2012 NisaN-MayiS Aylarinda Tüpbebekle Anne Olacaklar...:))

ayy evet beklemek zor canım...
ama bi taraftanda iyi
bi gideceksin kocaman olmuş

insallah goremedigim icin ne soyleyecegimi de bilemiyorum suan tamam hamileyim ama ne yazabilirimki bebek iyimi,haftasiyla uyumlumu, tekmi cift mi ?:) tam bir bilinmezlik yani

evet canim bizim ikinci gebeligimiz ama bizde cok kucukken kaybettik bizde acemiyiz birlikte yasayip gorecegiz insallah Allahim tamamina erdirir uzun omurlu saglikli evlatlarimiza kavusuruz...

iyiyim canim sen nasilsin

insallah burdakiler adami catlatir ya esime diyorumki cok fenayim diye numara yapayim acilemi gitsek acaba diye gulusuyoruz iste. az kaldi 15inde randevum
bekliyoruz bakalim

ay kız güldürdün beni yine
insanın aklına herşey geliyor dimi?
bende kan tahlili yaptıracagım zaman normal hastanede 2 saatte çıkıyor ama acilde nasıl yapıyolarsa hemen çıkıyo ya acaba kötüyüm diyip gidip kanda hcg yi acildemi baktırsam diyorum hep.
az kaldı cnm sabret biraz daha gittiğinde hem kese hem kalp atışı hemde kocaman olmuş bi bebek göreceksin içini ferah tut sen

slm kızlar bende nasip olursa nisan 2012 de anne olacağım.7+2 günlüğüz.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza

iyiyim canim Allaha sukur,
birkac gundur girmiyordum nasil gidiyor hamileligin? benim bi kac gundur sol tarafimda agri var yumurtaligim orasi herhalde nneden olabilir bir fikrin varmi canim persembe gunu randevum var doktorda ama agri dahada siddetlenirse ya da surekli agrirsa acile gidecegim korkuyorum cunku zaten tedirginim dogal olarak

slm kızlar bende nasip olursa nisan 2012 de anne olacağım.7+2 günlüğüz.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza

hosgeldin mavicim Allah tamamini erdirsin saglikli bir sekilde geciririz insallah bu donemi hayirli saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz

canım benimde arasıra oluyor kasık kısmında ama sürekli sürmüyor.Sürekli bir ağrı mı senin ki?

canım hamdolsun bende iyiyim..
bulantılarım yoğunlaşmaya başladı göğüslerim kocaman oldu ve uçları inanılmaz sızlıyor...
sol taraftaki ağrıdan bende yaşadım..
hatta bir gece doktoru bile aradım ne yapayım diye..
ağrıyı anlattım doktor önemli bişey değil bir tane minoset iç yat dinlen dedi.
dediğini yaptım hatta ertesi akşam üzerine doğru kahve lekeler geldi benden sanırım yerleşirken boyle sancılara nedn oluyor bu bebekler
sende enddişe etme bence..
perşembe güzel haberler ile döneceksin canım...

canım benimde arasıra oluyor kasık kısmında ama sürekli sürmüyor.Sürekli bir ağrı mı senin ki?

bikac gundur canim surekli olmasada bayagi sik araliklarla bide ozellikle sol tarafimin agrimasi korkutuyor niye ayni nokta agriyor diye ilk randevumda persembe gunu daha goremedim bebegimi o yuzden korkuyorum. agri bazen hafif bazende keskin bir batma gibi hani bazen boslugumuza nefes alirken batma gibi olurya o tarz.
ne kadar aciklayabildiysem bu ornekle tabi

Bu tür belirtiler gerçekten insanı endişelendiriyor ama perşembe günü bebeğini gördüğünde hiç bir şeyin kalmayacaktır canım.Ama bu işin sonu yok galiba ben geçen pazartesi gördüm ama yine meraklanmaya başladım bile.

insallah canim bulantilarim kusma derecesinde degil benim ama canim bisey yemek istemiyor igrenme gibi sadece hafif seyler meyve salata ve yogurt gibi yiyebiliyorum goguslerimde hassasiyet vardi ama kayboldu. canim benim hic lekelenmem olmadi transferden sonra bu gune kadar ilk hamileligimdede olmamisti ama herkeste olacak bisey yok sanirim yerlesme kanamasi....
senin hamileligin masallah cok guzel ilerliyor canim insallah guzel haberlerle veririm persembe sizlere....

galiba canim kucagimiza alana kadar boyle devam edecek,,, senin nasil gidiyor hamileligin? bir sakincasi yoksa kacinci denemendi,nerde yaptirdin canim. yaklasik olarak ayni zamanda baslamisiz tedaviye herhalde benim sat 25 temmuzdu senin 23temmuz galiba?:)

evet canım benim 23 temmuz sat.Aynı tarihlerde başlamışız tedaviye.İlk denememdi.İzmirde kent hastanesinde yaptırdık.Benimde bulantılarım fazla kusma derecesinde değil ama hiç bir şey yiyemiyorum.Kuru gıdalar bi tek midemi bastırıyor(poğaça,çubuk kraker gibi)Bunların yanında meyve yemeye ve süt içmeye çalışıyorum.Sulu yemekleri ben yiyemiyorum sizler nasıl besleniyorsunuz?

Son düzenleme:

bende Bursa Acibademde yaptirdim benimde ilk denememdi aslinda ben Hollandada oturuyorum yazin Turkiyeye geldigimizde yaptirdik hem ziyaret hem ticaret oldu anlayacagin dikkat edemiyorum ben beslenmeme mide bulantilarindan dolayi yemek gormek nerdeyse istemiyorum diyebilirim meyve yiyorum salatalik domates gibi seyler bide yogurt biraz bastiriyor. bide dun simit cekmisti canim onu yedim burdada kolay bulunmuyor ama esim buldu sagolsun pogaca cubuk filan kabizlik yapmasin canim kuru seyler....

günaydın arkadaşlar
dünden bu yana bulantılar benimde arttı.yediğim şeyler canım allaha şükür kabızlık yapmıyor diğer yiyecekleri gördüğüm anda bulantım başlıyor.sizler bugün nasılsınız?

evet canım çok şükür benimde kusma derecesinde değil...
ama işte canım hiçbirşey yemek istemiyor..
hele ekşi gıdaların düşüncesi bile midemi alt üst ediyor..
oysaki çoğu hamile bu ilk 3 ayda ençok limon tüketirmiş
benimde zaten yoğun bir lekelenme değildi..
2 defa hafif peçeteye silince geldi...
evet çok şükür iyi gidiyoruz ..
rabbim bozmasın hiçbirimizin mutluluğunu inşallah.....

günaydın canım ben hamdolsun iyiyim...
sen nasılsın...
bulantılar günden güne artıyor canım...
benimde özlelikle severek yediğim bişey yok...
sırf aç kalmamak adına mecburen yiyorum ..
ama buna şükür meleklerimiz bizimle olsunda biz halimize şükretmeye devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…