2012 NisaN-MayiS Aylarinda Tüpbebekle Anne Olacaklar...:))

canım ben hamileliğim boyunca kontrollerimi özel hastanede oldum yaşadığım ilde, ama şimdi doğum için Ankaraya geldim, ailem Ankarada, tüp bebeği yapan doktoruma gidiyorum ama özeline değil, tıp fakültesine..yani bende devlette yapacağım..tüp tedavimde tıp fakültesinde olmuştu çünkü..hakkımızda hayırlısı olsun, ben normal istiyordum hep nasip olur inşAllah..sadece benim kızdığım 1 hafta o baktı, bu haftaki kontrolde asistan baktı, kendi odasına çıkmıştı..oda baştan savma baktı, sadece suyu iyi dedi, ne gelişimine ne kilosuna bakıldı yani..acil bir durum olsa nerden bileceğim..ona sinirim bozuldu açıkcası..bu hafta gittiğimde kendisinin bakmasını isteyeceğim..Ama memnunum doktorumdan insanın güvenebileceği birilerinin olması iyi oluyor..birde ankarada yaşamayınca bilemiyorsun diğer doktor ve hastaneleri..

Bu gün kontrole gittim. Kızım 2.700- gram olmuş. Doğum normal görünüyor hala. Her şey yolundaymış çok şükür. Artık haftalık kontrole döndük.
Hafta sonu alışveriş işini de hallettik. Bu hafta yıkanacak ütülenecek yerleştirilecek falan. Ama zerre iş yapacak durumum yok. Annem sağolsun Karnım iyice büyüdü eğilmekte falan zorlanıyorum resmen. Haftaya da kısmetse doğum çantamı hazırlarım artık.
Sizler neler yapıyorsunuz. Doğum yapanlardan haber bekliyoruz....

selam, kimse yok ama ben yinede yazayım :) başka doğum yapan oldumu acaba? bende bekliyorum, yarın kontrol var, inşAllah hayırlı haberlerle dönerim..daha sancı mancı yok, bakalım ne zaman gelecek bizim melek :)

Canım benim,hayırlı uğurlu olsun oğluşun.Sağlıkla,huzurla büyüsün inşallah.Gözünüzaydın...
kızlar çok saolun rabbim sizleride hayırlıısıyla kurtarsın..
bugün 15 günlük olduk...
doğum tarihim normalde 11 nisan olarak planlandı ama 7 nisan sabahı suyum geldi...
gittiğimde açılmam olmuştu 5 cm
ama ben normal doğurmaktan korktuğum için spinal sezeryan oldum..
gerçi doktorum muayene ettiğinde bebeğin henüz çok yukarıda olduğunu ve suyumun bittiğini söyledi..
birazda o etki etti..
hayırlısı boyleymiş demekki..
ikimizde sağlıkla kurtulduk buna şükür...

Evet ya hayırlısı böyleymiş demek ki. Sende de bebişte de bir sorun olmadığı sürece nasıl olduğunun bir önemi yok. Bize göre bayağı bi tecrübeli anne olmuşsun

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Herşey yolunda 2.990 gram olmuş bebişimiz. Doktor tüp bebek ve kist nedeniyle sezeryan yapacak büyük bir ihtimalle. Bir sürü tahlil verdi onları yaptırdım. Sonuçlarla yarın anestezi bölümüne gideceğim. Zaman daralıyor, heyecan artıyor. Çanta olayını bu hafta sonu hazırlayacağım artık. Sizler neler yapıyorsunuz? Her şey yolundadır inşallah...

selam, kimse yok ama ben yinede yazayım :) başka doğum yapan oldumu acaba? bende bekliyorum, yarın kontrol var, inşAllah hayırlı haberlerle dönerim..daha sancı mancı yok, bakalım ne zaman gelecek bizim melek :)

Melisela nerelerdesin? Kontrolün nasıl dı? Doğum yaptın mı yoksa ??

slm kızlar bizde mayıs ayında tüp bbek düşünüyoruz sorun eşimde oldugu için tutma şansı daha yüksekmiş sizce nasıl?????? (çünkü bende bi problem yok eşimin sperm sayısı 15-20 milyon arası)

slm kizlar bende ayin 17 sinde yavrumu kucagima aldim normal dogum yaptim Allah kolayligini veriyor cok sukur hepinizi kocaman optum

slm kizlar bende ayin 17 sinde yavrumu kucagima aldim normal dogum yaptim Allah kolayligini veriyor cok sukur hepinizi kocaman optum

Gözün aydın canım. Sağlıklı ve mutlu bir hayatı olur inşallah. Yahu aylardır bekliyoruz değumu ve bebişlerimizi biraz daha detaylı anlatsanız ne olur
Sancı nasıl başladı, kaç saat sürdü, bebişin kaç kilo, nasıl bir duygu? Bir sürü şey var yazılacak değil mi

sagol canim amin, Allah seninde bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin, benim sancim yoktu canim zehirlenme tehlikesi vardi suni sanciyla dogum yaptim doktorumda dedi normal sancilar daha hafif oluyor ama suni sancilar daha siddetli oluyor diye onun icin normal olacaksa insallah dogal sanciyla olur seninki canim, ben dogumdan birgun oncesi hastaneye yattim jel verdiler oda sancilari hafif hafif baslatti adet agrisi gibi ertesi gunde suni sanci verdiler o cok fenaydi daha sonra epidural yaptirdim ama yinede hissettim sancilari ben cok korkuyordum normal dogumdan zaten burdanda kac defa yazdim ama en cok dogum anindan korkuyordum meger dogum ani kolaymis sanci cekmek zormus dogum ani sanki tuvaletin var ama yapamiyormussun gibi bisey tuhaf bi duygu kendiliginden oluyor hersey zaten cok ikinman lazim sadece sanci geldiginde tabi:) normal dogumun en guzel ani bebek ciktigi gibi gogsune koyuyorlar ve o ani anlatmam mumkun degil canim....:106:

Merhaba... Yine kimsecikler uğramaz olmuş buraya. Ben dün doktora gittim. Küççüken olduğum apandist ameliyatı, şuan mevcut kitsim vede tüp bebek olması nedeniyle doğumu sezeryan ile yapmaya karar verdiler. Salı günü sezeryanla kavuşacağım bebişime kısmetse. Ayyyy çookk heyecanlıyım çookkk...:18::18::18:

ciroz canim sanirim kavustun yavruna sali gunu sezeryanla dogum yapicam demistin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canim ...

ciroz canim sanirim kavustun yavruna sali gunu sezeryanla dogum yapicam demistin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canim ...

Merhaba,

Evet canım 8 mayıs salı günü 3 kilo 520 gram olarak bebişimiz dünyaya geldi. Solunum problemi nedeniyle 1 hafta küvezde kaldı minik kızım. Çok korktuk ama rabbim bize bağışladı bebişimizi. Çok şükür bir sorunu yok sağlıklı bir şekilde çıktı hastaneden. Şimdi bütün zamanım onunla geçiyor. Gerçekten annelik başka bir şeymiş. Hamileyken bile bu kadar sevip bağlanacağımı düşünmezdim. Rabbim olmayan herkeze yaşatsın bu mutluluğu.

Sizler nasılsınız. bebişler nasıl?

gozun aydin canim bambaska bi duygu dimi :))) Allah nazarlardan saklasin gecmis olsun canim. bizim 45 gunluk oldu bile zaman ne cabuk geciyor bende cok baglandim o uyurken bile ozluyorum kiz opmeye koklamaya doyamiyorum,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…