
inşallah güzel habeler ile döneceksin canım
iyiyim canim sen nasilsin
insallah burdakiler adami catlatir ya esime diyorumki cok fenayim diye numara yapayim acilemi gitsek acaba diyegulusuyoruz iste. az kaldi 15inde randevum bekliyoruz bakalim
hosgeldin elifmasallah ikiz bekliyorsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. ben daha doktora gidemedim meraktan cildiriyorum yurtdisinda yasiyorum burda gec veriyorlar ilk randevuyu umarim ogun gelirde size iyi haber veririm insallah bebegim iyi diye... benim bazen bulantilarim var bide hic hallim yok. cift transfermi yapilmiisti sana canim. amin Allah cumlemizin bebeklerini korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?